1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Scoția vs Ucraina

Scoția vs Ucraina - Ponturi pariuri semifinale baraj Campionatul Mondial Qatar, 1.06.2022. Scoțienii sunt neînvinși de 8 meciuri

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-31 20:20:00

Baraj CM

01 Iunie 2022, 21:45

Scoția

Scoția

versus
Ucraina

Ucraina

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Scoția v Ucraina

Ponturi și pariuri pentru Scoția vs Ucraina, meci din semifinalele barajului de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.

Partida, care se dispută pe 1 iunie, de la ora 21.45, la Glasgow, trebuia să se joace în aprilie, dar a fost amânată din cauza invaziei ruse în Ucraina.

Învingătoarea va juca duminică finala barajului, în compania Țării Galilor, iar echipa care va triumfa aici, va ajunge în grupa de la Mondial cu Anglia, Iran și SUA.

Scoția: Forma echipei, știri și statistici

Scoția a avut un parcurs foarte bun în preliminarii. S-a clasat pe 2, într-o grupă cu Danemarca, Israel, Austria, Feroe și Moldova, reușind 7 victorii, două egaluri și suferind un singur eșec. 6 din cele 7 succese din preliminarii au fost obținute în ultimele 6 meciuri, în care scoțienii au primit doar două goluri, cu Israel!

Scoția n-a mai fost prezentă la un turneu final de Campionat Mondial din 1998, ca și România.

Echipa lui Steve Clark a jucat două amicale în 2022, în luna martie: 1-1 acasă cu Polonia și 2-2 în Austria, ajungând la 8 partide consecutive fără înfrângere.

Robertson, fundașul lui Liverpool, va fi probabil titular, deși a jucat 90 de minute în finala Ligii Campionilor de vineri, pierdută în fața lui Real Madrid.

Tierney, fundașul stânga al lui Arsenal, este accidentat, ca și Ryan Jack, mijlocaș central la Rangers.

Veteranul portar Gordon, care împlinește anul acesta 40 de ani, va fi în poartă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

Ucraina s-a clasat tot pe 2 în grupa preliminară, având ca adversare Franța (locul 1), Finlanda, Bosnia și Kazahstan. Ucrainenii au terminat neînvinși, cu doar două victorii și 6 remize!

În această perioadă de război, echipa pregătită de Oleksandr Petrakov nu s-a putut pregăti în țară și a disputat trei meciuri amicale cu echipe de club în Europa: 2-1 cu Monchengladbach, 3-1 cu Empoli și 1-1 cu Rjeka. Așadar, Ucraina n-a mai jucat o partidă împotriva unei naționale din noiembrie 2021, 2-0 în Bosnia.

Galben-albaștrii au ajuns în sferturile Euro 2020, unde au fost învinși de Anglia, cu 4-0. Au atins sferturile și la CM 2006, eliminați de Italia, 0-3.

Nu vor lipsi din primul, 11 vedetele Zinchenko, de la Manchester City, Iarmolenko, de la West Ham, și Iaremciuk (Benfica).

Echipe probabile

Scoția Echipă probabilă Scoția
Portar Gordon
Fundași Hendry, Hanley, Cooper
Mijlocaşi O'Donnell, McTominay, McGregor, Robertson
Atacanţi McGinn, Dykes, Christie
Ucraina Echipă probabilă Ucraina
Portar Piatov
Fundași Karavaev, Zabarnîi, Matvienko, Mikolenko
Mijlocaşi Malinovskyi, Stepanenko, Zincenko
Atacanţi Iarmolenko, Iaremchuk, Țigankov

Statistica meciurilor directe Scoția v Ucraina

Au fost doar două confruntări între cele două până acum, ambele în preliminariile Euro 2008. Ucrainenii au învins acasă cu 2-0, pierzând în Scoția cu 3-1.

Cote pentru Scoția v Ucraina

Pentru Ambele ehipe marchează, cota cea mai bună este la Unibet pariuri sportive și la Superbet, 2.10.

Over 2 total asiatic a primit o cotă tentantă pe Betano: 1.88. Avantajul față de Over 2,5 goluri este acela că la fix două reușite în meci după 90 de minute primim suma mizată înapoi.

Scoția vs Ucraina Pont: Peste 1,5 goluri total asiatic

Este un meci de care pe care, nu există loc de menajamente și de stat în așteptare. Câștigătoarea va juca finala pentru ultimul loc de Mondial, așa că miza este imensă. Sunt și două echipe care dezvoltă un fotbal ofensiv și spectaculos. Dovada este aceea că Scoția are 5 din ultimele 6 meciuri cu minim două goluri marcate, în timp ce Ucraina, atenție, a atins nu mai puțin de 12 partide la rând cu Over 1,5 goluri la total! Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici