1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Sepsi vs Voluntari

Sepsi vs Voluntari. Ponturi Pariuri Cupa României, 19.05.2022. Finală neașteptată

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-18 14:38:00

Cupa României

19 Mai 2022, 20:30

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
Voluntari

Voluntari

1.68

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v Voluntari

Sepsi și Voluntari se întâlnesc în finala Cupei României, joi, de la 20.30. Pentru ambele echipe este a doua prezență în ultimul act al competiției. Echipa lui Bergodi a pierdut finala din 2020 cu FCSB, ilfovenii au câștigat-o pe cea din 2017, cu Astra. Meciul, care se va juca pe stadionul Giulești, va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi vine în Giulești într-o formă excelentă. A câștigat ultimele 4 meciuri jucate în toate competițiile și a reușit să termine play-out-ul pe prima poziție. În ultimul meci de campionat, s-a distrat la Craiova, unde a învins-o pe FCU cu 5-0, deși Bergodi a menajat toți titularii în perspectiva finalei cu Voluntari. Ultimul eșec al echipei lui Bergodi a fost înregistrat chiar în Giulești, 0-1 cu Rapid, în urmă cu aproape o lună. Sepsi este la a doua finală de cupă, după cea pierdută cu FCSB (0-1) în 2020. Pe drumul către finală, băieții lui Bergodi le-au eliminat pe Farul (1-0), FCU Craiova (1-0), Chindia (2-1) și CSU Craiova (2-1 și 1-0). Patru dintre cele cinci meciuri le-a jucat în deplasare. Sepsi are 8 victorii în ultimele 9 meciuri jucate în toate competițiile, iar în ultimele două partide nu a luat gol. Echipa lui Bergodi și-a păstrat poarta intactă în 6 dintre ultimele 13 partide, perioadă în care a bifat 11 victorii, a pierdut doar o dată și a încasat cel mult un gol pe meci. Ultima partidă în care covăsnenii au luat mai mult de un gol - 0-2 cu CFR Cluj, la finalul lui februarie.

Niciunul dintre titularii din ultimul meci de campionat nu se va regăsi în primul 11 din Giulești. Cel mai probabil, Bergodi îi va folosi pe cei care au câștigat returul din semifinale, de la Craiova. Bărbuț, Tudorie și Ștefănescu vor juca în ofensivă, iar Mitrea și Bălașa vor forma cuplul de fundași centrali. Niczuly se va întoarce între buturi. 

Voluntari: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari este la a doua finală jucată și speră să ridice din nou trofeul deasupra capului, așa cum s-a întâmplat în 2017, după finala cu Astra, câștigată la loviturile de departajare. În acel an, Voluntari a câștigat și Supercupa României, astfel încât are două trofee în istoria de doar 12 ani a clubului ilfovean. Spre deosebire de Sepsi, FC Voluntari nu a încheiat meciurile de campionat, mai având de jucat cu FC Argeș, în ultima etapă din play-off. Momentan, ilfovenii sunt pe locul 4, acolo unde speră să și rămână. Voluntari este la egalitate cu Farul. Tot spre deosebire de Bergodi, Ciobotariu nu și-a permis luxul de a-și odihni titularii în ultima etapă de campionat, când Voluntari a oferit surpriza sezonului - a remizat cu FCSB pe Arena Națională și a trimis titlul în Gruia. Ilfovenii au doar două victorii în ultimele 8 meciuri oficiale, ambele în Cupa României. Voluntari a învins-o în ambele meciuri din semifinale pe FC Argeș (2-0 și 1-0). Până la semifinale, echipa lui Ciobotariu a trecut de Șomuz Fălticeni (4-1), FCSB (3-0, neprezentare) și Buzău (1-0). 

În meciul cu FCSB, din campionat, Ciobotariu i-a pierdut pe Tamaș și Meleke, ieșiți accidentați. E greu de crezut că cei doi vor putea fi recuperați. În locul lui Tamaș va juca Achim, alături de Armaș, iar Rață va fi folosit în linia mediană. În primul 11 va intra și Briceag, titularul obișnuit, în locul lui Alexandru Vlad. Marcelo Lopes și Cristian Costin vor veni în sprijinul lui Nemec, în ofensivă. Ion Gheorghe a semnat cu Sepsi și nu este în lotul pentru acest meci.

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu
Mijlocaşi Aganovic, Păun, Eder Gonzalez
Atacanţi Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu
Voluntari Echipă probabilă Voluntari
Portar Popa
Fundași Ricardinho, Achim, Armaș, Briceag
Mijlocaşi Droppa, H. Tavares - M. Lopes, Rață, Costin
Atacanţi Nemec

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v Voluntari

Voluntari a obținut două victorii și o remiză în ultimele 3 meciuri directe. Ilfovenii s-au impus în ambele partide din acest sezon, 2-1 în deplasare și 3-1 pe teren propriu. Ultimul succes al lui Sepsi, 2-1 în septembrie 2020, la Voluntari. În ultimele 6 meciuri directe s-a marcat de cel puțin două ori. 

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v Voluntari

Sepsi are 2.32 la victorie, o cotă excelentă, dat fiind raportul de forțe dintre cele două echipe. Peste 1.5 goluri în finală este o selecție cotată la 1.62.

Sepsi Sf. Gheorghe vs Voluntari Pont: Sepsi câștigă trofeul

Deși sunt în ”ligi” diferite, Sepsi mi se pare mai valoroasă, mai închegată decât Voluntari. În plus, Bergodi și-a odihnit toți titularii în ultimul meci de campionat, spre deosebire de Ciobotariu, care, neavând un lot la fel de bun, nu și-a permis să facă același lucru. În aceste condiții, cred că Sepsi este favorită la câștigarea primului trofeu din istorie. Cota am ales-o din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici