1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Chindia Tîrgoviște - Hermannstadt. Ponturi pariuri Cupa României. 27.11.2020

Chindia Tîrgoviște - Hermannstadt. Ponturi pariuri Cupa României. 27.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-26 21:12:00

Cupa României

27 Noiembrie 2020, 18:00

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

versus
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

1.77

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v FC Hermannstadt

În șaisprezecimile Cupei României, Chindia Târgoviște joacă pe teren propriu cu Hermannstadt, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. 

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia Târgoviște ocupă locul opt în Liga 1, cu 14 puncte, însă are trei înfrângeri în ultimele patru etape. Echipa pregătită de Emil Săndoi a pierdut cu UTA; FCSB și Sepsi, dar s-a impus cu 1-0 pe terenul Craiovei, care era pe primul loc în acel moment. Punctul forte este apărarea, care a încasat doar nouă goluri. Atacul a rămas dator, cu numai șapte goluri marcate. Din cele 11 meciuri jucate de Chindia, doar în două s-au marcat mai mult de două goluri. Cu Sepsi, Chindia a condus cu 1-0 prin golul lui Dumitrașcu, dar în repriza a doua dâmbovițenii au cedat inițiativa și au cedat și cele trei puncte. Chindia are o singură victorie în ultimele trei partide jucate pe teren propriu. 

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

Hermannstadt o duce mai rău decât Chindia. Sunt șapte etape fără victorie, locul 12, la doar trei puncte de ultimul loc. Scaunul lui Ruben Albes se clatină, de aceea spaniolul are nevoie de o calificare pentru a rămâne în funcție. Sibienii au doar un gol marcat în ultimele patru etape, în egalul cu Sepsi de pe teren propriu. Echipa pare să sufere din punct de vedere al omogenității și are un joc fără identitatate. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci, de aceea nu vom vedea prea multe modificări față de partida cu Astra. Problema este la mijlocul terenului, unde Hermanstadt are fotbaliști greoi, care pasează lent. În atac, Fabio Fortes continuă să dezamăgească, dar va rămâne titular. 

Echipe probabile

Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Aioani
Fundași Căpușă, Pițian, Iacob, Fomba
Mijlocaşi Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu
Atacanţi Popa, Florea
FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Cristiano
Fundași Vodă, Viera, Stoica, Opruț
Mijlocaşi Addae, Pires, Mustiva, Jo
Atacanţi Sîntean, Fortes

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v FC Hermannstadt

Sunt opt meciuri directe, cu cinci victorii pentru Hermannstadt și trei rezultate de egalitate. Cele două s-au înfruntat și în sezonul precedent în cupă, tot în șaisprezecimi, iar sibienii s-au impus cu 1-0. 

Cote pentru Chindia Targoviste v FC Hermannstadt

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 2,6 pentru o victorie a oaspeților și o cotă de 2,12 pentru PSF 2.

Chindia Targoviste vs FC Hermannstadt Pont: DNB Hermannstadt

Mizez mai mult pe tradiție și pe ascendentul moral pe care-l are Hermannstadt. Sibienii au câștigat cu 3-1 meciul din campionat, chiar pe terenul Chindiei. Echipa lui Săndoi își creează puține ocazii, iar apărarea oaspeților are capacitatea să reziste fără să ia gol. Mă aștept la o partidă închisă, între două formații care nu sunt în formă, de aceea mă acopăr cu DNB, care ne dă banii înapoi la egal.

Miza: 6/10
Cota: 1.77
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici