Uruguay vs. Coreea de Sud. Ponturi pariuri Campionatul Mondial. Grupa H. 24.11.2022, Totul se învârte în jurul accidentării lui Son

Campionatul Mondial

Cota: 1.80

Adaugat de: Alin Buzărin

23 Noi 2022 13:08 11,8k 0
Logo Uruguay Uruguay
Logo Coreea de Sud Coreea de Sud
VS
15:00 24 Noiembrie 2022
Fotbal - Campionatul Mondial Qatar 2022

Analiză și informații pentru Uruguay v Coreea de Sud

Ultima grupă (doar din punct de vedere alfabetic și cronologic) a Mondialului se deschide cu acest interesant duel al reprezentantelor a două continente diferite, Asia și America de Sud, programat pe ”Educațion City Stadium”. Chiar dacă vorbim de două stiluri distincte, tehnica sud-americană împotriva risipei de eford a asiaticilor, faptul că mulți dintre componenții celor două reprezentative activează în Europa, a unificat întrucâtva stilurile. Asiaticii au o mare problemă, accidentarea destul de recentă și de gravă a lui Son, vedeta lui Tottenham, putându-i priva de aportul celui mai bun jucător al lor, ceea ce deschide cu totul alte perspective Uruguayului. Favorită la calificarea în optimi din această grupă H, alături de Portugalia, dar nici șansele celor două outsidere, Coreea de Sud și Ghana, nu sunt de neglijat. Nu neapărat că ar putea emite pretenții de calificare, dar pot pune probleme, pot încurca. Haideți să analizăm cele formații și să alegem cel mai bun pariu.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Uruguay: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E V

”Orientalii” (denumirea oficială a țării este de Republica Orientală a Uruguayului), dublii campioni mondiali, dar cu mulți ani în urmă (1930 și 1950), au la dspoziție una dintre cele mai bune generații din istorie, poate chiar peste cea din 2010, când au reușit calificarea în semifinale.

Veterani extrem de valorși (legendarii Godin, Cavani, Luis Suarez), sau oameni de prim-plan la cluburile lor precum Gimenez, Bentacur sau Darwin Nunez.

Dar mai ales Fede Valverde, starul lui Real Madrid, într-o formă de zile mari în acest sezon, fiind cotat pe Transfermarkt la 100 de milioane de euro.

Practic selecționerul Diego Alonso are de unde alege, totul e să pună laolaltă aceste valori indiscutabile. În amicale Uruguayul n-a rupt gura târgului (niște mecuri cu Iran, Canada sau Panama nu prea spun mare lucru), dar cu totul alta e concentrarea la un Turneu Final.

Noul selecționer a schimbat fața Uruguay-ului după rezultatele dezastruoase din calificări, cu 4 eșecuri consecutive. Dar încă nu are consolidat un sistem stabil cu care să pornească meci de meci.

Antrenorul chiar a avut o declarație ambițioasă, cum că Uruguay vizează chiar titlul.

Ca fapt interesant, Uruguay este singura națiune care are 2 jucători marcatori la precedentele 3 ediții de mondial. Luis Suárez and Edinson Cavani. Primul mai are nevoie de un singur gol pentru a-l egala pe Oscar Miguez (8 goluri) în ceea ce privește reușitele la un mondial al unui jucător din această țară.

Îl vom trece pe banca de rezerve pe Araujo, care revine după o operație și nu cred că antrenorul va dori să riște. Este posibil chiar ca și Cavani să fie rezervă, mai ales că are și o accidentare la gleznă.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

Coreea de Sud: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î V

Nu doar selecționerul portughez Paulo Bento are o problemă, ci întreg fotbalul sud-coreean o are.

Son (30 de ani), supervedeta lui Tottenham, căpitanul reprezentativei și cel mai bun fotbalist din istoria Coreei de Sud s-a accidentat la începutul lui noiembrie (fractură de pomete) și mai degrabă va privi meciul de debut de pe margine, șansele de a intra, chiar și cu o mască pe față, fiind destul de reduse.

Este extrem de important acest lucru, pentru că din valoarea totală a celor 26 de jucători din lotul coreean, 165 de milioane de euro, nu mai puțin de 70 de milioane stau în dreptul lui Son.

Sigur că mai este și Kim-Ming, fundașul-revelație al lui Napoli, mai sunt și ceilalți atacanți, He-Hwang de la Wolverhampton sau Wo-Jeong, cu goluri importante pentru Freiburg, dar practic valoarea reprezentativei Coreei este dată în mare măsură de Son.

Să vedem dacă Bento, care este criticat pentru stilul său prea închis, lipsit de creativitate, va schimb placa și vom vedea o formație a Coreei de Sud mai aventuroasă în careul advers.

Evident, îl vom scoate din primul 11 pe Son Heung-Min, chiar dacă el a declarat că va face orice să joace, fiind conștient că prezența lui ar reprezenta un boost de moral pentru echipă.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

Echipe probabile

Uruguay

Echipă probabilă Uruguay
Portar Muslera
Fundași Godin, Gimenez, Oliveira
Mijlocaşi Ugarte, Torreira, Valverde, Bentacur
Atacanţi D. Nunez, Suarez, De Arrascaeta

Coreea de Sud

Echipă probabilă Coreea de Sud
Portar Kim Seung
Fundași Park-Ji, Hong-Chul, Kim-Ming, Kwon-Ky
Mijlocaşi Kwon-Chang, Park-Ho, Kim-Young
Atacanţi Hee-Hwang, Wo-Jeong, Li-Hwang

Statistica meciurilor directe Uruguay v Coreea de Sud

8 întâlniri directe, dintre care două la turneele finale. Sud-americanii s-au impus atât în Italia 1990 (1-0), cât și în Africa de Sud 2010 (2-1). Am mai fost alte 4 succese ale Uruguayului și un egal în meciuri amicale, însă ultima confruntare directă au câștigat-o asiaticii, 2-1 în 2018.

De remarcat faptul că nicio echipă nu a marcat mai mult de 2 goluri în aceste confruntări.

Cote pentru Uruguay v Coreea de Sud

Având în vedere că meciurile n-au fost pline de goluri, putem încerca sub 2,5 goluri asiatic @1,62 sau, ceva mai puțin riscant, sub 3 goluri asiatic @1,31, ambele cote vin din oferta Betano pariuri sportive,

Uruguay vs Coreea de Sud Pont: Uruguay victorie

În mod normal, Uruguayul era favorit în fața Coreei chiar dacă Son era în plenitudinea forțelor. În condițiile absenței lui (sau chiar dacă va intra fără să fie complet refăcut), misiunea sud-americanilor se ușurează considerabil, valoarea superstarurilor din reprezentativa celestă transformând-o pe aceasta în favorită aproape sigură. De aceea acea cotă de 1,80 pentru succesul Uruguayului merită toată atenția, fiind nu doar extrem de realizabilă, ci, în condițiile date, cam singura opțiune. Prin prisma problemelor lui Son, orice alt rezultat în afara acestui 1 solist ar însemna o imensă surpriză. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Uruguay victorie

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Pierdut

Uruguay vs Coreea de Sud Pont: Sub 4,5 cartonașe

Uruguay pornește cu prima șansă în duelul cu Coreea de Sud. Merg pe sub 4.5 cartonașe galbene în acest joc în principal din cauza arbitrului. Clément Turpin este unul dintre cei mai buni cavaleri ai fluierului la ora actuală și este foarte respectat în Franța. În acest an medie de 23 de faulturi acordate pe meci și doar 2.84 galbene, scoțând greu avertismentele din buzunar. Jocul se anunță a fi tensionat, cu multe bătălii date la mijlocul terenului iar dacă jucătorii nu își pierd mințile nu cred că centralul va umbla prea mult la buzunarul cu cartonașe. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive

Pont pariuri: Sub 4,5 cartonașe

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Alin Buzărin

Ponturi:

4

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici