1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Serbia – Elveția

Serbia – Elveția – Ponturi Pariuri Campionatul Mondial – 02.12.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-12-02 21:00:00

Campionatul Mondial de fotbal 2022

02 Decembrie 2022, 21:00

Serbia

Serbia

versus
Elvetia

Elvetia

2.10

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Serbia v Elvetia

Se anunță un meci încins, vineri, de la ora 21, între Serbia – Elveția, în cadrul grupei G. De la aceeași oră se va mai disputa Brazilia – Camerun, sud-americanii fiind calificați în optimile de finală ale Campionatului Mondial, după primele două etape.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Pe Serbia doar victoria o mai poate duce în fazele eliminatorii ale competiției din Qatar. În timp ce Elveția poate face un joc de așteptare și să puncteze pe contraatac. Ambele echipe trebuie să fie cu un ochi și la celălalt meci, unde o victorie a Camerunului, puțin probabilă, ar calcula foarte mult calculele calificării.

Serbia – Elveția se va juca pe „Stadium 974” din Doha și va fi transmis pe TVR 2. La finalul analizei am ales un pariu.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Serbia: Forma echipei, știri și statistici

Serbia a avut victoria în mână împotriva Camerunului. A condus cu scorul de 3-1 și a avut mai multe ocazii importante să se desprindă chiar și la trei goluri. Linia de mijloc părea calmă, chiar și banca tehnică a Serbiei, iar oamenii din atac lăsau impresia că pot marca oricând. A fost un final de primă repriză ideal, cu două goluri marcate în prelungiri, atunci când au punctat Pavlovic și Milinkovic-Savic. Primul cu capul, cel de-al doilea cu un joc din afara careului mare, iar Serbia avea 2-1 la pauză. Mitrovic a marcat primul său gol la mai puțin de 10 minute de la fluierul de start. Doar că în trei minute avea să se restabilească egalitatea. Două ieșiri la ofsaid făcute greșit de apărarea Serbiei, faze finalizate de Aboubakar și Choupo-Moting. S-a terminat 3-3, iar naționala pregătită de Dragan Stojkovic trebuie să câștige meciul contra Elveției, pentru a mai spera la calificare.

A fost un moment în care jucătorii Serbiei au lăsat garda jos. Pentru că, s-a văzut împotriva Braziliei, apărarea Serbiei a rămas concentrată, iar diferența a fost făcută la faze în care mingea a ajuns din ricoșeu la Richarlison, respectiv în care o execuție personală a învins apărarea sârbilor.

Statistica nu e de partea sârbilor. Naționala de la Belgrad nu a reușit să se califice din faza grupelor nici în 2018, nici în 2010 sau 2006. Spiritul balcanic va trebui să fie calmat, iar locul să fie luat de eficiență în atac și, dacă va fi în avantaj, probabil pragmatism, pentru ca Serbia să se califice.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Elvetia: Forma echipei, știri și statistici

Fără să aibă un joc sclipitor – nici pe departe – Elveția a ajuns să aibă principala șansă la poziția a doua. Un gol i-a fost îndeajuns, cel marcat de Embolo la începutul reprizei a doua, după o centrare venită pe jos de pe flancul drept. Naționala de la Berna a mai avut 2-3 oportunități, un meci în care defensiva i-a rezistat lui Choupo-Moting și Aboubakar, cei doi jucători care au străpuns poarta Serbiei.

Jocul defensiv bine pus la punct era să dea roade și împotriva Braziliei. Doar că în ultimele 10 minute regulamentare a venit urcarea surprinzătoare în careu a lui Casemiro, care a șutat în lung și l-a învins pe Sommer.

Astfel că, dacă v-a părăsi terenul neînvinsă, Elveția va repeta cel mai probabil performanța din 2018.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Serbia Echipă probabilă Serbia
Portar V. Milinkovic-Savic
Fundași Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic
Mijlocaşi Zivkovic, Maksimoic, Lukic, Kostic
Atacanţi Tadic, Mitrovic, S. Milinkovic-Savic.
Elvetia Echipă probabilă Elvetia
Portar Sommer
Fundași Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez
Mijlocaşi Freuler, Xhaka
Atacanţi Rieder, Sow, Vargas – Embolo.

Statistica meciurilor directe Serbia v Elvetia

Cele două echipe au fost și în grupa ediției din 2018 a Campionatului Mondial, disputat în Rusia. Naționala de la Belgrad a deschis scorul după doar cinci minute de la fluierul de start, atunci când Tadic i-a pasat lui Mitrovic.

A fost momentul în care a pornit cursa Elveției după egalare, pentru că era runda a doua, iar o victorie ar fi calificat-o pe Serbia. Xhaka restabilea egalitatea în minutul 52. Shaqiri a adus victoria printr-un gol reușit în minutul 90.

Cote pentru Serbia v Elvetia

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că vor fi peste 5,5 cartonașe în meci, la o cotă de 2,10 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive Online.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Serbia vs Elvetia Pont: Peste 28,5 faulturi

Se anunță un meci tensionat între cele două echipe, cu atât mai mult că rivalitatea dintre jucătorii adverși este iscată și de alte motive care au mai degrabă legătură cu trecutul tensionat din istoria Yugoslaviei. Sunt reminiscențe și din 2018, de la meciul care practic a însemnat eliminarea Serbiei. În plus, Elveția își va lua toate măsurile de siguranță pentru a opri din fașă atacurile sârbilor. Naționala lui Dragan Stojkovic ca trebui să fie atentă la contraatacurile adverse și în special la Embolo, cel mai faultat fotbalist al Elveției în meciul cu Brazilia. Mizăm pe faptul că vor fi cel puțin 29 de faulturi, la o cot de 2,10 pe care o oferă Superbet pariuri sportive online.

Campionatul Mondial de fotbal 2022

Peste 28,5 faulturi

2.10
Serbia vs Elvetia

02 Dec 22, 21:00

Miza: 10/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici