1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Cupa României, 22.05.2021. Meci cu spectatori

Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Cupa României, 22.05.2021. Meci cu spectatori

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-21 17:54:00

Fotbal România - Cupă

22 Mai 2021, 20:30

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

1.90

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Astra Giurgiu v Universitatea Craiova

Pontul pentru finala Cupei României, dintre  Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova, îl găsiți după ce citiți analiza de față. Meciul e pe 22 mai, de la ora 20:30 și se dispută la Ploiești, cu spectatori, fiind arbitrat de Horațiu Feșnic.

În semifinale, Astra a eliminat-o pe Dinamo (după loviturile de departajare, 1-0 la Giurgiu și 0-1 în București), iar Universitatea a trecut de Viitorul Tg. Jiu (3-0 la Craiova și 2-2 la Tg. Jiu).

 

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra a pierdut ultimele 6 partide jucate (5 în campionat, una în Cupă) și a retrogradat în Liga a 2-a. Venirea lui Ionuț Badea în locul lui Eugen Neagoe nu a adus nicio schimbare în jocul echipei din Giurgiu, caracterizat printr-o lipsă acută de forță ofensivă. Perioada de criză a coincis cu eclipsa de formă a lui Valentin Gheorghe, cel care prinsese câteva meciuri bune după plecarea lui Budescu. Este ultimul meci la Astra pentru mulți jucători. Se spune că Valerică Găman și Mihai Răduț s-au înțeles deja cu FC U Craiova, iar președintele Dani Coman este în discuții cu Rapid.

„Este un moment extrem de greu pentru întregul club, dar asta este consecința ultimilor ani. Știm cu toții ceea ce s-a întâmplat aici. Trebuia să vină și acest moment”, a declarat Coman, după eșecul din ultima etapă de campionat.

Graovac are probleme medicale și va rata finala. Cel mai probabil, locul său în centrul defensivei va fi luat de Jovanovic. Portarul Lazar este incert.

Astra Giurgiu a ajuns în finală cu noroc, eliminând-o pe Dinamo în urma loviturilor de departajare. În drumul spre finală, giurgiuvenii au trecut de trei echipe din Liga a doua, Ripensia Timișoara (5-1, în deplasare), ASU Poli Timișoara (2-1, în deplasare) și Petrolul Ploiești (3-0, în deplasare).

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova termină sezonul de Liga I gâfâind. Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis nu mai câștigase de cinci meciuri (patru înfrângeri și un egal) înaintea întâlnirii cu FCSB, în care a obținut victoria (1-0) și datorită faptului că adversara a folosit mulți jucători tineri. „Știința” are, însă, fotbaliști valoroși, care își pot da restart înaintea unei confruntări precum finala Cupei.

„Mi-e frică pentru noi. Mai mult decât de Astra, mă tem de modul cum vom aborda noi finala. Avem o stare de spirit bună acum. Dar în play-off au fost situații în care echipa a dezamăgit. Acum, jucătorii trebuie să-și pună în sfârșit în valoare calitățile, să înțeleagă că această Cupă trebuie câștigată", a spus Sorin Cîrțu, președintele Universității.

Koljic este accidentat în continuare și va urmări meciul din tribune. În rest, nu sunt absențe importante în tabăra olteană.

Pe lângă Viitorul Tg. Jiu, Universitatea Craiova le-a mai eliminat pe Progresul Spartac (5-0), FC Botoșani (1-0) și Chindia Târgoviște (1-0).

Echipe probabile

Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Popa
Fundași Raspopovic, Găman, Jovanovic, Lamanje
Mijlocaşi Crepulja, Boa-Kane, Merloi
Atacanţi V. Gheorghe, Montini, Stahl
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vătăjelu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu
Mijlocaşi Mateiu, Nistor – Câmpanu, Cicâldău, Baiaram
Atacanţi A. Ivan

Statistica meciurilor directe Astra Giurgiu v Universitatea Craiova

Astra Giurgiu și Universitatea Craiova s-au întâlnit de 21 de ori până în prezent. Craiovenii s-au impus de 5 ori în ultimele 9 meciuri directe, iar giurgiuvenii de 3 ori.

În acest sezon au fost două confruntări. Universitatea a câștigat cu 2-0 la Craiova, în turul sezonului regulat. În retur, la Giurgiu, a fost 1-1.

Cote pentru Astra Giurgiu v Universitatea Craiova

Având în vedere situația Astrei, se poate încerca și un pariu pe selecția „Universitatea Craiova - 0.75 handicap asiatic”, care are cota 2.10 pe Betano bet.

În 6 din ultimele 7 meciuri directe, s-au marcat mai puțin de trei goluri. Unibet pariuri sportive oferă cota 1.64 pentru selecția „sub 2.5 goluri”.

Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova Pont: Victorie Universitatea Craiova

Sigur, Cupa este „competiția surprizelor”, însă Universitatea Craiova e mai puternică în acest moment, măcar din punct de vedere psihic. Se spune că e posibil ca Astra chiar să se desființeze după retrogradare, iar acest zvon nu poate să nu îi bulverseze pe jucători, care oricum nu știu cum să plece mai repede la alte echipe. Andrei Ivan a dovedit o formă bună pe final de sezon. Cu ajutorul lui Cicâldău, Nistor și Baiaram, el poate crea multe probleme unei defensive care a primit gol în 8 din ultimele 9 meciuri jucate. Cred că „alb-albaștrii” se vor concentra și nu o vor lua pe Astra „la preț de matineu” (chiar dacă este deja echipă de Liga a 2-a). Părerea mea este că echipa din Bănie se va impune în 90 de minute. Am ales cota din oferta Winmasters pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici