Share

Pontul meu pentru Rusia - Arabia Saudită. Pariu pe șuturi la debutul Cupei Mondiale.

Campionatul Mondial 2018

Cota: 1.65

Adaugat de: Andrei Tivilichi

12 Iun 2018 21:26 10,1k 0
Logo Rusia
Logo Arabia Saudită
Rusia
Arabia Saudită
VS
18:00 14 Iunie 2018
Campionatul Mondial 2018

Analiză și informații pentru Rusia v Arabia Saudită

Campionatul Mondial va debuta cu meciul dintre Rusia și Arabia Saudită, iar mai departe puteți citi preview-ul acestei partide, cât și sugestiile de pariere. Jocul se va disputa la Moscova, pe stadionul Luzhniki, și va fi precedat de festivitatea de deschidere. Vorbim de o arenă cu o capacitate de 81 000 de locuri, inaugurată în 1956 și refacută pentru această competiție, costuriile cifrându-se la tel:350 000 000 de euro. Arbitrul meciului va fi argentinianul Nestor Pitana.

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î Î E

Calificată din oficiu, în calitate de țară gazdă, Rusia a jucat doar meciuri de pregătire în ultimii 2 ani, cu excepția partidelor de la Cupa Confederațiilor. Rușii nu au nici o victorie în precedentele 5 amicale, dar adversarii au fost buni sau extrem de buni. Echipa lui Stanislav Cherchesov a jucat de 4 ori acasă, bilanțul fiind următorul: 3-3 cu Spania, 0-3 cu Brazilia, 1-3 cu Franța și 1-1 cu Turcia. În deplasare, a piedut cu Austria, 0-1. După destrămarea Uniunii Sovietice, rușii au paricipat la 3 ediții ale Campionatului Mondial- 1994, 2002, 2014- fiind eliminați de fiecare dată încă din faza grupelor. Cele mai sonore nume din lot ar fi Akinfeev, Cheryshev, Dzagoev, Zhirkov și Dzyuba Pentru meciul de joi, selecționerul gazdelor are toți fotbaliștii valizi.   

Arabia Saudită: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Arabia Saudită s-a calificat la Campionatul Mondial după ce a terminat pe 2, în urma Japoniei, o grupă din care au mai făcut parte Australia, Emiratele Arabe Unite, Irak și Thailanda. Pregătiți de spaniolul născut în Argentina, Juan Antonio Pizzi( fost internațional spaniol și jucător al Barcelonei, fost antrenor al Valenciei și selecționer al naționalei din Chile), oaspeții de joi au jucat 5 amicale în Europa, cu următoarele rezultate- 2-0 cu Algeria, 2-0 cu Grecia, 1-2 cu Italia, 0-3 cu Peru și 1-2 cu Germania. Arabia Saudită a mai evoluat la turneele finale din 1994, când s-a oprit în optimi, 1998, 2002 și 2006. Cu excepția a 3 jucători care au fost imprumutați sezonul trecut la Villarreal, Leganes și Levante( prezențe meteorice în La Liga), toți componeții lotului vin din campionatul intern. Nu există fotbaliști saudiți accidentați.  

Echipe probabile

Rusia

Echipă probabilă Rusia
Portar Akinfeev
Fundași Kutepov, Granat, Ignashevich
Mijlocaşi Samedov, Zobnin, Golovin, Dzagoev, Zhirkov
Atacanţi Miranchuk, Smolov

Arabia Saudită

Echipă probabilă Arabia Saudită
Portar Al Muaiouf
Fundași Al-Shahrani, Osama Hawsawi, Omar Hawsawi, Al-Harbi
Mijlocaşi Al-Shehri, Al-Faraj, Ateef, Al-Jassim, Al-Dawsari
Atacanţi Al-Sahlawi

Statistica meciurilor directe Rusia v Arabia Saudită

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit în 1993, Arabia Saudită câștigând cu 4-2 într-un meci amical. 

Cote pentru Rusia v Arabia Saudită

Casele de pariuri oferă o varietate foarte mare de pariuri pentru meciurile de la Campionatul Mondial și vă sugerez să parcurgeți cu atenție și răbdare oferta, pentru că veți găsi destule opțiuni interesante. Pentru acest meci m-am gândit la câteva pariuri legate de șuturi- total șuturi ale echipei gazdă, sub 15,5, cotă 2.10 la unibet. În ultimele două amicale, Rusia nu a depășit această limită. A avut 7 șuturi cu Turcia și 14 contra Austriei. Total șuturi ale echipei oaspete, sub 9,5, cotă 1.85. Contra Italiei și nationalei din Peru, saudiții au expediat 7 șuturi. Bariera a fost depașită cu Germania, 12 șuturi, însă nemții și-au permis să se relaxeze după ce au condus cu 2-0 la pauză. 

 

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Rusia vs Arabia Saudită: total șuturi sub 25,5

Pentru orice echipă, debutul la Campionatul Mondial este foarte important. De multe ori, parcursul ulterior în grupă depinde de rezultatul primului meci, astfel că prudența poate guverna jocul. Rusia este o echipă care nu a impresionat în ultimii ani din punct de vedere ofensiv, în vreme ce Arabia Saudită este la un nivel și mai scazut. Nu văd un festival ofensiv la acest meci, pariul meu mergând spre o limită maximă de șuturi cifrată la 25. Spre exemplu, în finala Champions League din acest an s-a înregistrat un total de 24 de șuturi, Real Madrid și Liverpool fiind două echipe cu o forță ofensivă teribilă.

Pont pariuri: total șuturi sub 25,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Andrei Tivilichi

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 7

77.8%

Nu 2

22.2%

Pont Rusia vs Arabia Saudită: Victorie Rusia

Călită în amicalele de gală cu Spania, Franța și Brazilia, Rusia este pregătită pentru debutul la Campionatul Mondial. Gazda întrecerii practică un fotbal mult mai bun decât cel al Arabiei Saudite, o națională care în mod istoric nu avut rezultate bune la Cupa Mondială. Orice alt rezultat decât victoria rușilor ar reprezenta o mare surpriză, iar la nevoie este posibil să beneficieze și de un ușor ajutor din partea brigăzii de arbitri. Compartimentul ofensiv este unul de calitate, cu jucători care au o cotă de piață de peste 10 milioane de euro precum Miranchuk (Lokomotiv), Smolov (Krasnodar), Dzagoev și Golovin (ambii CSKA). Neexperimentații fundași saudiți vor avea mari probleme, ei fiind lenți și obișnuiți cu ritmul din intrecerea lor internă. Recomand victoria Rusiei, pont care face parte din proiectul zilnic Cota2!

Pont pariuri: Victorie Rusia

Miza: 9/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Andrei Tivilichi

Ponturi:

12

Castigate:

8

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0