1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. CS Ocna Mureș vs Universitatea Craiova

CS Ocna Mureș vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Cupa României, 09.11.2022. Ciuca bătăilor în Liga a treia

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-08 19:18:00

Cupa României

09 Noiembrie 2022, 17:00

Ocna Mureș

Ocna Mureș

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

2.27

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ocna Mureș v Universitatea Craiova

Ponturi și pariuri pentru partida CS Ocna Mureș vs Universitatea Craiova, programată pentru 9 noiembrie, de la ora 17,00, în cadrul etapei a doua a grupelor Cupei României.

Din această grupă mai fac parte prim-divizonarele FC Argeș, Chindia Târgoviște și Hermannstadt, precum și echipa de Liga a doua Minaur Baia Mare.

În prima rundă, Ocna Mureș (Liga a treia) a furnizat surpriza, învingând-o pe Chindia, cu 1-0, în timp ce Universitatea Craiova a câștigat jocul cu Hermannstadt cu 2-0.

Partida se va juca la Zlatna, pe stadionul Minaur, singurul cu nocturnă din județul Alba. Conducerea clubului din Ocna Mureș a refuzat propunerea oficialilor de la Universitatea Craiova ca duelul să aibă loc pe „Ion Oblemenco”.

Ocna Mureș: Forma echipei, știri și statistici

În ultimele 6 meciuri oficiale, Ocna Mureș, echipă de Liga a treia, a bătut-o doar pe Chindia, în Cupă, pierzând celelalte 5 meciuri, printre care un 0-7 la Corvinul Hunedoara!

Formația antrenată de Dan Roman, fost jucător, printre altele, la Gaz Metan, Botoșani și CFR, se află pe locul 9 din 10 în clasamentul Seriei a 9-a din al treilea eșalon fotbalistic al României, acumulând până acum numai 8 puncte în 11 etape, golaveraj 17-29.

În ultima confruntare, Ocna Mureș a pierdut acasă, cu 3-2, după ce a avut 2-1 la pauză, în fața CSU Alba Iulia.

Ovidiu Maier, fost jucător al Rapidului, originar din Ocna Mureș, a vorbit despre meciul de miercuri în publicația ziarulunirea.ro: „Sper din tot sufletul într-o calificare în sferturi, dar la așa ceva ne putem gândi numai la jocul cu Minaur Baia Mare. Acum, cu Craiova, este foarte dificil. Este un meci special, o întânire de orgoliu, sunt foarte mândru că am ajuns aici și că avem oportunitatea unui asemenea duel, în care toată țara va urmări CS Ocna Mureș”.

Ceaca și Paleoca nu au jucat în ultimul duel din campionat, suspendați fiind, ei putând evolua împotriva oltenilor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Trupa antrenată de Mirel Rădoi are o serie de excepție, cu 5 victorii la rând, patru în campionat și una în Cupă. Ultima victorie a venit în weekend, 1-0 acasă cu Universitatea Cluj, gol Alexandru Crețu, în minutul 60, după ce Mitrea ratase un penaty în minutul 28.

„Este clar că valoarea mai ridicată o avem noi, dar sunt sigur că la nivel de determinare și ambiție vor încerca să echilibreze balanța. Am văzut partida lor împotriva Chindiei și pot spune că au făcut un joc destul de consistent. Chiar nu arată ca o echipă de Liga a 3-a. Spre norocul nostru, jucăm la Zlatna, și nu la Ocna Mureș”.

Koljic este în recuperare după accidentarea suferită și ar putea intra la începutul lui decembrie, iar Arlauskis s-a refăcut. Lituanianul nu a evoluat cu „U” Cluj, în locul lui fiind folosit Lazar, care ar putea apăea printre titulari și în partida de Cupă.

Rădoi va folosi jucători care au evoluat mai puțin, mai ales că urmează derbyul din campionat, cu Rapid, în Giulești, care se va disputa sâmbătă, 13 iunie. Tehnicianul a spus că ar putea schimba și sistemul în jocul de la Zlatna.

Echipe probabile

Ocna Mureș Echipă probabilă Ocna Mureș
Portar Țăranu
Fundași Gorba, Cimpoesu, Paleoca, Kiraly
Mijlocaşi Guț, Al. Giurgiu, Socaci, Goronea
Atacanţi Ceaca, Ad. Coman
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Papp, Găman, Mitrea
Mijlocaşi Martic, Mateiu, Nistor, Hanca
Atacanţi Cîmpanu, Rivaldinho, Rogulic

Statistica meciurilor directe Ocna Mureș v Universitatea Craiova

Este prima întâlnire dintre cele două formații.

Cote pentru Ocna Mureș v Universitatea Craiova

Pentru Over 1 total asiatic în prima repriză, Betano bet oferă o cotă de 1.57. Dacă se marchează un singur gol până la pauză, miza este returnată.

O victorie la cel puțin două goluri diferență a oltenilor a primit cota 1.53 la aceeași agenție (-1.5 handicap asiatic).



Ocna Mureș vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea -1 handicap asiatic la pauză

Universitatea ar trebui să arate din start că este echipa mai bună și să tranșeze disputa din prima repriză. Orice sistem ar folosi Rădoi și oricâți jucători care au evoluat mai puțin, diferența de valoare este imensă. Ocna Mureș a fost condusă la pauză, la Hunedoara, cu 3-0, iar la Târgu Mureș cu 3-1, așa că îi văd și pe olteni luând un avans consistent din primele secvențe ale jocului. Prim-divizonara are fotbaliști de atac cu mare potențial, oricare dintre ei ar intra pe teren. Dacă Universitatea conduce la pauză la un singur gol, atunci miza este returnată. Se câștigă de la o diferență de la două goluri în sus.

Ocna Mureș vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea Craiova conduce la pauza

Ocna Mureș este una dintre cele mai slabe echipe din Cupa României. Evoluează în liga a 3-a, iar acolo se chinuie teribil. În ultimele etape a pierdut 0-7 la Corvinul Hunedoara și 2-3 cu Alba Iulia, având o defensivă mai mult decât modestă. În Cupă a reușit o mare surpriză, 1-0 cu Chindia Târgoviște, însă acel rezultat a fost mai mult o întâmplare. Universitatea Craiova o să trimită în teren echipa a 2-a, în weekend având meci cu Rapid. Chiar și așa, Craiova are un lot excelent, iar Rogulic, Markovic, Mateiu, Găman au o valoarea incontestabilă. Cu o victorie Craiova se califică în sferturile de finală, așadar probabil nu va avea emoții. Consider astfel că Universitatea va conduce la pauză, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici