1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Hermannstadt vs Universitatea Cluj

Hermannstadt vs Universitatea Cluj - Ponturi pariuri „sferturi” Cupa României, 05.04.2023. Preocupate de salvarea de la retrogradare

Caramavrov
Caramavrov

2023-04-04 18:36:00

Cupa Romaniei

05 Aprilie 2023, 19:00

FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

versus
Universitatea Cluj

Universitatea Cluj

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v Universitatea Cluj

Ponturi și pariuri pentru duelul Hermannstadt vs Universitatea Cluj, care se dispută pe 5 aprilie, de la ora 19.00, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal.

Sibienii au ajuns în această fază a competiției după ce au câștigat grupa din care au mai făcut parte FC Argeș, Minaur Baia Mare, Universitatea Craiova, Ocna Mureș și Chindia Târgoviște.

Clujenii s-au clasat pe poziția a doua, după CFR, într-o grupă care le-a mai avut în componență pe Farul, Rapid, Dumbrăvița și Alexandria.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

În ultimul joc disputat, contând pentru runda a doua din play-out, echipa antrenată de Marius Măldărășanu a remizat acasă cu FC Botoșani, fiind egalată în minutul 90+4, după ce Gabi Iancu deschisese scorul în minutul 70!

În primul duel din această fază a Superligii, Hermannstadt a făcut tot 1-1, la Voluntari. Sibienii au ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere, în care au primit doar două goluri, dar sunt pe loc de baraj (13), cu 18 puncte, golaveraj 2-2.

„Ne-au bătut și în tur, și în retur în campionat, dar cred că a venit și vremea noastră. De ce să nu visăm frumos? Îmi doresc foarte mult și mă gândesc la acest trofeu”, și-a exprimat dorința antrenorul principal în conferința de presă dinaintea confruntării cu "U" Cluj. Cu toate acestea, tehnicianul va menaja câțiva jucători importanți, pentru a-i avea la capacitate maximă duminică, în deplasarea de la Chindia, din Liga 1, obiectivul principal fiind salvarea de la retrogradare. Bejan, nerefăcut, nu va evolua împotriva clujenilor.

În szonul 2017-2018, Hermannstadt a jucat finala Cupei României, fiind învinsă de CSU Craiova, cu 2-0.

A nins marți la Sibiu, așa că terenul de joc ar putea fi foarte moale la ora jocului de miercuri.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Universitatea Cluj: Forma echipei, știri și statistici

„U” a pierdut cu 2-0 a doua întâlnire din play-out, la Arad, după ce o câștigase pe prima, 2-0 acasă cu FC Argeș. Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău este pe locul 5 în această parte a clasamentului, 11 la general, cu 20 de puncte, golaveraj 2-2, aflându-se doar cu două puncte deasupra primului loc de baraj, ocupat acum chiar de adversara din "sferturile" Cupei.

„Vom face tot ce putem ca să ne calificăm. Tratăm cu mare seriozitate acest meci de Cupă, care este foarte important, dar și mai important este jocul de sâmbătă, din campionat. Băieții trebuie să aibă încredere că pot mai mult. Trebuie să-și schimbe mentalitatea, dar asta se va realiza în timp. Am niște jucători cu experiență, au evoluat la un anumit nivel, au valoare. Problema noastră este una mentală acum.”, a depistat Sabău marea problemă a echipei sale.

Universitatea dispută următorul meci sâmbătă, în Liga 1, împotriva celor de la FC U Craiova. Teoretic, partida este considerată pe teren propriu, dar ea se va desfășura la Mediaș, întrucât pe Cluj Arena se schimbă gazonul.

Nistor și I. Filip au avut probleme medicale și au intrat abia în minutul 69 la Arad, dar se speră ca ei să fie apți la jocul de Cupă, ca și Thiam, acesta neevoluând deloc cu UTA.

Au fost multe probleme cu accidentările în ultima vreme: Romario Pires și Lorand Fulop nu au fost apți la ultimele două partide oficiale.

„U” a jucat și ea finala Cupei în 2015, 0-3 cu Steaua.

180 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Mutiu
Fundași Medina, Antoche, I. Stoica, Issah
Mijlocaşi P. Petrescu, Mino Sota, Limaj, Alhassan
Atacanţi Babic, C. Ene
Universitatea Cluj Echipă probabilă Universitatea Cluj
Portar Iliev
Fundași Martic, D. Ispas, Miron, Chipciu
Mijlocaşi I. Filip, Nistor, Bic, Oancea
Atacanţi R. Pires, Gomes

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v Universitatea Cluj

Au fost șapte confruntări între cele două echipe din 2019 încoace, patru în Liga 1 și trei în eșalonul secund. Bilanțul general este: patru victorii Universitatea, două Hermannstadt și o remiză.

În sezonul regulat al campionatului în curs, „șepcile roșii” au câștigat ambele partide cu 1-0.

60 RON FREEBET + 60 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FC Hermannstadt v Universitatea Cluj

Victoria gazdelor a primit cea mai bună cotă, 2.55, la Superbet pariuri sportive.

Pentru calificarea lui Hermannstadt (indiferent de metodă – în timp regulamentar, după prelungiri sau după executarea loviturilor de departajare), cota este de 1.82 pe Betano.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Hermannstadt vs Universitatea Cluj Pont: Sub 2,5 goluri

Cele două combatante se află sub amenințarea retrogradării din Liga 1 și, cu toate că ambii antrenori declară că respectă Cupa României, ei vor face mai multe schimbări în echipele tip, pentru că se gândesc și la meciurile din weekend. Terenul va fi destul de prost după ninsorea căzută azi la Sibiu, așa că nu există premise pentru un joc spectaculos, cu multe goluri. În plus, la nivel statistic, ambele echipe au multe partide de Under în ultima vreme. Precedentele cinci confruntări oficiale disputate de sibieni au avut maxim două goluri la total, iar în trei dintre acestea am notat câte o singură reușită! Și cinci din ultimele șase întâlniri ale clujenilor au fost de Under 2.5.

Miza: 7/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici