Scoția – Danemarca – Ponturi pariuri preliminarii CM zona UEFA, 15.11.2021. Spre recordul preliminariilor din zona UEFA?

Campionatul Mondial

Cota: 1.78

Adaugat de: Răzvan Toma

15 Noi 2021 03:23 1,2k 0
Logo Scoția Scoția
Logo Danemarca Danemarca
VS
21:45 15 Noiembrie 2021
Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Analiză și informații pentru Scoția v Danemarca

Situația Grupei F din zona UEFA s-a clarificat înainte de ultima etapă, în privința primelor două clasate; Danemarca este calificată direct, Scoția se duce la baraj. Problema care se mai pune în privința lor este una de orgoliu și totodată de record, și anume dacă Danemarca va deveni singura echipă din aceste preliminarii europene care va acumula punctaj maxim. În prezent, are 9 victorii din 9 meciuri, așa că dacă va învinge și acum, pe Hampden Park din Glasgow, va aduna toate cele 30 de puncte puse în joc. Scoția are 20 de puncte și astfel, dacă va pierde acest meci, va rămâne cu 10 puncte în spatele liderului! Mai rar o asemenea diferență între primele două clasate. Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul acestei analize.

Scoția: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Reprezentativa Scoției a reușit în cele din urmă să le ia fața celor ale Austriei și Israelului, în lupta pentru locul 2, care duce la baraj. De primul nu a putut fi vorba, căci cea a Danemarcei s-a dovedit a fi mult prea puternică pentru celelalte competitoare. După un început ceva mai ezitant, continuarea scoțienilor a fost foarte bună, astfel după ce a suferit unica sa înfrângere, cea din Danemarca, au urmat 5 victorii consecutive. Așadar, nu a fost un an chiar rău pentru echipa pregătită de Steve Clarke, prezentă și la Euro, e drept fără rezultate deosebite, dar important este că a fost că a fost acolo.

Rezultatele sale din preliminariile CM, în ordine cronologică: 2-2 (a) cu Austria, 1-1 (d) cu Scoția, 4-0 (a) cu Feroe, 0-2 (d) cu Danemarca, 1-0 (a) cu Moldova, 1-0 (d) cu Austria, 3-2 (a) cu Israel, 1-0 (d) cu Feroe, 2-0 (d) cu Moldova.

Rezultatele de la Euro: 0-2 cu Cehia, 0-0 cu Anglia și 1-3 cu Croația.

Amicalele jucate în acest an, tot în ordine cronologică: 2-2 (d) cu Olanda și 1-0 (d) cu Luxemburg.

Fundașul dreapta Patterson este suspendat. În schimb, revine după o suspendare atacantul Dykes.

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Excelent an pentru Danemarca din punctul de vedere al naționalei sale de fotbal. La Euro a atins semifinalele, fiind revelația competiției, iar în preliminariile CM s-a calificat en fanfare pentru turneul final, având până înaintea ultimului meci punctaj maxim. Austria, Israel, Moldova și Feroe au cedat de câte două ori în fața reprezentativei pregătite de Kasper Hjulmand, iar Scoția deocamdată numai o dată. Dacă o va face și a doua oară, atunci Danemarca va avea 30 de puncte și va deveni singura echipă din preliminariile zonei UEFA cu 100%. Categoric o surpriză, căci nu se aștepta nimeni ca ea să fie o asemenea performeră.

Rezultatele sale din preliminariile CM, în ordine cronologică: 2-0 (d) cu Danemarca, 8-0 (a) cu Moldova, 4-0 (d) cu Austria, 2-0 (a) cu Scoția, 1-0 (d) cu Feroe, 5-0 (a) cu Israel, 4-0 (d) cu Moldova, 1-0 (a) cu Austria și 3-1 (a) cu Feroe. Așadar, în afara celor 9 victorii consecutive, uimește și goalverajul, 30 de goluri marcate și doar unul singur primit!

Rezultatele de la Euro: 0-1 cu Finlanda, 1-2 cu Belgia, 4-1 cu Rusia, 4-0 cu Țara Galilor, 2-1 cu Cehia și 1-2 d.prel. cu Anglia.

Amicalele jucate în acest an, tot în ordine cronologică: 1-1 (d) cu Germania și 2-0 (a) cu Bosnia-Herțegovina.

Nu există probleme de efectiv, Hjulmand încercând să alcătuiască cel mai în formă 11, pentru a obține o victorie de orgoliu.

Echipe probabile

Scoția

Echipă probabilă Scoția
Portar Gordon
Fundași Hendry, Cooper, Tierney
Mijlocaşi O'Donnell, Gilmour, McGregor, J. McGinn, Robertson
Atacanţi Adams, Dykes

Danemarca

Echipă probabilă Danemarca
Portar Schmeichel
Fundași Vestergaard, Kjær, Christensen
Mijlocaşi Wass, Delaney, Lindstrøm, Mæhle
Atacanţi S. Olsen, Yurary, B. Larsen

Statistica meciurilor directe Scoția v Danemarca

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului de 17 ori. 10 victorii pentru Scoția, 7 pentru Danemarca, niciun meci egal. În actualele preliminarii, Danemarca s-a impus la Copenhaga cu 2-0 (Wass 14, Mæhle 15) în partida tur, disputată în luna septembrie.

Cote pentru Scoția v Danemarca

Betano pariuri oferă o cotă de 1,90 pentru pauză X.

Scoția vs Danemarca Pont: Peste 2 goluri asiatic

Așadar, se pune de un record în această grupă F. Danemarca este precum acei atleți de la probele de sărituri și aruncări, care au câștigat deja concursul, dar mai rămân în competiție doar pentru a bate diverse recorduri. Așa că, dacă va câștiga acum (și) la Glasgow, va deveni singura echipă din aceste preliminarii europene care va acumula punctaj maxim, 30. Acest meci însă va fi ceva mai greu, pentru că Scoția, care va participa la baraj, este o echipă ceva mai competitivă decât celelalte partenere de grupă. Și totodată se mai pune întrebarea dacă danezii vor mai putea rămâne și la acest meci tot atât de conectați ca până acum. Căci în ultimul meci, cu modesta Feroe, a primit primul gol din aceste preliminarii, așadar a ratat un prim record! De aceea, nu risc să dau un 2, ci tot spre numărul de goluri mă voi îndrepta, că or da amândouă, că o da doar una mai multe... Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Anulat

Răzvan Toma

Ponturi:

13

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici