1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Olanda vs Qatar

Olanda vs Qatar - Ponturi pariuri Campionatul Mondial, 29.11.2022. Diferență mare de nivel

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-28 06:33:00

Cupa Mondială

29 Noiembrie 2022, 17:00

Țările de Jos

Țările de Jos

versus
Qatar

Qatar

2.30

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Țările de Jos v Qatar

Punem pariu pe meciul Olanda vs Qatar, care se dispută marți, 29 noiembrie, de la ora 17.00, în etapa a 3-a a grupelor Campionatului Mondial.

Batavii sunt pe locul 1 în grupa A, cu 4 puncte după două jocuri, golaveraj 3-1, în timp ce Qatar e ultima, cu zero puncte, un singur gol marcat și cinci primite.

De la aceeași oră se dispută și celălalt meci al grupei, Ecuador - Senegal.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Iată clasamentul după două runde, într-o captură flashscore.ro:

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Olanda a câștigat fără să impresioneze primul meci, 2-0 cu Senegal, iar în al doilea a remizat cu Ecuador, 1-1, fiind la un pas de eșec, sud-americanii trimițând mingea în transversală în repriza a doua, după ce egalaseră în prealabil. "Portocala mecanică" a dezamăgit în acest joc, trimițând doar două șuturi, dintre cae doar unul pe poartă! 

Batavii, care nu și-au atins nici jumătate din potențial, se pot califica și cu un egal în această confruntare, dar ei încearcă să câștige grupa, așa că vizează victoria în compania gazdelor competiției. Culmea, pot merge mai departe și cu un eșec, în cazul în care Ecuador o învinge pe Senegal, dar e logic că nu vor să stea la mâna rezultatului din celălalt meci al grupei.

Dacă va câștiga grupa, naționala lui Van Gaal va întâlni formația clasată pe locul 2 în grupa B, formată din Anglia, Iran, SUA și Țara Galilor.

Memphis Depay a început ambele partide de până acum pe banca de rezerve, pentru că nu se afla în cea mai bună formă fizică după o accidentare, el intrând pe teren în minutul 62 cu Senegal și în minutul 46 cu Ecuador. Atacantul Barcelonei ar putea fi titular contra qatarezilor.

În linia de mijloc, Berghuis i-ar putea lua locul lui Koopmeiners, ultimul având o evoluție ștearsă în compania Ecuadorului.

Gakpo, atacantul lui PSV, pare a fi cel mai în fomă jucător din lot. El a înscris câte un gol în ambele partide disputate până acum.

Reamintesc că Olanda a jucat trei finale de Campionat Mondial, în 1974, 1978 și în 2010. În 2014 s-a clasat pe locul 3, iar în 1998 a fost pe 4!

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Qatar: Forma echipei, știri și statistici

Qatar a pierdut destul de categoric primele două meciuri, 0-2 cu Ecuador și 1-3 cu Senegal, după evoluții modeste, nemaiavând șanse de calificare în faza următoare a competiției.

A fost prima participare a micuțului stat asiatic la un turneu final de Campionat Mondial.

Intrat în minutul 74 al partidei cu Senegal în locul lui Al Haydos, Muntari a marcat după numai patru minute singurul gol al gazdelor de până acum. Posibil ca el să fie folosit titular cu olandezii.

Un alt jucător intrat după pauză în precedentul joc, Hatem, a avut o evoluție curajoasă și ar putea fi introdus din primul minut de selecționerul Felix Sanchez Bas. Spaniolul a părut de multe ori fără soluții la acest turneu final, surprins parcă de diferența de valoare dintre elevii săi și adversarii întâlniți.

Toți fotbaliștii din lotul Qatarului evoluează în campionatul acestei țări, nu mai puțin de 14 fiind de la Al Sadd, campioana en-titre, dar aflată pe locul 9 în actuala ediție, după 7 etape disputate.

Lotul qatarezilor este evaluat pe transfermarkt.com la numai 14,9 milioane de euro, o diferență imensă față de cel al olandezilor, cotat la 587 de milioane!

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Țările de Jos Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Noppert
Fundași Timber, Van Dijk, Ake
Mijlocaşi Dumfries, Berghuis, F. de Jong, Blind
Atacanţi Gakpo - Bergwijn, Memphis
Qatar Echipă probabilă Qatar
Portar Barsham
Fundași Miguel, Khoukhi, Hassan
Mijlocaşi Mohammad, Hatem, Madibo, Al-Haydos, Ahmed
Atacanţi Ali, Muntari

Statistica meciurilor directe Țările de Jos v Qatar

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Țările de Jos v Qatar

Over 1 total asiatic la pauză are cea mai bună cotă pe Betano bet, 1.53.

Pentru ca Olanda să conducă la pauză, primim o cotă de 1.62 de la aceeași agenție de pariuri.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Țările de Jos vs Qatar Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Qatar a primit două goluri în prima repriză cu Ecuador și doar unul, ce-i drept, cu Senegal, dar mai putea încasa și în acest al doilea joc de la CM până la pauză. Defensiva este lentă, apărătorii fac multe greșeli individuale și de plasament și par ușor de depășit de niște atacanți olandezi care evoluează la mari cluburi ale lumii. Batavii au înscris repede în ultima confruntare, în minutul 6, sper să o facă la fel de rapid și în partida de marți și să mai înscrie apoi cel puțin un gol în prima parte.

Miza: 8/10
Cota: 2.30
Status: Pierdut

Țările de Jos vs Qatar Pont: Țările de Jos marchează în ambele reprize

Partida Olanda - Qatar ar trebui, realist vorbind, să nu le ridice mari probleme europenilor, care au în favoarea lor un mare avantaj valoric. Pentru formația lui Van Gaal e important să câștige la câteva goluri diferență pentru a-și asigura locul 1 indiferent de ce se întâmplă în celălalt meci al grupei. Olandezii ar evita astfel o întâlnire neplăcută cu englezii în optimile de finală (e de așteptat ca Anglia să câștige Grupa B). De aceea mizăm pe interesul olandezilor de a câștiga clar și mergem pe pariul că vor înscrie în ambele reprize – cota 1,75 la Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Țările de Jos vs Qatar Pont: Țările de Jos HA-1 la pauză

Olanda n-a impresionat până acum, la turneul final din Qatar, dar are în față cel mai slab adversar din grupă. Cred că echipa lui Louis van Gaal va încerca să rezolve meciul destul de repede. Mă aștept ca olandezii să fie în avantaj la pauză. Dacă vor fi două goluri diferență, pariul e câștigător. Un avantaj minim duce la returnarea mizei. Cota am luat-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 2.50
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici