1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Petrolul Ploiești vs Sepsi Sf. Gheorghe - Ponturi pariuri Cupa României, 04.03.2020. Covăsnenii sunt bine organizați

Petrolul Ploiești vs Sepsi Sf. Gheorghe - Ponturi pariuri Cupa României, 04.03.2020. Covăsnenii sunt bine organizați

Caramavrov
Caramavrov

2020-03-03 22:00:00

Cupa României

04 Martie 2020, 17:30

Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Petrolul Ploiești v Sepsi Sf. Gheorghe

Petrolul Ploiești și Sepsi Sf. Gheorghe se întâlnesc în sferturile de finală ale Cupei României, pe 4 martie, de la ora 17:30.

În faza precedentă a competiției, Petrolul a învins-o cu 7-0 pe Sănătatea Cluj, iar Sepsi a trecut cu 4-2 de Astra Giurgiu.

În concluzia acestei avancronici poate fi citită predicția pentru meciul Petrolul vs Sepsi Sf. Gheorghe.

Petrolul Ploiești: Forma echipei, știri și statistici

Petrolul nu are traseul așteptat în Liga a 2-a. Echipa antrenată de Costel Enache a făcut un nou pas greșit pe teren propriu (0-0 cu Farul), în ultimul meci de campionat. Raportul cornerelor a fost 15-0 în favoarea „lupilor”, însă atacurile acestora au fost stereotipe, ușor de ghicit.

„Este adevărat, Sepsi pare favorită, dar, în fotbal, matematica este una alternativă. Ce știu cu siguranță este că avem datoria să ne luptăm pentru șansele noastre până la final, indiferent de cum sunt ele în procente! Avem acum posibilitatea să știm la ce nivel ne situăm, raportat la elita fotbalului românesc”, a spus Enache.

Petrolul a ajuns în această fază a Cupei României după ce le-a eliminat pe Sportul Snagov (1-0), în faza a IV-a, pe Industria Gâlda (1-0), în „16-imi” şi pe Sănătatea Cluj (7-0), în optimi.

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi are o singură înfrângere în acest an, 0-1 cu FC Botoșani. Echipa antrenată de Leo Grozavu a jucat două partide în deplasare, ambele încheiate 2-2, cu Astra Giurgiu și FC Hermannstadt.

Grozavu o cunoaște bine pe Petrolul, pentru că i-a antrenat pe „lupi” în acest sezon. Obiectivul covăsnenilor este să joace finala, deci este de așteptat să alinieze cea mai bună formulă.

Din echipa oaspete nu poate lipsi Safranko, atacantul slovac care a marcat patru goluri în acest an. O altă variantă pentru postul de vârf împins este Karanovic, golgheterul echipei în acest sezon, cu opt reușite.

Sepsi a obţinut calificarea în sferturile de finală după ce a trecut de Ripensia (4-1), în „16-imi”, şi de Astra (4-2), în „optimi”.

Echipe probabile

Petrolul Ploiești Echipă probabilă Petrolul Ploiești
Portar Avram
Fundași Olaru, Răuţă, Manolache, Ţicu
Mijlocaşi Pierce - G. Deac, Meza Colli, Marinescu
Atacanţi Hamza, Blănaru
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Csiszer, Bouhanna, Tincu, Fl. Ștefan
Mijlocaşi I. Fulop, Vașvari - Gal-Andrezly, Achahbar, Ștefănescu
Atacanţi Safranko

Statistica meciurilor directe Petrolul Ploiești v Sepsi Sf. Gheorghe

Este prima confruntare directă dintre Petrolul Ploiești și Sepsi Sf. Gheorghe.

Cote pentru Petrolul Ploiești v Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi trece printr-o perioadă bună în Liga I. Un pariu pe „Sepsi Sf. Gheorghe -0.25 handicap asiatic” are cota 1.94.

Selecția „Sepsi va avansa în runda următoare” are cota 1.73.

Petrolul Ploiești vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi Sf. Gheorghe 0 handicap asiatic

Petrolul este obligată de blazon să atace, dar nu are calibrul necesar pentru a depăși un adversar foarte greu de bătut chiar și de echipele bune din Liga I. Sepsi poate absorbi presiunea pusă de echipa gazdă și poate prelua controlul pe măsură ce se va înainta în meci. Mă aștept ca Sepsi să treacă mai departe cu o victorie după 90 de minute.

Petrolul Ploiești vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi câștigă cu H-1,5

Sepsi este o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic și cred că își va domina adversarul. Linia de mijloc a Petrolului este foarte lentă si nu cred că va putea face față în acest meci. Merg pe o victorie a oaspeților la cel puțin două goluri diferență, deoarece Leo Grozavu își va cravașa elevii de pe margine și va încerca să le dea o lecție foștilor săi jucători, de care nu s a despărțit în condiții prea bune. Cota este extraordinara, dar trebuie să o jucăm cu moderație.

Petrolul Ploiești vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Victorie Sepsi

Sepsi a pierdut un singur meci din cele 5 disputate în 2020. Echipa antrenată de Leo Grozavu este una solidă, se apără bine și atacă tăios. Petrolul nu impresionează pe teren propriu, tocmai ce a făcut 0-0 cu Farul, în campionat, e totuși diferență de nivel între cele două. Plus că Sepsi are ca obiectiv Cupa, în timp ce Petrolul e orientată mai mult spre lupta pentru promovare.

Miza: 8/10
Cota: 2.12
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici