1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Dunărea Călărași vs Dinamo București – Ponturi pariuri sferturi de finală Cupa României, 04.03.2021. Revin Puljic și Sorescu

Dunărea Călărași vs Dinamo București – Ponturi pariuri sferturi de finală Cupa României, 04.03.2021. Revin Puljic și Sorescu

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-03 21:41:00

Cupa României

04 Martie 2021, 20:00

Dunarea Calarasi

Dunarea Calarasi

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.88

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dunarea Calarasi v Dinamo București

Ponturi pentru Dunărea Călărași vs Dinamo București, pe parcursul acestei analize. Meciul e pe 4 martie, de la ora 20.00, în sferturile de finală ale Cupei României.

Dunărea e în interiorul play-off-ului în Liga a doua, pe locul 4, iar în Cupă le-a scos pe: Moștiștea Ulmu (Liga a 3-a), cu 2-1, CSC Sânmartin (Liga a 3-a), cu 1-0, și Turris Tr. Măgurele (Liga a doua, desființată), prin neprezentare.

Dinamo se zbate pe pozițiile de play-out în Liga 1: e pe 13 din 16. În Cupă, „câinii” au trecut de: Viitorul Constanța, cu 3-0 (în 16-imi), și FCSB, cu 1-0 (în optimi).

Dunarea Calarasi: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea are antecedente în Cupă: în 2019, a eliminat-o pe FCSB în optimi, cu 2-1, în primul meci din istorie jucat în nocturnă la Călărași.

În ultima partidă disputată în Liga a doua, sâmbătă, pe 27 februarie, călărășenii au învins la Reșița cu 1-0, printrun gol marcat de Alami în minutul 87! Echipa s-a întors cu autocarul, o călătorie de 12 ore, iar antrenorul Cristi Pustai vorbea deunăzi despre o stare de oboseală simțită de fotbaliști, deși au trecut 4 zile de la acel joc. Problema ar fi, mai degrabă, pentru confruntarea următoare, cu Ripensia, care se va disputa duminică, 7 martie, de la ora 11, și pentru care jucătorii au la dispoziție doar două zile pentru recuperare și antrenamente (vineri și sâmbătă).

Mai ales că Dunărea are ca obiectiv intrarea în play-off-ul de promovare, deci e mai importantă întâlnirea de duminică.

„Dinamo are prima șansă, dar noi jucăm acasă, așa că avem atuurile noastre. Acest meci este un bonus pentru noi la început de an. Ne aşteaptă, în continuare, şi alte câteva finale în campionat”, a spus Pustai.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Pentru Dinamo, singura șansă de salvare a acestui sezon este Cupa României. În campionat, echipa antrenată de Jerry Gane n-a mai câștigat de 5 meciuri (4 înfrângeri și un egal), iar ultima evoluție a fost catastrofală: 0-5 acasă cu Viitorul! De altfel, „câinii” n-au reușit să marcheze niciun gol în aceste ultime 5 partide!

Ar trebui ca Dinamo să joace acest meci cu o determinare ieșită din comun.

Deși s-a vorbit despre o demitere a antrenorului după acest 0-5 cu Viitorul, conducerea clubului din „Ștefan cel Mare” a anunțat că Gane are în continuare susținere.

Vestea bună este că suporterii din DDB au stins mare parte din datoriile clubului, așa că Dinamo și-ar putea lua licența pentru sezonul următor. Îm plus, au fost plătite și mai multe salarii restante!

Geani Crețu și Andreas Mihaiu au fost reprimiți în lot după ce au fost trimiși la echipa a doua din cauza unei farse pe care i-au făcut-o în cantonament lui Nepomuceno.

Vor reveni în echipă Puljic și Sorescu, doi dintre liderii roș-albilor, ei absentând cu Viitorul din cauza suspendărilor. Mijlocașul Janusz Gol s-a accidentat de curând. Absenți în continuare, tot din cauza unor probleme medicale: atacanții Nemec și Blejdea. 

Echipe probabile

Dunarea Calarasi Echipă probabilă Dunarea Calarasi
Portar Began
Fundași Sîrbu, Șandru, Wiktorski, Sălceanu
Mijlocaşi Tudoran, Cr. Pușcaș, Djuric, Alami
Atacanţi Kanda, Bud
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Eșanu
Fundași Sorescu, Puljic, R. Grigore, S. Filip
Mijlocaşi Bani, Anton, Răuță, Fabbrini
Atacanţi Stere – Gueye

Statistica meciurilor directe Dunarea Calarasi v Dinamo București

Cele două s-au întâlnit doar de 4 ori în meciuri oficiale, toate în Liga 1: fiecare a câștigat câte o dată, două meciuri încheindu-se la egalitate.

 

La Călărași, Dunărea e neînvinsă: o victorie și o remiză.

Cote pentru Dunarea Calarasi v Dinamo București

Pentru Under 2,5 goluri total asiatic în acest meci, cota este 1.83 la Betano pariuri sportive.

Dunarea Calarasi vs Dinamo București Pont: Victorie Dinamo

Fotbaliștii lui Dinamo ar trebui să joace din orgoliu, pentru numele pe care-l reprezintă și pentru fanii care iubesc necondiționat echipa și care ajută cu bani mulți în ultima vreme. Un mare atu este reintrarea în primul 11 a doi dintre cei mai buni jucători din lot, Puljic și Sorescu, doi lideri ai „câinilor” în acest moment. Dunărea vrea în play-off-ul de promovare, va juca duminică în campionat și, chiar dacă ar fi o onoare să se califice în semifinalele Cupei României, cred că nu va risca totul în acest meci. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.88
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici