1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Petrolul - FC U Craiova

Petrolul - FC U Craiova. Ponturi pariuri fotbal Cupa României. 06.12.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-12-05 22:33:00

Cupa României

06 Decembrie 2022, 19:00

Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești

versus
FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948

2.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Petrolul Ploiești v FCU Craiova 1948

În ultima etapă din faza grupelor Cupei României, Petrolul joacă pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Petrolul ocupă ultimul loc în grupă, cu un punct, în timp ce FC U Craiova ocupă locul al doilea, cu patru puncte.

Meciul va fi arbitrat de Horațiu Feșnic.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Petrolul Ploiești: Forma echipei, știri și statistici

Petrolul Ploiești continuă să surprindă, în ciuda problemelor financiare și a situației critice a clubului. Nicolae Constantin reușește să-și motiveze elevii și să obțină rezultate, în ciuda problemelor de lot pe care le-a tot avut. În ultima rundă de campionat, Petrolul a învins-o cu 2-0 pe U Cluj și continuă să ocupe un loc de playoff. Fundașul central Mejiers și Cioiu au marcat cele două goluri pe finalul celor două reprize. În cupă, Petrolul trebuie să o învingă pe FC U Craiova pentru a mai spera la calificare, dar stă și la mâna celorlalte rezultate. Meciul cu Rapid, din campionat, se va juca pe 14 decembrie, de aceea Nae Constantin ar trebui să folosească primul 11. Revine Irobiso după suspendare și îi va lua locul lui Măzărache în primul 11, sprijinit de Budescu și Grozav. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci. Petrolul are trei victorii consecutive pe teren propriu în Superligă, cu două goluri marcate pe meci.

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

FCU Craiova 1948: Forma echipei, știri și statistici

FC U Craiova 1948 e la mâna ei pentru a se califica în sferturile de finală ale cupei. Trebuie doar să câștige la Ploiești, împotriva unei echipe care mai speră și ea la o minune. Elevii lui Nicolo Napoli vin după succesul enorm împotriva celor de la Universitatea Craiova, primul de la revenirea în Superligă. Baeten și Ganea au marcat golurile victoriei, prima în campionat din 10 septembrie. Napoli ar putea aduce jucători proaspeți în primul 11 pentru acest meci. Asamoah în locul lui Albu, Huyghaebert în locul lui Van Durmen, Iancu în locul lui Ganea sunt schimbările preconizate. Craiova a câștigat în urmă cu un an la Ploiești, tot în cupă, cu 1-0. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Petrolul Ploiești Echipă probabilă Petrolul Ploiești
Portar Leitner
Fundași Mathaus, Meijers, Huja
Mijlocaşi Borța, Seto, Jair, Țicu
Atacanţi Budescu, Irobiso, Grozav
FCU Craiova 1948 Echipă probabilă FCU Craiova 1948
Portar Popa
Fundași Negru, Duarte, Paramatti, Huyghaebert
Mijlocaşi Asamoah, Achim, Bauza
Atacanţi Bahassa, Iancu, Baeten

Statistica meciurilor directe Petrolul Ploiești v FCU Craiova 1948

În campionat, Petrolul a învins cu 1-0 la Craiova. 

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Petrolul Ploiești v FCU Craiova 1948

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,4 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 2,1 pentru PSF 2.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Petrolul Ploiești vs FCU Craiova 1948 Pont: FC U Craiova 1948 câștigă

FC U Craiova este echipa mai motivată, care se califică în cazul unui succes, indiferent de ce se întâmplă în celelalte partide. Petrolul speră, dar Nicolae Constantin ar putea trimite în teren și jucători care au evoluat mai puțin, pentru a le da minute. Merg pe o victorie a Craiovei, care are șanse mai mari și va da peste un adversar nu foarte motivat pentru acest meci. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici