1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Astra Giurgiu vs Dinamo București - Ponturi pariuri semifinale Cupa României, 13.04.2021. „Câinii” sunt în degringoladă, giurgiuvenii – neînvinși de 10 meciuri!

Astra Giurgiu vs Dinamo București - Ponturi pariuri semifinale Cupa României, 13.04.2021. „Câinii” sunt în degringoladă, giurgiuvenii – neînvinși de 10 meciuri!

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-12 17:46:00

Fotbal Cupa României

13 Aprilie 2021, 19:00

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Astra Giurgiu v Dinamo București

Pont pentru Astra Giurgiu vs Dinamo București, meciul tur din semifinalele Cupei României, care se dispută pe 13 aprilie, de la ora 19:00.

Returul este programat între 11 și 13 mai.

Astra a trecut până acum în Cupa României de 3 echipe din Liga a doua: 5-1 cu Ripensia Timișoara (16-imi), 2-1 cu ASU Poli Timișoara (optimi) și 3-0 cu Petrolul (sferturi de finală).

Dinamo a eliminat-o în 16-imi pe Viitorul Constanța, cu 3-0, apoi a depășit-o pe FCSB, 1-0, în optimi, pentru ca în sferturi să treacă de divizionara secundă Dunărea Călărași (3-1).

 

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra a înscris un singur gol în ultimele 3 meciuri oficiale și niciunul în ultimele două, e criză în atac, dar criza ar putea fi rezolvată de apărarea rarefiată a lui Dinamo. Cu toate acestea, echipa antrenată de Eugen Neagoe e neînvinsă în ultimele 10 jocuri!

În ultima confruntare din Liga 1, giurgiuvenii au remizat alb, acasă, cu UTA, dar ei rataseră deja calificarea în play-off.

Cei trei jucători care au făcut tratament intravenos cu mai mult de 100 ml de substabțe, ceea ce înseamnă dopaj, au fost suspendați la prima instanță a ANAD (Agenția Națională AntiDoping) astfel: Fatai și Al. Ioniță – câte un an, Seto – 8 luni. Dacă deciziile rămân definitive, Astra va fi exclusă din Liga 1!

Răduț este incert, din cauza unei contracturi musculare, dar nu e exclus să fie recuperat, măcar pentru a intra în partea a doua a meciului.

„Nu știu dacă Dinamo e la pământ. O prindem cu toți fotbaliștii apți, e normal să-și dorească să joace finala Cupei, va ieși un meci frumos. Indiferent de rezultat, nu se va decide finalista marți seară, mai e returul de peste o lună”, e părerea antrenorului Eugen Neagoe.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

În ultimul meci disputat, Dinamo a arătat din nou rău și a pierdut cu 3-1, acasă, în fața Academicii Clinceni. Ehmann a primit cartonaș roșu în minutul 93 și va absenta în jocul de Cupă.

În campionat, Dinamo are 10 meciuri la rând fără victorie și 4 înfrângeri consecutive!

Anton și Bejan pot reveni în primul 11 după ce au luat cartonaș roșu (din două galbene) în partida de la CFR Cluj și au stat în runda precedentă, cu Clinceni. La fel și Răuță, care a absentat pentru cumul de cartonașe galbene. E apt de joc și Steliano Filip, care și-a revenit după problemele la aductori.

În lot s-a întors și Nemec, care plecase intempestiv de la echipă pentru rezolvarea unor probleme personale.

Portarul Eșanu este în continuare accidentat, așa că va apăra tot norvegianul Kongshavn.

În eșecul cu Clinceni a debutat (a intrat în minutul 70) și noua achiziție a „câinilor”, atacantul nigerian Joseph Eneojo Akpala, ultima oară la Oestende, în prima ligă a campionatului belgian, dar acesta n-a mai jucat de un an, e ieșit din ritm și pare a avea câteva kilograme în plus.

Antrenorul Gheorghe Mulțescu a spus că ia în calcul o despărțire de Dinamo după ultimul eșec de acasă, cu Academica, dar nu s-a anunțat încă nimic oficial.

Echipe probabile

Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Lazar
Fundași Sousa, Graovac, Găman, D. Bruno
Mijlocaşi Crepulja, Boe Kane, Merloi
Atacanţi Stahl, Krpic, V. Gheorghe
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Kongshavn
Fundași Sorescu, Puljic, Albentosa, S. Filip
Mijlocaşi Gol, Achim, Răuță
Atacanţi Mihaiu, Nemec, Fabbrini

Statistica meciurilor directe Astra Giurgiu v Dinamo București

În actualul campionat, a fost 1-1 la Dinamo și 2-0 pentru Astra la Giurgiu. Cele două se vor întâlni de două ori și în play-out.

Astra nu a pierdut în ultimele 4 partide de pe teren propriu!

Cote pentru Astra Giurgiu v Dinamo București

La Publicwin oferta este excelentă pentru o victorie a Astrei: cotă 2.26!

Ar trebui ca Dinamo să dea totul și să încerce să marcheze la Giurgiu, ca să aibă șanse la retur, dar cred că o va face și Astra, așa că este de încercat Over 1,5 total asiatic, cotă 1.42 pe Betano.

Astra Giurgiu vs Dinamo București Pont: Astra handicap asiatic 0

Dinamo e la pământ, nici Smurdul Mulțescu n-a putut s-o resusciteze. Prestația cu Clinceni a fost lamentabilă și nu văd ce o poate „învia”. Astra, în schimb, are o serie incredibilă, e neînvinsă de 10 meciuri și, chiar dacă s-a simțit o scădere în ultimele două partide, pare la alt potențial față de Dinamo. Singura mare problemă a giurgiuvenilor o reprezintă cazurile de dopaj, în urma cărora clubul ar putea fi retrogradat. Dar în acest prim meci din semifinalele Cupei, Astra poate câștiga în fața unei echipe aflate în degringoladă. În cazul unei surprize, la egal, banii mizați sunt returnați datorită acestui tip de pariu, handicap asiatic 0, echivalentul clasicului DNB. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici