1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. FC Argeș vs Universitatea Craiova

FC Argeș vs Universitatea Craiova. Ponturi Pariuri Cupa României, 07.12.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-12-06 16:21:00

Cupa României

07 Decembrie 2022, 17:00

FC Arges

FC Arges

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Arges v Universitatea Craiova

FC Argeș o întâlnește pe Universitatea Craiova în ultimul meci din grupele Cupei României. Oltenii sunt lideri, cu 4 puncte obținute în primele două partide și s-ar putea califica și cu un rezultat de egalitate. Piteștenii, în schimb, au două puncte după primele două meciuri și merg mai departe doar dacă se impun în fața băieților lui Rădoi. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

110 FREEPSINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș are șanse minime să repete performanța din stagiunea precedentă, când a prins un loc de play-off. Piteștenii au doar 22 de puncte, cu 7 mai puțin decât Petrolul, astfel încât nici ei nu mai visează că ar putea repeta parcursul de anul trecut. Cu atât mai mult cu cât echipa lui Croitoru este fără victorie în ultimele 3 meciuri de campionat, perioadă în care a înregistrat și un 0-5 pe teren propriu cu Sepsi. De altfel, în ultimele 12 runde din Superliga, FC Argeș a câștigat doar de două ori, la Arad (1-0) și acasă cu Universitatea Craiova (1-0). În Cupa României, violeții sunt neînvinși în primele două meciuri - 0-0 la Baia Mare și 1-1 la Ploiești, în fața Chindiei. Cele două puncte nu sunt foarte multe, dar piteștenii au șanse de calificare în sferturile de finală. Totul este să o învingă pe Universitatea Craiova, într-un meci al orgoliilor, iar Hermannstadt și Ocna Mureș să nu-și câștige meciurile cu Chindia, respectiv Baia Mare.

FC Argeș a jucat foarte bine cu Rapid și ar fi putut câștiga în prelungiri la ocazia uluitoare a lui Alceus, care a ratat din doar câțiva metri golul de 2-1. Marea problemă a piteștenilor rămâne în poartă, unde, indiferent de nume, gafele goalkeeperilor au privat-o pe FC Argeș de puncte importante. Așa s-a întâmplat și cu Rapid, meci în care Greab a greșit grav în minutul 2. Micle ar putea intra în poartă, așa cum s-a întâmplat și la partida cu Chindia. Donisa, Celestine, Alceus și Bertrand ar putea juca din primul minut. Doar Alceus a fost folosit cu Rapid. Victoria cu Universitatea Craiova este singura din ultimele 6 meciuri jucate de FC Argeș în Trivale. În rest, au mai fost două remize și 3 eșecuri. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova traversează o perioadă nefastă, în care conflictele interne afectează calitatea jocului și, implicit, rezultatele. Oltenii au pierdut ultimul meci de campionat, 0-2 cu FCU Craiova, iar Mirel Rădoi se simte din ce în ce mai singur într-un club care nu mai crede în antrenorul său, deși, la nivel declarativ, pare să o facă. Războiul deschis în vestiar, cu exilarea a 4 jucători la echipa a doua, între care Ivan și Markovic, a fost pierdut. Revoluția lui Rădoi n-a adus nici îmbunătățirea jocului, nici rezultate mai bune. Ivan și Markovic au fost readuși la prima echipă, au primit minute în derby-ul cu FCU Craiova, dar evoluția lor a fost modestă. A fost primul eșec pentru olteni, după 8 partide fără înfrângere, iar echipa lui Rădoi a coborât pe locul 5, depășită la golaveraj de FCSB. Universitatea Craiova are 4 puncte și este pe primul loc în grupă, după 2-0 cu Hermannstadt și 1-1 cu Ocna Mureș, meci care a dat startul revoltei lui Rădoi. Orice succes la Pitești o duce pe Universitatea în sferturi și domolește conflictul. Oltenii se pot califica și cu un rezultat de egalitate, dacă Ocna Mureș și Hermannstadt nu-și câștigă ambele meciurile din această etapă, caz în care Craiova ar fi eliminată.

În afara lui Bancu, Rădoi nu-l are la dispoziție nici pe Crețu, care a luat intenționat al doilea galben, după finalul meciului cu FCU Craiova, pentru a lipsi și cupă și nu în meciul de campionat cu Mioveni, de luni seară. Roguljic ar putea fi titular, la fel ca Găman, Markovic sau Cîmpanu. În poartă rămâne Lazar, dar revine Screciu, după suspendare. Nistor s-ar putea să înceapă meciul pe banca de rezerve. Universitatea Craiova este neînvinsă în ultimele 6 deplasări, după ce câștigase doar o dată în primele 8, în toate competițiile. Totuși, ultimele 3 meciuri jucate în deplasare s-au încheiat la egalitate, deși oltenii au condus de fiecare dată, 1-1 cu Ocna Mureș, 2-2 cu Rapid, de la 2-0, și 1-1 cu Chindia.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Micle
Fundași Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna
Mijlocaşi Meza-Colli, Raynov - Calcan, Donisa, Bertrand
Atacanţi Celestine
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Mitrea, Găman, R. Silva
Mijlocaşi Vătăjelu, Screciu, Roguljic, Benga
Atacanţi Cîmpanu, Markovic, Ivan

Statistica meciurilor directe FC Arges v Universitatea Craiova

FC Argeș a câștigat ultimul meci jucat în fața Universității Craiova. A fost 1-0 chiar la Pitești, în octombrie, cu un gol marcat de Calcan. A fost doar a doua victorie din cele 8 confruntări cu oltenii, care au 5 victorii în întâlnirile directe. În 2022, în afara partidei din urmă cu două luni, cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori și de fiecare dată a câștigat Craiova. 3-0 pe Ion Oblemenco și 4-0 la Pitești, în play-off-ul sezonului precedent. 

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru FC Arges v Universitatea Craiova

FC Argeș are 2.72 că se impune în oricare repriză. Un meci cu mai puțin de 3 goluri este cotat la 1.57.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Arges vs Universitatea Craiova Pont: FC Argeș nu pierde

Oltenii sunt în criză, iar echipa nu reacționează la niciun stimul. Rădoi pare depășit de situație, iar conducerea se delimitează pas cu pas de acțiunile lui, chiar dacă nu o face fățiș. Este o partidă în care, teoretic, ar trebui să vedem o reacție de orgoliu a Universității Craiova, dar cred că lucrul acesta nu se va întâmpla. FC Argeș a jucat foarte bine cu Rapid și doar ghinionul a făcut ca meciul să se încheie la egalitate. Nu cred că piteștenii vor pierde acest meci, mai ales că Universitatea Craiova se va mulțumi și cu o remiză. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici