1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. CSC Dumbrăvița vs CFR Cluj

CSC Dumbrăvița vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Cupa României, 10.11.2022. Se joacă în Gruia

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-09 20:53:00

Fotbal România - Cupă

10 Noiembrie 2022, 18:15

Dumbrăvița CSC

Dumbrăvița CSC

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dumbrăvița CSC v CFR Cluj

Punem pariu pe meciul CSC Dumbrăvița vs CFR Cluj. care se dispută pe 10 noiembrie, de la ora 18:15, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Partida se joacă la Cluj, întrucât Dumbrvița nu are noctună.

Echipa din Liga a doua a pierdut cu 4-1 pe Giulești, cu Rapid, în prima rundă a acestei faze a competiției, iar CFR a remizat pe terenul concitadinei Universitatea Cluj, 1-1.

Din aceeași grupă C mai fac parte prim-divizionarele Rapid, Farul, "U" Cluj și formația din Liga a treia CSM Alexandria.

Dumbrăvița CSC: Forma echipei, știri și statistici

În prima etapă a fazei grupelor Cupei României, echipa antrenată de Cosmin Stan a deschis scorul în Giulești, în minutul 13, dar nu a făcut față presiunii giuleștenilor și a pierdut cu 4-1.

„Nu știu cât de bine pică pentru noi acest meci. Am anticipat prost cu Rapid, când am zis că ne va prinde bine la capitolul experiență. După părerea mea, s-a întâmplat exact pe dos, ne-am luat un pic nasul la purtare și ne-am văzut mai fotbaliști decât suntem”, a declarat tehnicianul, care a lăsat să se înțeleagă faptul că mai important este meciul cu Dinamo, programat pe 13 noiembrie, în Liga a 2-a. 

După confruntarea din Giulești, CSC Dumbrăvița a pierdut la scor trei întâlniri în eșalonul secund. fără să marcheze: 0-4 în deplasare cu FC Brașov, 0-3 la FK Csikszereda și 0-3 acasă cu Poli Iași!

Fundașul stânga Călin Toma și portarul Cătălin Trifon sunt accidentați, în timp ce fundașul central Costel Zurbagiu, căpitanul echipei, este incert.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR s-a calificat în primăvara europeană și stă bine și în lupta pentru titlu. În Cupa României, însă, echipa antrenată de Dan Petrescu are doar un punct, după egalul (1-1) de pe terenul rivalei locale „U”. Ocuparea unuia din primele două locuri, care asigură calificarea în faza următoare, nu este o formalitate. Campioana trebuie să câștige partida cu CSC Dumbrăvița la o diferență mare, pentru a face golaveraj.

Se mai joacă un meci în SuperLigă până la întreruperea campionatului, așadar este posibil ca Petrescu să îi odihnească pe unii dintre jucătorii care au evoluat contra celor de la FC U Craiova (3-1). Chiar și așa, CFR-ul poate alinia o formație de start foarte puternică, cu mult peste forța adversarei care vine din eșalonul secund. 

Fundașul stânga Camora, mijlocașul ofensiv Birligea și atacanții Debeljuh și Buș sunt în continuare indisponibili. Ciprian Deac, care este din nou în formă bună, poate intra pe parcursul meciului.

Echipe probabile

Dumbrăvița CSC Echipă probabilă Dumbrăvița CSC
Portar Mikloș
Fundași Bura-Koț, Bain, Moțiu, Gîsă, Amariei
Mijlocaşi A. Olaru, I. Tănase, Paulevici
Atacanţi Martinov, Ghinescu
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Scuffet
Fundași Manea, Yuri, Burcă, Braun
Mijlocaşi Cvek, Bordeianu, Muhar
Atacanţi Yeboah, Malele, Roger

Statistica meciurilor directe Dumbrăvița CSC v CFR Cluj

Cele două combatante nu s-au întâlnit până în prezent.

Cote pentru Dumbrăvița CSC v CFR Cluj

Selecția „CFR Cluj -1.25 handicap asiatic la pauză” are cota 2.55 pe Betano bet.

Dacă vrei să pariezi pe goluri, o opțiune de luat în calcul ar fi selecția „Peste 1 gol total asiatic în prima repriză”, care are cota 1.60 la același operator.

Dumbrăvița CSC vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj -1 handicap asiatic în prima repriză

Meciul se joacă pe terenul campioanei, ceea ce reprezintă un avantaj important pentru echipa antrenată de Dan Petrescu. CFR se luptă cu Rapid și cu Farul pentru a calificarea în "sferturi", deci este obligată să câștige împotriva celor din Dumbrăvița. Cum golaverajul este un criteriu de departajare, cu siguranță că echipa clujeană, mult mai valoroasă atât pe hârtie, cât și pe teren, va forța pentru a lua un avantaj consistent pe tabelă încă din prima repriză. În cazul în care CFR conduce la un singur gol diferență la pauză, miza este returnată. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 9/10
Cota: 2.07
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici