1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Ucraina – Bosnia. Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 12.10.2021

Ucraina – Bosnia. Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 12.10.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-10-11 15:54:00

Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

12 Octombrie 2021, 21:45

Ucraina

Ucraina

versus
Bosnia-Herzegovina

Bosnia-Herzegovina

2.00

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Ucraina v Bosnia-Herzegovina

Marți cu începere de la ora 21:45 Stadion Arena L'viv găzduiește partida dintre Ucraina și Bosnia ce contează pentru Grupa D din Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022. În acest moment cele două echipe ocupă poziția a doua și a treia cu 8, respectiv 6 puncte, și sunt în luptă directă pentru ocuparea poziției secunde ce duce la baraj. În cele ce urmează vom vorbi despre partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic pe goluri.

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

După ce Andriy Shevchenko a părăsit banca tehnică a Ucrainei la finalul la Euro 2020, existau temeri că naționala va începe să aibă rezultate ceva mai slabe, însă nu a fost cazul. Cu Oleksandr Petrakov pe bancă, Ucraina a reușit să obțină o victorie și trei egaluri din septembrie încoace. Cel mai important rezultat de până acum din preliminarii a fost obținut sâmbătă în Finlanda, acolo unde oaspeții s-au impus cu 2:1, toate golurile partidei fiind marcate în primele 34 de minute de joc. Acest rezultat întrerupe o serie de cinci remize consecutive ale Ucrainiei în preliminarii, aceasta fiind prima lor victorie din actuala campanie de calificare.

După evoluția convingătoare din Finlanda, presa locală anticipează că Petrakov va alinia cu Bosnia un prim 11 aproape identic. Singura posibilă schimbare în echipa de start ar putea fi utilizarea lui Viktor Kornienko în locul lui Eduard Sobol pe postul de fundaș stânga, după ce acesta a intrat în locul lui Sobol la pauza meciului precedent. Sergiy Sydorchuk ar putea fi și el o opțiune la centru dacă selecționerul ucrainean dorește un jucător proaspăt în teren.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bosnia-Herzegovina: Forma echipei, știri și statistici

Bosnia vine și ea după o victorie, scor 2:0 în Kazahstan, acest succes fiind și pentru ea primul din actuala campanie de calificare la Cupa Mondială. Aceasta a pierdut până acum doar cu Franța (0:1) și a obținut trei remize cu Finlanda (2:2), Franța din nou (1:1) și Kazahstan (2:2).

Petev ar putea merge și el pe o formulă de start foarte similară cu cea din partida precedentă. Totuși se anticipează că Adi Nalic îi va lua locul în primul 11 lui Gojko Cimirot, după ce cel din urmă a avut o evoluție modestă în Kazahstan.

Vă reamintim că Bosnia a mai fost prezentă la Cupa Mondială din 2014, așa că nu este deloc străină de turneele finale de top.

Echipe probabile

Ucraina Echipă probabilă Ucraina
Portar Pyatov
Fundași Matvienko, Kryvtsov, Zabaryni
Mijlocaşi Tymchyk, Stepanenko, Shaparenko, Kornienko
Atacanţi Yarmolenko, Tsygankov; Yaremchuk
Bosnia-Herzegovina Echipă probabilă Bosnia-Herzegovina
Portar Sehic
Fundași Civic, Ahmedhodzic, Kovacevic
Mijlocaşi Stevanovic, Cimirot, Hadziahmetovic, Gojak, Kolasinac
Atacanţi Dzeko, Prevljak

Statistica meciurilor directe Ucraina v Bosnia-Herzegovina

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, însă vor juca returul din preliminarii peste doar o lună, pe data de 16 noiembrie.

Cote pentru Ucraina v Bosnia-Herzegovina

Pe lângă pontul principal mergem și pe un rezultat de egalitate la o cotă de 3.60. Grupa D a fost până acum una foarte echilibrată, 57% din partide încheindu-se cu remize! Dacă joci ponturile propuse la casa de pariuri recomandată, vei beneficia de un bonus Winmasters de 100% până la 500RON.

Ucraina vs Bosnia-Herzegovina Pont: Ambele marchează

Ambele formații au bifat prima victorie abia în runda precedentă, după ce obținuseră cinci, respectiv trei remize în primele meciuri! Toate cele șase partide disputate de Ucraina până acum au fost GG-uri, în timp ce Bosnia a bifat și ea până acum 3 GG-uri în cele cinci meciuri jucate. În cazul ei singurele excepții au fost cu Franța (0:1) și Kazahstan (2:0), însă aici vorbim de meciuri ceva mai dezechilibrate pe hârtie (o dată în defavoarea Bosniei, și o dată în favoarea ei). Anticipăm că partida de marți să fie una destul de echilibrată, în care ambele echipe s-ar putea mulțumi cu o nouă remiză, așa că ne așteptăm să urmeze același scenariu cu care cele două naționale ne-au obișnuit până acum: goluri în ambele porți. Cota este una destul de tentantă, 2.00 conform casei de pariuri Winmasters.

Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Ambele marchează

2.00
Miza: 9/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Ucraina vs Bosnia-Herzegovina Pont: Ucraina victorie

După o serie incredibilă de 5 remize consecutive, Ucraina a spart gheața: 2-1 în Finlanda. Ex-sovieticii joacă rapid și au doi atacanți puternici, Yaremchuk și Yarmolenko, plus blocul omogen și tânăr de la Dinamo Kiev, crescut de Mircea Lucescu. În derby-ul de la Lvov, ucrainenii au nevoie de victorie pentru a intra în avantaj la ultima etapă, dat fiind că Bosnia a jucat cu un meci mai puțin.

Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Ucraina victorie

1.78
Miza: 10/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici