1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Portugalia vs Serbia

Portugalia – Serbia – Ponturi pariuri preliminarii CM zona UEFA, 14.11.2021. Finala Grupei A

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-11-14 00:36:00

Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

14 Noiembrie 2021, 21:45

Portugalia

Portugalia

versus
Serbia

Serbia

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Portugalia v Serbia

Conform așteptărilor, Portugalia și Serbia au dominat clar prima grupă a preliminariilor CM din zona UEFA. Înaintea ultimelor meciuri, cele două se află pe primele două poziții, cu câte 17 puncte, Portugalia având golaveraj 16-4, Serbia 16-8. Așadar, echipei gazdă îi este suficient și un rezultat de egalitate în acest meci-finală al Grupei A, pentru a se clasa pe primul loc și a obține astfel calificarea directă la turneul final. Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul acestei analize.

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Portugalia a confirmat previziunile de favorită a grupei. Este neînvinsă, doar două egaluri împiedicând-o să aibă punctaj maxim, unul dintre acestea producânu-se chiar pe terenul principalei contracandidate, Serbia. La egalitate de puncte cu aceasta înaintea ultimului joc, are prima șansă la ocuparea locului 1 în grupă, cel care duce direct la turneul final al CM din Qatar, jucând pe teren propriu.

Rezultatele sale din aceste preliminarii, în ordine conologică: 1-0 (a) cu Azerbaidjan, 2-2 (d) cu Serbia, 3-1 (d) cu Luxemburg, 2-1 (a) cu Irlanda, 3-0 (d) cu Azerbaidjan, 5-0 (a) cu Luxemburg și 0-0 (d) cu Irlanda.

Rezultatele de la turneul final al CE: 3-0 cu Ungaria, 2-4 cu Germania, 2-2 cu Franța și 0-1 cu Belgia.

Meciurile amicale jucate din acest an, tot în ordine cronologică: 0-0 (d) cu Spania, 4-0 (a) cu Israel, 3-1 (n) și 3-0 (a) cu Qatar.

Fernando Santos nu i-a putut fi selecționa pentru aceste ultime două meciuri pe accidentații Anthony Lopes, Rafa Silva și João Mário. De asemenea, nici fundașul central Pepe nu va fi prezent, după ce a fost eliminat în partida cu Irlanda. Revine fundașul stânga Nuno Mendes, după ispășirea etapei de suspendare (pentru cumul de avertismente). Tot la capitolul reveniri se înscrie și atacantul Bernardo Silva, care a lipsit cu Irlanda din cauza unei probleme musculare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Serbia: Forma echipei, știri și statistici

Serbia a avut un parcurs constant bun prin intermediul căruia a ajuns să-și dispute cu Portugalia prima poziție, înaintea ultimei partide. Ca și contracandidata sa, este neînvinsă, doar două egaluri împiedicând-o să aibă punctaj maxim. Misiunea sa de a se califica este foarte dificilă, deoarece va juca în deplasare acest meci decisiv.

În etapa trecută a avut zi liberă pe care a folosit-o pentru a juca un amical cu Qatar.

Rezultatele sale din aceste preliminarii, în ordine conologică: 1-0 (a) cu Azerbaidjan, 2-2 (a) cu Portugalia, 2-1 (d) cu Azerbaidjan, 4-1 (a) cu Luxemburg, 1-1 (d) cu Irlanda, 1-0 (d) cu Luxemburg și 3-1 (a) cu Azerbaidjan.

Meciurile amicale jucate din acest an, tot în ordine cronologică: 0-0 (d) cu Dominicana și Panama, 1-1 (d) cu Jamaica, 0-1 (d) cu Japonia, 4-0 (n) și tot 4-0 (a) cu Qatar.

Vor lipsi pentru acest meci, fiind accidentați, Nastasić, Petković, Đuričić și Lazović. Dragan Stojković însă nu duce lipsă de jucători de valori apropiate cu care să-i înlocuiască pe respectivii.

Echipe probabile

Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Rui Patricio
Fundași João Cancelo, Danilo, Rúben Dias, Nuno Mendes
Mijlocaşi João Moutinho, João Palhinha, Bruno Fernandes
Atacanţi Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Jota
Serbia Echipă probabilă Serbia
Portar Rajković
Fundași Milenković, S. Mitrović, Pavlović
Mijlocaşi Radonjić, Milinković-Savić, Gudelj, Kostić
Atacanţi Tadić – A. Mitrović, Vlahović

Statistica meciurilor directe Portugalia v Serbia

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului de 7 ori (de 6 ori în preliminariile Euro și o dată în actualele preliminarii pentru CM). Portugalia a câștigat de 3 ori, iar în 4 rânduri a fost egal. Așadar, nicio victorie pentru Serbia. În partida tur din această grupă, disputată la Belgrad, scorul a fost 2-2 (A. Mitrović 46, Kostić 60 / Jota 11, 36).

Cote pentru Portugalia v Serbia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,80 pentru peste 2,5.

Portugalia vs Serbia Pont: GG - Ambele marchează

Așadar, programul jocurilor a făcut ca în ultima etapă cele două protagoniste ale Grupei A să-și dispute calificarea directă la turneul final al CM. O veritabilă finală. Într-un asemenea gen de confruntări este posibil cam orice. Totuși, Portugalia este favorită, având un lot ceva mai valoros și totodată evoluând și pe teren propriu. Ba mai mult, și un rezultat de egalitate îi este suficient pentru a se clasa pe primul loc și astfel de a obține calificarea la turneul final al CM. Cum ambele au marcat în fiecare dintre meciurile susținute în aceste preliminarii, mizez că o vor face și în acest ultim meci.

Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

GG - Ambele marchează

1.91
Portugalia vs Serbia

14 Nov 21, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici