1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Olanda vs Ecuador

Olanda vs Ecuador – Ponturi Pariuri Cupa Mondiala 25.11.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-11-24 13:18:00

Campionatul Mondial de Fotbal

25 Noiembrie 2022, 18:00

Țările de Jos

Țările de Jos

versus
Ecuador

Ecuador

1.49

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Țările de Jos v Ecuador

Olanda joacă runda a doua cu Ecuador, meci ce se va juca vineri, începând cu orele 18:00, pe Stadionul Internațional Khalifa din Doha, sub conducerea arbitrului Algerian Ghorbal. Olandezii sunt favoriți și de această dată, însă mai multe detalii puteți citi în analiza ce urmează, încheiată de un pont recomandat.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Olanda se bucură de un loc bun în Grupa A. Se află pe primul loc, însă este la egalitate de puncte cu Ecuador, adversara să din această rundă. Portocala mecanică a avut un debut mai dificil decât se aștepta contra Senegalului. Partida a fost destul de echilibrată, cu o posesie a mingii de 53% pentru olandezi. Ocaziile însă au fost de partea adversarei. Senegal a avut 14 ocazii de gol, din care 3 pe poartă, însă nu a fructificat niciuna. Olandezii au fost mai eficienți cu 2 reușite din 3 șuturi pe poartă și un total de 9 ocazii. Au fost emoții mari pe umerii suporterilor din Olanda, având în vedere că golurile au venit în ultimele minute. Gakpo a reușit un gol superb în minutele 84, o minge trimisă cu capul în partea stângă a porții. Meciul a fost prelungit cu 8 minute, olandezii au profitat și au schimbat scorul pe tabelă prin reușita lui Klaassen din ultima fază. Meciul a fost destul de disputat, având în vedere cele 13 lovituri de colț acordate; 7 au fost pentru olandezi.

Van Gaal a mers pe o formulă de 5-3-2 și a surprins cu portarul Noopert de la Heerenveen. Acesta însă și-a făcut treaba foarte bine și cred că va rămâne pe teren și în această rundă. Per total, defensiva a funcționat bine, a fost legată. Au apărat Dumfries-Inter, de Ligt-Bayern, van Dijk-Liverpool, Ake-Manchester City și Blînd de la Ajax. Nu mă aștept la alte schimbări, poate doar la mai mult curaj din partea olandezilor pentru a tranșa partida. În meciul anterior, Olanda nu a avut niciun șut pe poartă în prima repriză, posibil din cauza emoțiilor și a frustrării legate de regula impusă de FIFA în ceea ce privește purtarea brățărilor curcubeu. Important este că a debutat cu o victorie și are moralul ridicat pentru runda a doua.

A trecut aproximativ un an și jumătate de când naționala olandeză nu a mai pierdut vreun meci, așa că mă aștept să continue seria bună. Olanda nu a fost eliminată până acum în faza grupelor, însă nici nu a câștigat vreun trofeu, așa că motivația este destul de puternică.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ecuador: Forma echipei, știri și statistici

Ecuador este pentru a patra oară candidată la Cupa Mondială. A început bine faza grupelor și a reușit să o învingă chiar pe gazda acestui campionat. Așadar, se duelează ocupantele primelor două poziții din Grupa A.

Ecuador s-a impus cu 2:0 în prima rundă, exact ca și adversara sa Olanda. Meciul s-a declanșat destul de rapid, având în vedere golul reușit de Ecuador în minutul 3. Din păcate, reușită lui Valencia a fost anulată pe motiv de ofsaid. Atacantul lui Fenerbahce nu s-a lăsat. A fructificat un penalty în minutele 16 și a marcat din nou după un sfert de ora după pasă lui Preciado. Scorul a fost decis încă din prima repriză. După pauză, Ecuadorul a fost mai liniștită și s-a concentrat doar pe menținerea rezultatului. Starul meciului, Valencia, s-a accidentat la final de partida, însă Alfaro susține că atacantul va fi prezent pe teren în runda a doua.

Ecuador a atins cel mai înalt nivel la Cupa Mondială în 2006, când ajungea în optimi. Pare hotărâtă să egaleze măcar acea performanță, determinare pe care cu siguranță o vom vedea în această rundă.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

Echipe probabile

Țările de Jos Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Noppert
Fundași Dumfries, de Ligt, Ake, Blind, van Dijk
Mijlocaşi Berghuis, de Jong, Gakpo
Atacanţi Bergwijn, Klaassen
Ecuador Echipă probabilă Ecuador
Portar Galindez
Fundași Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan
Mijlocaşi Plata, Mendez, Caicedo
Atacanţi Ibarra, Valencia, Sarmiento

Statistica meciurilor directe Țările de Jos v Ecuador

Olanda și Ecuador s-au mai întâlnit în 2 partide amicale, în 2006 și în 2014. Rezultatele nu au fost spectaculoase, însă Olanda nu a cedat. A câștigat prima întâlnire din 2006, la un scor destul de modest, apoi cele două formații au încheiat la egalitate.

17.05.14             FI           Olanda Ecuador              1:1

01.03.06             FI           Olanda Ecuador              1:0

Cote pentru Țările de Jos v Ecuador

Unibet Pariuri Sportive oferă cota 1.49 pentru ca în acest meci să se acorde peste 7.5 cornere. Mă aștept ca Olanda să forțeze mai tare, la minimum 5 cornere în meci primește cota 1.64.

Țările de Jos vs Ecuador Pont: Peste 7.5 cornere

Olanda și Ecuador ocupă primele 2 locuri în grupă și anunță un meci tare interesant. Olanda s-a dezmeticit mai greu în prima partidă, însă a reușit să ia 3 puncte uriașe la final de meci. Gakpo și Klaassen sunt printre cei mai periculoși oameni din zona de atac, având în vedere că au marcat deja pentru naționala și au moralul ridicat. Ecuador este o echipă dificilă, o echipa tânără și mă aștept să pună probleme olandezilor. Rămâne de văzut dacă Valencia va fi într-adevăr apt de joc, o informație extrem de importantă pentru strategia Olandei. Părerea mea este că vom vedea cornere, așa că aleg o cotă de 1.49 de la Unibet Pariuri Sportive pentru cel puțin 8 lovituri de colț în meci.

Campionatul Mondial de Fotbal

Peste 7.5 cornere

1.49
Țările de Jos vs Ecuador

25 Nov 22, 18:00

Miza: 8/10
Cota: 1.49
Status: Pierdut

Țările de Jos vs Ecuador Pont: Ecuador peste 12,5 faulturi comise

Olanda caută să își asigure biletul către optimi în jocul cu Ecuador însă sud-americanii sunt într-o postură identică, dar cred că un egal îi avantajează mai mult pe oaspeți. Merg pe minim 13 faulturi făcute de jucătorii din Ecuador, ei având 15 faulturi comise în jocul cu Qatar. Nu doar acest aspect poate conta, Ecuador a fost cea mai dură echipă din calificările din America de Sud și a faultat exagerat de mult iar un rezultat de 0-0 până spre finalul meciului dar mai ales o deschidere de scor reușită de Ecuador cred că va face această alegere să fie verde fără probleme. Pariul vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Țările de Jos vs Ecuador Pont: Țările de Jos victorie

Olanda și Ecuador dispută derby-ul grupei, ambele venind după victorii cu 2-0. Deși sud-americanii au arătat o ambiție și o formă deosebite contra Qatarului, în meciul de deschidere, trebuie să observăm totuși că adversarul a fost unul modest. Prin comparație, echipa antrenată de Van Gaal a demonstrat un fotbal de înalt nivel contra Senegalului, o națională deosebit de puternică. Vom miza pe victoria Olandei – cota 1,8 la Superbet pariuri sportive.

Campionatul Mondial de Fotbal

Țările de Jos victorie

1.80
Țările de Jos vs Ecuador

25 Nov 22, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici