1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Progresul Spartac - Universitatea Craiova. Ponturi pariuri Cupa României. 27.11.2020

Progresul Spartac - Universitatea Craiova. Ponturi pariuri Cupa României. 27.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-26 20:33:00

Cupa României

27 Noiembrie 2020, 20:45

Progresul Spartac

Progresul Spartac

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Progresul Spartac v Universitatea Craiova

În 16-ile Cupei României, Progresul Spartac joacă împotriva Universității Craiova, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pentru acest meci. Progresul Spartac este pe locul trei, în seria a patra din Liga a treia, în timp ce Craiova ocupă locul al doilea în Liga 1. 

Progresul Spartac: Forma echipei, știri și statistici

Progresul Spartac se vrea continuatoarea Progresului din secolul trecut din anii 50 și ocupă doar locul al treilea în seria a patra din Liga a treia. Progresul Spartac are doar 16 puncte în zece etape, cu un bilanț de cinci victorii, un egal și patru înfrângeri. Golaverajul este de 23 de goluri marcate și 14 primite. Diferența față de primul loc este de 10 puncte, iar față de locul al doilea de opt puncte. așadar, o diferență destul de mare pentru un campionat slab. Progrsiștii au ajuns aici după ce au eliminat Rapidul în turul anterior, 3-2 după prelungiri. Lotul este format din jucători care nu au evoluat niciodată mai sus de liga a treia. Ultimul meci oficial a fost pe 14 noiembrie, 1-0 cu Voluntari II. Progresul a jucat un amical în weekend, cu Afumați, liderul seriei a treia, pe care l-a câștigat cu 6-2. 

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova traversează o perioadă de criză de formă, iar rezultatele slabe înregistrate au făcut-o să piardă primul loc în Liga 1. În locul lui Cristiano Bergodi a fost reinstalat Corneliu Papură, care nu a reușit să scoată echipa din impas. Doar 0-0 la Botoșani și Craiova are doar o victorie și un singur gol marcat în ultimele patru etape. Pentru acest meci, va reveni Bancu, după ce a fost testat negativ cu COVID. Tudorie ar putea primi o șansă în atacul Craiovei, iar Ivan și Baiaram ar urma să joace pe benzi. Cicâldău va fi menajat, dar Căpățână, Bic și Nistor vor alcătui lina de mijloc. Meciul se va juca pe Ion Oblemenco, iar Craiova speră să obțină un succes care să-i dea un moral bun înainte de finalul turului, în care va juca cu CFR și FCSB.

Echipe probabile

Progresul Spartac Echipă probabilă Progresul Spartac
Portar Voican
Fundași Vlad, Alexandrescu, Parfeon, Lixandru
Mijlocaşi S. Matei , Petcu, A. Grigore, Milea
Atacanţi Cirlig, M. Ion
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu
Mijlocaşi Bic, Căpățână, Nistor
Atacanţi Baiaram, Tudorie, Ivan

Statistica meciurilor directe Progresul Spartac v Universitatea Craiova

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Progresul Spartac v Universitatea Craiova

Descarcă oferta Superbet pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,57 pentru 2 pauză/ 2 final și o cotă de 2,15 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

Progresul Spartac vs Universitatea Craiova Pont: Craiova câștigă cu h(-1,5)

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu acest meci, chiar dacă Progresul Spartac este considerată gazdă. Va fi un meci de referință pentru echipa de Liga a treia, ai cărei fotbaliști nu au evoluat niciodată mai sus, iar unii vor evolua pentru prima oară în nocturnă. Diferența de valoare este enormă, iar oltenii vor avea și avantajul terenului propriu. Merg pe un succes clar, la cel puțin două goluri diferență al Craiovei, cotă preluată din oferta Super bet pariuri sportive.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici