1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Spania - Germania

Spania - Germania. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Mondial, 27.11.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-11-26 20:29:00

Campionatul Mondial Qatar

27 Noiembrie 2022, 21:00

Spania U21

Spania U21

versus
Germania

Germania

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Spania U21 v Germania

În runda a doua din faza grupelor la Campionatul Mondial din Qatar, Spania întâlnește Germania, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri pentru acest meci. Spania ocupă primul loc, cu trei puncte, în timp ce Germania este pe trei, cu zero puncte.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Spania s-a distrat în primul meci al grupei cu Costa Rica, de care a trecut cu 7-0. A fost un festival ofensiv, cu Dani Olmo, Ferran Torres, de două ori, Gavi, Morata, Asensio și Soler drept marcatori.

A fost prima oară din 2006 încoace când Spania câștigă primul meci de la mondial și cea mai mare diferență de scor din istoria participărilor la această competiție.

Posesia Spaniei în acest meci a intrat în istorie, cu 81,8% și 976 de pase complete în 90 de minute.

Luis Enrique ar putea opta pentru același 11, deși Eric Garcia ar putea intra în locul lui Rodri în defensivă.

Torres, Olmo și Asensio va fi linia ofensivă, iar Pedri, Gavi și Busquets vor forma linia de mijloc.

Spania încearcă să oprească Germania, iar jucătorii Barcelonei să-și ia revanșa după umilințele suferite în fața lui Bayern.

Pedri a avut 30 de pase ofensive în meciul cu Costa Rica, fiind depășit doar de Olmo, cu 33, dar acesta din urmă a jucat mai multe minute. 

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania a suferit o înfrângere șocantă în prima etapă cu Japonia, deși a condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de Gundogan din penalty.

Nemții au avut peste 400 de pase în prima repriză, dar au avut o cădere de opt minute în partea secundă, în care au primit cele două goluri.

Germania are nevoie de victorie pentru a mai păstra șanse reale de calificare, iar pentru asta trebuie să atace de la început.

Hansi Flick l-ar putea avea la dispoziție și pe Sane, absent la meciul cu Japonia din cauza unei probleme la genunchi. Sane ar putea intra în locul lui Muller, în timp ce Goretzka i-ar putea lua locul lui Gundogan, pentru o mai mare forță de pătrundere din linia a doua.

Apărarea va rămâne neschimbată, deoarece nu sunt soluții prea grozave pe banca de rezerve. Germania are doar două victorii în ultimele nouă meciuri, cu o campanie mediocră în Liga Națiunilor și o victorie chinuită cu Oman înainte de startul Campionatului Mondial. 

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

Spania U21 Echipă probabilă Spania U21
Portar Simon;
Fundași Azpilicueta, Rodri, Laporte, Alba
Mijlocaşi Pedri, Busquets, Gavi;
Atacanţi F. Torres, Asensio, Olmo
Germania Echipă probabilă Germania
Portar Neuer;
Fundași Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum;
Mijlocaşi Kimmich, Goretzka; Gnabry, Sane, Musiala;
Atacanţi Havertz

Statistica meciurilor directe Spania U21 v Germania

Spania s-a impus cu 6-0 în urmă cu doi ani, într-un meci amical. Germania a câștigat ultima oară în fața Spaniei în 2014, cu 1-0.

Cote pentru Spania U21 v Germania

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,35 pentru ca Germania să marcheze de cel puțin două ori și o cotă de 2,7 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Spania U21 vs Germania Pont: Peste 2,5 goluri

Se întâlnesc două echipe ofensive, care vor încerca să se impună. Spania, pentru a elimina Germania, iar Germania pentru a păstra șanse de calificare în optimi. Ambele au un joc de atac excelent, iar apărările nu prezintă prea multe garanții. Astfel, văd un meci cu cel puțin trei goluri, în care atacul va avea prioritate. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Spania U21 vs Germania Pont: Germania sau egal (X2)

Germania e într-o situație critică: doar victoria îi poate garanta rămânerea certă în lupta pentru calificare! O remiză ar putea fi insuficientă, chiar și dacă nemții ar învinge Costa Rica în ultima etapă. Patru puncte vor fi insuficiente, mai ales dacă Japonia va învinge sau chiar va remiza în meciul cu Costa Rica, din etapa a doua. În ceste condiții, nemții vor forța duminică victoria, iar "blocul Bayern" de la mijlocul terenului e capabil să producă golurile necesare. Spania e o echipă entuziastă, dar tinerețea unor jucători ai ei ar putea-o trăda într-un astfel de meci, mai ales că ibericii au deja o zestre (3 puncte, golaveraj 7-0) care-i păstrează în cursă indiferent de rezultatul de azi.

Miza: 10/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Spania U21 vs Germania Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Germania are mari probleme în apărare, iar Spania excelează în atac. Totuși, același lucru este valabil, într-o oarecare măsură, și în sens invers. Ar trebui să iasă un meci pe cinste, în care Germania va căuta să spele rușinea din partida cu Japonia, dar și acel 0-6 din Liga Națiunilor, din urmă cu 2 ani. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 1 în prima repriză, cu miza returnată dacă se marchează doar o dată.

Miza: 10/10
Cota: 2.02
Status: Pierdut

Spania U21 vs Germania Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Spania ne-a arătat forța ei ofensivă în partida împotriva naționalei din Costa Rica, pe care a învins-o cu 7-0. A fost un adevărat festival, cu 7 goluri din 7 șutiri pe poartă, o eficiență rar întânită în orice competiție. Ibericii au dat trei goluri până la pauză, arătând că pentru ei atacul funcționează din primul până în ultimul minut. Germanii sunt disperați să câștige după eșecul neașteptat cu Japonia, din prima etapă, așa că vor încerca să marcheze din start. Ambele echipe au juători ofensivi de o calitate extraodinară. Plus că mă aștept să se întrerupă seceta din prima repriză de la acest turneu final, cu maxim un gol până la pauză în ultimele 15 partide (nu sedisputase Croația - Canada la scrierea acestui pont).

Miza: 6/10
Cota: 3.00
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici