1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. CFR Cluj vs Sepsi Sfântu Gheorghe

CFR Cluj vs Sepsi Sfântu Gheorghe - Ponturi pariuri Supercupa României, 09.07.2022. Campioana e cu gândul la returul din Champions League

Caramavrov
Caramavrov

2022-07-08 17:21:00

Supercupa României

09 Iulie 2022, 20:30

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CFR Cluj v Sepsi Sf. Gheorghe

Pont și analiză pentru confruntarea dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, contând pentru Supercupa României, care va avea loc pe 9 iulie 2022, de la ora 20.30.

Meciul se joacă pe stadionul „Francisc von Neuman” din Arad, acolo unde UTA își dispută partidele de acasă.

CFR este campioana en-titre, în timp ce Sepsi a câștigat Cupa României în sezonul precedent.

Arbitru va fi Adrian Cojocaru, care va fi ajutat, în premieră pentru România, de sistemul VAR: Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) și Ovidiu Hațegan (suport VAR).

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR a debutat deja oficial în sezonul 2022-2023, cu prima manșă din turul I preliminar al Champions League, 0-0 la Pyunik Erevan (Armenia), după un joc în care n-a convins, dar în care și-a arătat superioritatea pe alocuri, ratând și două-trei bune ocazii de a marca. Returul e pe 13 iulie, în Gruia, de la ora 21.30.

În pregătiri, clujenii le-au învins pe Koper (Slovenia), cu 2-0, pe Napredak (Serbia), 3-0, pe Partizan Belgrad (Serbia), 1-0, și pe Hajduk Split (Croația), 2-0, fără să primeasă gol în aceste patru partide!

Campioana și-a întărit lotul în această vară cu Mistrati (Randers), Brucici (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK) și Betancor (Farul). Fundașul central Kolinger și mijlocașul Mistrati (a jucat aripă dreapta la Erevan) au fost titulari cu Pyunik, iar Jefte a intrat în repriza a doua.

Au plecat: Cr. Neguț și D. Neguț (ambii la Chindia), D. Ciobotariu (Sepsi), Bouhenna (FCSB), Chipciu („U” Cluj), Hindrich (Kisvárda), Fl. Ștefan (Rapid), Costache (Rapid), D. Paraschiv (Hermannstadt), Sigurjónsson (liber de contract), Omrani (liber), Susici (liber), Dimitrov (Hajduk Split).

Interesant este că în poartă a revenit Bălgrădean, care a prins puține meciuri în sezonul precedent. Dan Petrescu a spus că "Pufi" va fi titular în acest an. Tehnicianul a mai propus o surpriză la Erevan: Roger titular, după ce fostul jucător de la UTA fusese trimis la echipa a doua în campionatul trecut. În locul acestuia, ar putea intra Petrila. Posibil să vedem și alte schimbări în primul 11 față de meciul din preliminariile Ligii, Dan Petrescu fiind mai interesat de returul cu Pyunik.

Birligea și S. Buș sunt accidentați.

După returul cu armenii, de marți, CFR va juca sâmbătă în prima etapă a noului sezon de Liga 1, acasă, cu Rapid.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi a suferit o singură înfrângere în amicalele verii, 0-3 cu Sandhausen, echipă din Liga a doua germană. În rest, trei victorii cu echipe importante: 3-0 cu Ferencvaros (Ungaria), 1-0 cu Legia Varșovia (Polonia) și 4-0 cu ȚSKA Sofia (Bulgaria).

Noutăți în lot: I. Gheorghe (FC Voluntari), Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan), D. Ciobotariu (CFR) și Rondon (Radomiak Radom, Polonia), ultimul, ajuns la 36 de ani, evoluând la CFR în perioada 2019-2021.

Au plecat în intersezon: Vașvari și Tincu (ambii la Poli Iași), Ispas (CFR), Luckassen (Kayserispor), Fofana (liber de contract), I. Fulop (liber).

Antrenorul Cristiano Bergodi are ca obiective trecerea unui tur în Conference League și intrarea în play-off-ul Ligii 1.

Sepsi va juca în turul II al Conference League (21 iulie prima manșă, în deplasare, și 28 iulie - returul) cu învingătoarea din meciul Olimpija Ljubljana (Slovenia) - FC Differdange 03 (Luxemburg). A fost 1-1 în turul de la Ljubljana, revanșa fiind programată pe 14 iulie.

În campionat, formația din Sfântu Gheorghe debutează vineri, 15 iulie, pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, pe care i-au eliminat în sezonul trecut din semifinalele Cupei României.

”Supercupa e un trofeu important, ne dorim să-l câştigăm, e loc în vitrină! CFR Cluj are prima şansă, e normal, pentru că e campioana şi rămâne cea mai bună echipă din România. Dar noi nu avem nimic de pierdut, mergem să câştigăm trofeul”, a sunat mobilizarea președintele clubului, Atilla Hadnagy.

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Braun, Yuri, Burcă, Camora
Mijlocaşi Cvek, Boateng, Deac
Atacanţi Mistrati, Debeljuh, Petrila
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Bălașa, Mitrea, A. Dumitrescu
Mijlocaşi N. Păun, I. Gheorghe, Așkovski
Atacanţi C. Matei, Tudorie, Ștefănescu

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v Sepsi Sf. Gheorghe

Au fost 15 întâlniri până acum între cele două (14 în Liga 1 și una în Cupa României), cu nu mai puțin de 12 victorii ale ceferiștilor și doar una a formației din Sfântu Gheorghe, obținută pe 10 mai 2021, în Gruia, într-o partidă din play-off-ul primei divizii.

În campionatul trecut, CFR a obținut două succese din două dueluri, ambele în sezonul regulat și ambele cu 2-0.

Cote pentru CFR Cluj v Sepsi Sf. Gheorghe

Posibil să vedem un meci închis, CFR nu va risca, mai ales că joacă miercuri returul din Champions League, cu Pyunik Erevan, așa că e posibil să iasă un pariu pe Under 2.5, total asiatic la agenția de pariuri Betano (echivalent cu Under 2.5 clasic) - cotă 1.60.

Pentru un bilet combo, vă recomand +1 handicap asiatic Sepsi, cotă 1.40 la aceeași casă de pariuri. În cazul în care covăsnenii pierd la un singur gol diferență, cota devine 1. La egal după 90 de minute sau la victorie Sepsi, pariul e câștigător.

CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: +0.5 handicap asiatic Sepsi (X2)

Cred că Dan Petrescu e mult mai interesat în momentul de față de pătrunderea în turul II al Champions League, decât de acest trofeu, al Supercupei României, care nu aduce nimic din punct de vedere financiar. Așa că nu le va cere jucătorilor să dea totul, pentru a nu risca accidentări. Probabil, va și menaja câțiva fotbaliști de bază. Sepsi a cucerit primul trofeu din istorie în sezonul trecut, Cupa României, acum îl vrea și pe al doilea. E mai motivată și mai interesată, iar Bergodi are la dispoziție jucători experimentați, care pot pune probleme campioanei. Măcar un egal la finalul celor 90 de minute este realizabil. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici