Share

Suedia vs Grecia – Ponturi pariuri Calificări Cupa Mondială, 12.09.2021. O finală pentru baraj

Campionatul Mondial

Cota: 1.78

Adaugat de: Răzvan Toma

12 Oct 2021 03:43 921 0
Logo Suedia Suedia
Logo Grecia Grecia
VS
21:45 12 Octombrie 2021
Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Analiză și informații pentru Suedia v Grecia

Spania a pornit încă de după tragerea la sorți ca favorita clară a grupei B. Se punea doar problema dacă Suedia ar fi putut fi încurcată de Grecia pentru ocuparea locului 2, cel ce duce la baraje. Numai că Suedia a avut un start excelent, chiar peste propriile așteptări, reușind să învingă marea favorită Spania, anunțându-și astfel candidatura chiar la prima poziție. Numai că la fel de neașteptat a pierdut mai apoi în Grecia, ceea ce a readus-o în postura de secundantă. Grecia nu este nici ea prea departe, așa că acest meci de pe Friends Arena din Solna poate fi considerat, măcar prin prisma contextului actual, un fel de finală pentru locul 2, cel care duce la baraje. Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

La preliminariile ultimei ediții de Campionat Mondial, cel din 2018, Suedia a făcut de petrecanie unei alte eterne favorite, Italia, pe care a lăsat-o acasă, dovedind că poate face față unei trânte cu o echipă de calibru. De aceea, după victoria din aceste preliminarii cu Spania lăsase impresia că nu ar fi chiar imposibil să repete isprava și cu aceasta. A venit însă, neașteptat după acest start excelent, înfrângerea din Grecia care a avut două sensuri negative pentru scandinavi: pe de o parte că menține Grecia în calculele calificării; pe de alta că a devenit foarte greu să mai depășească Spania la puncte, mai ales că va juca în deplasare contra acesteia, în ultimul meci.

Rezultatele sale din aceste preliminarii: 1-0 (acasă) cu Georgia, 3-0 (deplasare) cu Kosovo, 2-1 (a) cu Spania, 1-2 (d) cu Grecia, 3-0 (a) cu Kosovo.

Rezultatele de la turneul final al CE: 0-0 cu Spania, 1-0 cu Slovacia, 3-2 cu Polonia și 1-2 d.prel. cu Ucraina.

Rezultatele partidelor amicale jucate în acest an: 1-0 cu Estonia, 2-0 cu Finlanda, 3-1 cu Armenia și 2-1 cu Uzbekistan, toate fiind disputate pe teren propriu.

Așadar, cu excepția egalului din meciul de deschidere de la Euro cu aceeași Spanie, în toate celelalte partide a marcat. Iar înfrângerea cu Grecia, precum și cea eliminatorie cu Ucraina de la Euro, ambele la același scor, 1-2, au fost singurele sale eșecuri din acest an.

Selecționerul Janne Andersson va fi lipsit de fundașul central Nilsson Lindelöf, absent din motive personale.

Grecia: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î V

Reprezentativa Greciei arată un ușor progres față de anii trecuți, însă are și rezultate contradictorii care i-au adus pierderi importante. Pe de o parte face egal pe terenul marii favorite, Spania, pentru ca apoi să remizeze din nou, de această dată acasă cu una dintre cenușăresele grupei, Georgia! Totuși este singura echipă neînvinsă din grupă.

Rezultatele sale din aceste preliminarii: 1-1 (d) cu Spania, 1-1 (a) cu Georgia, 1-1 (d) cu Kosovo, 2-1 (a) cu Suedia și 2-0 (d) cu Georgia. Dacă nu primea gol în minutele de prelungire din Kosovo, ar fi fost cu adevărat o pretendentă la primele poziții, având 11 puncte, nu 9, fiind la doar o lungime de Suedia și două de Spania. Pe de altă parte, se poate constata că a marcat în absolut toate partidele.

Rezultatele partidelor amicale jucate în acest an: 2-1 (a) cu Honduras, 1-1 (d) cu Belgia, 2-1 (d) cu Norvegia și 1-2 (d) cu Elveția.

Selecționerul olandez Johnny van 't Schip nu are probleme de efectiv și probabil că se va baza pe primul 11-le cu care a început la recenta victorie din Georgia.

Echipe probabile

Suedia

Echipă probabilă Suedia
Portar Olsen
Fundași Krafth, Danielsson, J.J. Nilsson, Augustinsson
Mijlocaşi Claesson, K. Olsson, Ekdal, Forsberg
Atacanţi Isak, Kulusevski

Grecia

Echipă probabilă Grecia
Portar Vlahodēmos
Fundași Hatzēdiakos, Mavropanos, Tzavellas
Mijlocaşi Androutsos, Mpakasetas, Siōpēs, Mpouhalakēs, Tsimikas
Atacanţi Masouras, Pavlidēs

Statistica meciurilor directe Suedia v Grecia

Cele două s-au întâlnit în timp de 7 ori, de cele mai multe ori (în 5 rânduri) amical. Suedezii au învins doar o singură dată, față de greci care au făcut-o de 3 ori, de alte 3 ori fiind egal. Ultima oară s-au întâlnit în partida tur, în care Grecia s-a impus la Atena cu 2-1 (Mpakasetas 62, Pavlidēs 74 / Quaison 80).

Cote pentru Suedia v Grecia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,93 pentru 1.

Suedia vs Grecia Pont: Peste 2 goluri asiatic

Se anunță un meci cu mare încărcătură din cauza mizei importante, căci, așa cum afirmam la începutul analizei, este ca o finală pentru locul 2. Dacă Grecia va pierde, își cam poate lua adio și de la ultimele rămășițe de speranțe la calificare. Iar pe Suedia totodată victoria ar menține-o în plasa Spaniei, pentru a încerca la final ceea ce pare a fi imposibila lovitură. Privindu-le istoricul, ambele sunt echipe care au marcat aproape meci de meci. Coroborând acest fapt cu miza amintită, ne bazăm că o vor face și în cazul de față. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Anulat

Răzvan Toma

Ponturi:

9

Castigate:

1

Pierdute:

6

Anulate:

2

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici