1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Academica Clinceni vs Dinamo București - Ponturi pariuri Cupa României, 03.03.2020. Miza pe revanșă

Academica Clinceni vs Dinamo București - Ponturi pariuri Cupa României, 03.03.2020. Miza pe revanșă

Caramavrov
Caramavrov

2020-03-02 16:30:00

Cupa României

03 Martie 2020, 20:00

Academica Clinceni

Academica Clinceni

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.61

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Academica Clinceni v Dinamo București

La numai patru zile după meciul direct din campionat, Dinamo și Academica Clinceni se întâlnesc în sferturile de finală ale Cupei României. Deși Academica are statut de gazdă, meciul se va juca pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, pe 3 martie, de la ora 20:00.

Predicția pentru meciul Academica Clinceni vs Dinamo București poate fi citită la finalul acestei analize.

Academica Clinceni: Forma echipei, știri și statistici

Academica Clinceni are un moral excelent înaintea disputei din Cupă. Jucătorii au cântat și au dansat în vestiar după victoria de vineri. Este posibil, însă, ca echipa antrenată de Ilie Poenaru să pună pe primul plan meciurile de campionat, fiecare punct obținut acolo fiind important în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă vor folosi prima echipă, ilfovenii vor încerca să consume cât mai puțină energie, mizând pe o nouă greșeală a defensivei dinamoviste.

Se poate produce o schimbare în linia ofensivă, față de meciul precedent. Buziuc, autorul unicului gol, cu o evoluție remarcabilă, poate juca din primul minut. Astfel, Vojtus poate urca vârf împins, în locul lui Moussa, un atacant greoi și lipsit de inspirație în ultimul timp.

Academica a trecut în fazele precedente ale competiției de Turris Tr. Măgurele (3-2) și de FC Botoșani (2-0).

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

O victorie în meciul de Cupa României este crucială pentru Dușan Uhrin jr. Potrivit presei sportive, conducerea clubului ar fi vrut să îl demită după înfrângerea din campionat, dar tehnicianul a fost salvat de suporteri, care îl apreciază o continuare. Eventuala eliminare din Cupă nu ar fi primită bine nici de fani, care își pun speranțele în participarea în cupele europene prin câștigarea trofeului.

Uhrin jr. a folosit tot ce avea mai bun la dispoziție și în partida precedentă. Singurele soluții pentru o forță ofensivă mai mare ar fi utilizarea din primul minut a lui Valentin Lazăr și a lui Montini, pentru că în această competiție nu mai este valabilă regula U21. Montini și-a criticat colegii după eșecul de vineri, cerându-le să își schimbe urgent atitudinea.

Dinamo a trecut în fazele precedente ale competiției de UTA (3-1) și de Foresta Suceava (4-0).

Echipe probabile

Academica Clinceni Echipă probabilă Academica Clinceni
Portar Santos
Fundași Kontoes, Patriche, Humanes, Dobrescu
Mijlocaşi Albu, Cebotaru - Merloi, Buziuc, R. Ion
Atacanţi Vojtus
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Piscitelli
Fundași Kostrna, Puljic, Grigore, Skovajka
Mijlocaşi Răuță, Filip, Fabbrini
Atacanţi V. Lazăr, Perovic, Montini

Statistica meciurilor directe Academica Clinceni v Dinamo București

Au fosttrei confruntări directe între Academica Clinceni și Dinamo, toate în acest sezon.

Bilanțul este echilibrat: cele două meciuri de pe terenul lui Dinamo s-au încheiat cu scorurile 4-2 și 0-1, iar partida de pe terenul Academicii s-a terminat la egalitate, 2-2.

Cote pentru Academica Clinceni v Dinamo București

Cine dorește să mizeze pe o revanșă categorică a „câinilor”, după 0-1 în Liga I, poate alege selecția „Dinamo -1 handicap asiatic”, care are cota 1.97 pe Unibet.ro.

Dinamo a obținut 6 cornere în meciul de campionat. Un pariu pe selecția „Dinamo peste 2.5 cornere în prima repriză” are cota 1.67.

Academica Clinceni vs Dinamo București Pont: Victorie Dinamo

Teoria conspirației spune că Dinamo s-ar fi dat la o parte în meciul de campionat pentru a avea cale liberă către semifinalele Cupei României. E greu de crezut că aceasta e realitatea, dar echipa antrenată de Dușan Uhrin jr. poate avansa în următoarea fază și fără să fie lasată de adversar. Dinamo are jucători mai valoroși și are forța să câștige acest meci, cu mai multă determinare și mai multă precizie a jucătorilor care trebuie să își ia revanșa în fața suporterilor.

Miza: 9/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici