Olanda – Norvegia – Ponturi pariuri preliminarii CM zona UEFA, 16.11.2021. Epilog cu posibilități multiple

Campionatul Mondial

Cota: 1.65

Adaugat de: Răzvan Toma

16 Noi 2021 02:58 1,6k 0
Logo Țările de Jos Țările de Jos
Logo Norvegia Norvegia
VS
21:45 16 Noiembrie 2021
Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Analiză și informații pentru Țările de Jos v Norvegia

Înaintea ultimelor meciuri ale Grupei G din preliminariile zonei UEFA, trei echipe au șanse pentru a ocupa la final locul 1; Olanda, Turcia și Norvegia, care au 20, 18, respectiv tot 18 puncte. Așa că orice ratare, orice eroare, orice decizie de arbitru și în cele din urmă orice gol pot avea o importanță în ierarhia finală. Două dintre candidate, Olanda și Norvegia, se vor întâlni între ele, în timp ce cea de-a treia, Turcia, nu are deloc un meci ușor, pe terenul unei nuci tari numită Muntenegru. Pontul partidei de la Rotterdam poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

E V V V V

Olanda a început cu stângul aceste preliminarii, pierzând oarecum neașteptat în Turcia. Aceasta însă avea să rămână singura înfrângere, iar pe Turcia avea să se răzbune cu vârf și îndesat în partida retur. În rest, victorii, fără egalurile din Norvegia și Muntenegru. În pofida acestor rezultate în general bune, chiar dacă are prima șansă, nu este sigură pe calificare.

Rezultatele sale din preliminariile CM, în ordine cronologică: 2-4 (d) cu Turcia, 2-0 (a) cu Letonia, 7-0 (d) cu Gibraltar, 1-1 (d) cu Norvegia, 4-0 (a) cu Muntenegru, 6-1 (a) cu Turcia, 1-0 (d) cu Letonia, 6-0 (a) cu Gibraltar, 2-2 (d) cu Muntenegru. Deci, victorii 100% pe teren propriu și goluri marcate în toate partidele (13 din totalul de 31 au fost în poarta modestei Gibraltar).

Rezultatele de la Euro: 3-2 cu Ucraina, 2-0 cu Austria, 3-0 cu Macedonia de Nord și 0-2 cu Cehia.

Amicalele jucate în acest an, tot în ordine cronologică: 2-2 (a) cu Scoția și 3-0 (a) cu Georgia.

Interesant că nu există indisponibili în lotul Olandei, singurul accidentat fiind... selecționerul Louis van Gaal. S-a întâmplat când acesta se deplasa cu bicicleta, având o problemă la șold, din cauza căreia a ajuns în scaunul cu rotile. Însă a fost în stare să supervizeze antrenamentul elevilor săi și a anunțat că va fi prezent la stadion și la ora meciului.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

E V E V V

Înfrângerea de-acasă din start cu Turcia părea s-o clatine pe Norvegia, însă aceasta avea să-și revină și să lege rezultatele bune care aveau s-o situeze în lupta pentru calificare la turneul final al CM. Numai că, în mod cu totul neașteptat, echipa lui Ståle Solbakken s-a împotmolit aproape de mal, remizând în penultimul joc din preliminarii, pe teren propriu, 0-0, cu o echipă modestă, care pe deasupra nu mai avea vreun obiectiv, Letonia, rezultat care i-a încurcat socotelile. Foarte asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în meciul România – Islanda, de la București.

Rezultatele sale din preliminariile CM, în ordine cronologică: 3-0 (d) cu Gibraltar, 0-3 (a) cu Turcia, 1-0 (d) cu Muntenegru, 1-1 (a) cu Olanda, 2-0 (d) cu Letonia, 5-1 (a) cu Gibraltar, 1-1 (d) cu Turcia, 2-0 (a) cu Muntenegru și 0-0 (a) cu Letonia. După cum se poate observa, este neînvinsă în deplasare, acolo unde a marcat de fiecare dată.

Amicalele jucate în acest an, tot în ordine cronologică: 1-0 (a) cu Luxemburg și 1-2 (a) cu Grecia.

Ca și în meciul de trită amintire cu Letonia, nici în Olanda vedeta Norvegiei, Håland, nu va fi prezent, iar absența lui este din plin resimțită în ofensivă, chiar dacă mai sunt soluții respectabile, precum Sørloth sau King.

Echipe probabile

Țările de Jos

Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Bijlow
Fundași Dumfries, de Vrij, van Dijk, Blind
Mijlocaşi Wijnaldum, F. de Jong, Klaassen
Atacanţi Bergwijn, Depay, Danjuma

Norvegia

Echipă probabilă Norvegia
Portar Nyland
Fundași Pedersen, Strandberg, Lode, Meling
Mijlocaşi Normann, Thorsby – Ødegaard, Thorstvedt, Elyounoussi
Atacanţi Sørloth

Statistica meciurilor directe Țările de Jos v Norvegia

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului de 21 de ori. Olanda a câștigat 9 dispute, Norvegia 5, de 7 ori fiind egal. În partida tur, disputată la Oslo pe 1 septembrie, a fost 1-1 (Håland 20 / Klaassen 36). De altfel, Norvegia nu a mai învins Olanda de 7 partide, din care 4 au fost înfrângeri. 23.09.1992 este data ultimei victorii a scandinavilor, 2-1 tot la Oslo în preliminariile CM.

Cote pentru Țările de Jos v Norvegia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,50 pentru Olanda peste 1,5.

Țările de Jos vs Norvegia Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Așadar, după cum arătam în prologul acestei analize, trei echipe au posibilitatea să se claseze pe primul loc la finalul meciurilor din această Grupă G. Cea mai probabilă situație ar fi ca Olanda să câștige și ar rămâne pe primul loc pe care s-a situat în cea mai mare parte a preliminariilor, iar Norvegia ar fi afară și de la baraje. Dacă ar fi egal la Rotterdam și Turcia ar învinge în Muntenegru, tot Olanda s-ar califica. Dacă însă Olanda ar pierde și totodată Turcia ar învinge în Muntenegru, atunci orientalii s-ar califica la turneul final, scandinavii ar merge la baraj, iar batavii ar rămâne acasă. Dacă Norvegia nu câștigă, ar ajunge la baraj doar dacă face egal, iar Turcia pierde în Muntenegru. Norvegia ar mai putea prinde barajul și cu înfrângere, numai dacă Turcia ar pierde și ea în Muntenegru însă la o diferență de trei goluri față de cât încasează ea în Olanda. Așadar, la Rotterdam este o confruntare de care pe care, unde va conta și cel mai mic detaliu, căci mai intervine în discuție și o a treia candidată cu șanse însemnate. Așadar, se va marca. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

5

Pierdute:

1

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici