1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Muntenegru vs. Olanda

Muntenegru vs. Olanda, Ponturi pariuri, Fotbal Preliminarii CM, 13.11.2021: Cu două puncte în ultimele două etape, batavii câștigă grupa

Dan Bara
Dan Bara

2021-11-12 14:30:00

Preliminarii CM 2022

13 Noiembrie 2021, 21:45

Muntenegru

Muntenegru

versus
Țările de Jos

Țările de Jos

1.73

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Muntenegru v Țările de Jos

Cu două etape înainte de final, Olanda ocupă prima poziție a grupei G și are un avans de două puncte fața de urmatoarea clasată. Totuși, în confruntarea cu Muntenegru, programată sâmbătă, la ora 21:45, se poate mulțumi și cu un egal. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Muntenegru: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă locul 4 în grupa G, având 11 puncte, ceea ce înseamnă că mai au doar infime șanse teoretice pentru a prinde locul secund. Pe 3 e Turcia, cu 15 puncte, iar pe 2 e Norvegia, cu 17 puncte. Chiar și în cazul cel mai favorabil, dar puțin probabil, în care s-ar afla la egalitate de puncte cu norvegienii, Muntenegru ar fi dezavantajată de golaveraj. Iar dacă mai adăugăm în ecuație și Turcia, atunci putem considera „naționala” lui Miodrag Radulovic ca și eliminată din cursa pentru Mondial. 

Lucrurile ar fi putut sta, evident, mult mai bine dacă s-ar fi evitat o serie de pași greșiți făcuți cu destulă nonșalanță. De exemplu, înfrângerea cu Norvegia de pe teren propriu și remiza înregistrată, tot acasă, contra Letoniei. În ultima etapă, cea de acum o lună, muntenegrenii și-au parafat soarta, pierzând cu 2-0 în Norvegia. 

Să remarcăm și faptul că, dintre cele trei victorii ale campaniei, două au fost obținute cu Gibraltarul iar cea de-a treia, cu Letonia. De asemenea, bilanțul curent indică și două remize, însă doar una a fost glorioasă, 2-2 în Turcia. Cealaltă e cea despre care am pomenit deja, 0-0 acasă, cu Letonia. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Olanda e liderul grupei, având 19 puncte, cu două mai multe decât următoarea clasată, Norvegia, formație pe care o va întâlni în ultima etapă, pe teren propriu. Tot sâmbăta aceasta, Norvegia joacă cu Letonia acasă, iar acest meci începe la ora 19:00, ceea ce înseamnă că, la startul confruntării din Muntenegru, Olanda s-ar putea să fie deja pe locul secund. 

Totuși, nu ar trebui să se impacienteze. Calculele calificării sunt ceva mai simple pentru batavi: cu două remize în ultimele două etape, aceștia și-ar asigura primul loc cu 21 de puncte, adică maximul pe care l-ar putea atinge Norvegia și Turcia. În acest caz, departajarea s-ar face la golaveraj, capitol la care Olanda e net superioară. 

De la numirea lui van Gaal pe banca tehnică, oaspeții au revenit la clasicul 4-3-3, așezare care pare că a redat „Portocalei mecanice” avântul pierdut. Dar, cu excepția victoriei cu Turcia, 6-1, celelalte jocuri nu au fost disputate în compania unor adversari redutabili. Și, de fapt, nici Turcia nu e în măsură să se considere mult mai redutabilă decât Muntenegru, Norvegia, Letonia și Gibraltar. Așadar, cred că e bine să nu ne lăsăm entuziasmați de scorurile din ultimele 4 etape (golaveraj 17-1). Iar frânarea entuziasmului s-ar putea dovedi cu atât mai folositoare cu cât calculele calificării arată că un dram de prudență ar putea aduce Olandei mult visata prezență la Mondialul din Qatar. 

Echipe probabile

Muntenegru Echipă probabilă Muntenegru
Portar Mijatovic
Fundași Vukcevic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic
Mijlocaşi Marusic, Jankovic, Kosovic, Haksabanovic
Atacanţi Jovetic, Djurdjevic
Țările de Jos Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Biljow
Fundași Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind
Mijlocaşi Klaassen, F de Jong, Wijnaldum
Atacanţi Lang, Memphis, Danjuma

Statistica meciurilor directe Muntenegru v Țările de Jos

Singura confruntare directă dintre cele două echipe naționale e cea din turul actualelor preliminarii. În întâlnirea disputată în luna septembrie la Eindhoven, gazdele s-au impus cu scorul de 4-0, după ce au dominat copios partida. 

Cote pentru Muntenegru v Țările de Jos

Folosind funcția „Creare pariu” de la Unibet, putem miza pe un succes al oaspeților și maximum 4 goluri, la o cotă de 1.53. În oferta aceluiași bookmaker găsim și o cotă de 4.90 pentru un gol reușit de atacantul gazdelor, Stefan Jovetic. 

Muntenegru vs Țările de Jos Pont: Sub 3 goluri, cu handicap asiatic

Mă aștept să se marcheze, dar nu cred că se vor da mai mult de 3 goluri. Muntenegru mai joacă doar pentru onoare în ultimele două etape, ceea ce înseamnă că, sâmbătă seara, nu va intra cu foarte multă presiune pe teren. Olanda, de partea cealaltă, are avantajul de a-și permite două remize în ultimele meciuri, ceea ce, iarăși, sugerează un anumit calm și de partea cealaltă a terenului. Paradoxal, batavii câștigă sigur grupa cu două puncte, însă ar putea să rateze prima poziție dacă obțin 3 puncte în scenariul care ar presupune o victorie cu Muntenegru și o înfrângere cu Norvegia.

Miza: 6/10
Cota: 1.73
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici