1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Sepsi Sfântu Gheorghe vs CS Universitatea Craiova

Sepsi Sfântu Gheorghe vs CS Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Cupa României, 20.04.2022. Două echipe în formă

Caramavrov
Caramavrov

2022-04-19 16:10:00

Fotbal România - Cupă

20 Aprilie 2022, 19:30

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v Universitatea Craiova

Ponturi și pariuri pentru meciul Sepsi Sf. Gheorghe vs Universitatea Craiova, din prima manșă a semifinalelor Cupei României, de pe 20 aprilie, ora 19:30.

În faza precedentă a competiției, ardelenii au trecut de Chindia Târgoviște (2-1), iar oltenii au învins-o cu 3-0 pe revelația CSO Filiași.

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sub comanda lui Cristiano Bergodi, Sepsi a redevenit echipa puternică din sezoanele precedente. Mai ales pe teren propriu, covăsnenii pot învinge pe oricine, iar un succes în prima manșă din semifinale ar fi foarte important, pentru că le va fi foarte greu să învingă pe „Ion Oblemenco”. Cupa este obiectivul prioritar în acest final de sezon, întrucât ridicarea trofeului echivalează cu participarea garantată în preliminariile Conference League.

„Trebuie să facem un meci frumos, dar în același timp să nu riscăm nimic. Ne dorim să câștigăm. Întâlnim o echipă pe val, care dă multe goluri. Cred că în acest moment e cea mai bună din Liga I. Mie îmi place mult Cupa, este o competiție frumoasă. Trebuie să ajungem în finală, dar avem mult de muncit”, a spus Bergodi, care ar trebui să folosească cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziție.

În drumul spre semifinale, Sepsi le-a eliminat pe Farul Constanța (1-0), FC U Craiova (1-0) și Chindia Târgoviște (2-1).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă foarte bună. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a învins-o pe CFR Cluj (3-2), apoi a profitat de eșecul campioanei în meciul cu FCSB (0-1) și s-a apropiat la șase puncte de primul loc în Liga I. La un moment dat, oltenii abandonaseră orice speranță la titlu. În acest context, „Știința” trebuie să își împartă energia între Cupă (este deținătoarea trofeului) și campionat.

”Va fi un meci dificil pentru noi, vor fi şi orgolii în joc, ţinând cont că au fotbaliști care au jucat la Universitatea Craiova, unii s-au antrenat aici cu mine, au un antrenor foarte bun şi care ne cunoaşte. Va fi un meci de ambiţii, ei au echipă bună, am constatat pe pielea noastră în campionat, când am pierdut cu 3-1 acolo. Este o săptămână foarte importantă pentru ceea ce ne dorim să realizăm, ne dorim un rezutat bun”, a spus Reghecampf.

Pigliacelli poate fi menajat, după accidentarea de la Ovidiu. Este posibil că Reghecampf să odihnească și alți titulari obișnuiți, pentru că urmează confruntarea din campionat cu FC Argeș (în deplasare).

„Alb-albaștrii” au ajuns în semifinalele Cupe trecând de CFR Cluj (1-0), Baia Mare (4-0) și CSO Filiași (3-0).

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Bălașa, B. Mitrea, Dumitrescu
Mijlocaşi Ștefănescu, Păun, Gonzalez
Atacanţi Așkovski, Tudorie, Bărbuț
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Căpățână - Gustavo, Cîmpanu, Ivan
Atacanţi Markovic

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v Universitatea Craiova

Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de 16 ori. În ultimele trei întâlniri directe s-au înscris minim două goluri.

În ultima confruntare la Sfântu Gheorghe au fost 4 reușite, gazdele impunându-se cu 3-1 în campionat.

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v Universitatea Craiova

În ultimele două meciuri jucate de Universitatea Craiova în Cupa României s-au marcat minim trei goluri. Selecția „peste 1.75 goluri total asiatic” are cota 1.65 pe Betano bet.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf este mai valoroasă. Selecția „Universitatea Craiova 0 handicap asiatic” are cota 2.30 la Unibet pariuri sportive.

Sepsi Sf. Gheorghe vs Universitatea Craiova Pont: Peste 1.5 goluri total asiatic

Sepsi are șase victorii și un egal în ultimele șapte confruntări, iar Universitatea a ajuns la zece victorii și o singură înfrângere în ultimele unsprezece dueluri. Sunt două echipe în formă, care și-au propus să câștige trofeul. Este normal să existe precauție, fiind o confruntare în dublă manșă, dar mi-e greu să cred că se va juca la 0-0, pentru că ambele formații au un stil de joc ofensiv. Ar trebui să fie un meci frumos, cu acțiuni pe poartă, care să se concretizeze măcar de două ori pe tabela de marcaj. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici