1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Dumbrăvița - Rapid

Dumbrăvița - Rapid. Ponturi pariuri fotbal Cupa României. 18.10.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-10-18 08:57:00

Cupa României

18 Octombrie 2022, 18:15

Dumbrăvița CSC

Dumbrăvița CSC

versus
Rapid București

Rapid București

1.80

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Dumbrăvița CSC v Rapid București

În primul meci din grupa A a Cupei României, Dumbrăvița o întâlnește pe Rapid, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Sueprbet pariuri. Meciul se joacă pe stadioul Giulești și va fi arbitrat de Cristian Moldoveanu.

Dumbrăvița CSC: Forma echipei, știri și statistici

Dumbrăvița ocupă locul 13 cu 13 puncte în liga a doua. Echipa de la marginea Timișoarei a surprins lumea fotbalului cu promovarea obținută în vara acestui an, dar a arătat că poate fi competitivă și promovarea nu a fost o întâmplare. Antrenorul Cosmin Stan spune că echipa sa nu se consideră deja învinsă, iar elevii săi nu vin în Giulești pentru a face poză cu adversarii. Cei de la Dumbrăvița au fost de acord să joace în Giulești, după ce varianta Arad a căzut deoarece UTA joacă și ea acasă cu FCSB. Dumbrăvița încearcă să producă fotbal, ceea ce la nivelul ligii secunde e un luru rar, de aceea are a doua cea mai slabă apărare din campionat. Atacul a produs 14 goluri, doar patru echipe au marcat mai mult. Forma este una foarte bună, cu o înfrângere în ultimele șase partide oficiale, la București, cu Metaloglobus, ultima clasată în liga a doua. Pentru a ajunge aici, Dumbrăvița a trecut cu 1-0 în deplasare de Avântul Periam și la loviturile de departajare, pe teren propriu, de Poli Iași. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 9 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rapid București: Forma echipei, știri și statistici

Rapid are ca obiectiv câștigarea cupei în sezonul centenarului, de aceea Adrian Mutu nu poate neglja această competiție. Antrenorul Rapidului trebuie să găsească o formulă echilibrată, dar care să aibă în vedere și meciul cu Farul, care este vineri. Mutu nu se poate plânge, are un lot destul de echilibrat valoric. Victoria cu Hermannstadt, care a venit după două partide cu un singur punct câștigat, a venit la timp pentru recâștigarea încrederii. Ioniță a arătat un nivel bun de joc, iar Emmers pare să-și găsească locul din ce în ce mai bine. Paul Iacob, Ștefan și Dussault vor intra în linia defensivă alături de Grigore, în timp ce Dugandzic și Pănoiu vor ranforsa atacul. La mijloc, sunt puține soluții, cu Kait și Papeau, accidentați, însă va reveni Crepulija. Rapid este o forță pe teren propriu și, cu un stadion aproape plin, nu poate rata primul succes în această grupă complicată, cu Farul și CFR.

Echipe probabile

Dumbrăvița CSC Echipă probabilă Dumbrăvița CSC
Portar Trifon
Fundași Tismonar, Zurbagiu, Ghinescu, Toma
Mijlocaşi Bura-Koț, Tănase, Martinov, Bodri, Paulevici
Atacanţi Pașcalău
Rapid București Echipă probabilă Rapid București
Portar Drăghia
Fundași Dussault, Iacob, Grigore, Ștefan
Mijlocaşi Crepulia, Albu, Pănoiu
Atacanţi Costache, Dugandzic, Mățan

Statistica meciurilor directe Dumbrăvița CSC v Rapid București

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Dumbrăvița CSC v Rapid București

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru ca Dumbrăvița să nu marcheze și o cotă de 1,6 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Dumbrăvița CSC vs Rapid București Pont: Rapid câștigă cu h (-1,5)

Rapid face parte din cea mai grea grupă, cu Farul, CFR și U Cluj candidate la calificarea în faza eliminatorie. Meciul se joacă în Giulești, ceea ce va fi un avantaj enorm pentru elevii lui Mutu care au prins mai puțin echipa în ultimele etape de campionat. Dumbrăvița are a doua cea mai slabă apărare din campionat și a pierdut recent cu Metaloglobus, cea mai slabă echipă din liga a doua. Dumbrovița este o echipă care vine să joace, să ofere spectacol, ceea ce va fi în avantajul Rapidului. Cred într-o victorie clară, fără emoții a Rapidului, de aceea am ales cota oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici