Share

Moldova vs. Danemarca. Ponturi pariuri. Preliminariile CM, 09.10.2021. Duel dezechilibrat, posibil scor categoric

Campionatul Mondial

Cota: 1.57

Adaugat de: Alin Buzărin

06 Oct 2021 16:30 695 0
Logo Moldova Moldova
Logo Danemarca Danemarca
VS
21:45 09 Octombrie 2021
Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Analiză și informații pentru Moldova v Danemarca

Ne aflăm în fața unuia dintre cele mai dezechilibrate dueluri pe care ni le oferă această rundă de meciuri interțări. ”Frații noștri” de peste Prut au una dintre cele mai slabe echipe naționale din istoria lor fotbalistică, și-așa nu foarte bogată. Dincolo, danezii traversează un moment luminos, vin după un Campionat European excelent, unde numai o decizie nedreaptă de arbitraj în prelungirile semifinalei cu Anglia le-a răpit șansa de a spera la finală. Parcurs impecabil în grupa preliminară, 6 victorii din tot atâtea posibile, golaveraj zdrobitor, 22-0.  Meciul de pe arena ”Zimbrul” din Chișinău are o mare favorită și aproape că nu oferă nicio șansă pipernicitei reprezentative a Republici Moldova. Vă invit să citiți analiza și pariul propus la finele ei.

Moldova: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Să nu comitem eroarea de a asocia ultimele rezultate excelente obținute de Sheriff Tiraspol în Liga Campionilor cu valoarea de ansamblu a fotbalului din Republica Moldova! E clar că una e una și alta e alta! Sheriff, recenta învingătoare a Realului Madrid chiar pe Bernabeu, e un conglomerat de jucători eminamente străini, de o valoare probată, în timp ce fotbalul moldovenesc, de fapt izvorul echipei naționale, e destul de departe de competitivitatea internațională. După mai mulți selecționeri care au eșuat lamentabil, Moldova e pregătită acum de italianul Roberto Bordin, un antrenor a cărui carieră n-are aproape nimic comun cu Il Calcio la vârful său, derulându-se în marea ei majoritate în spațiul ex-sovietic de plan secund. Printre selecționabili îi găsim pe Vadim Rață și Armaș, ambii, echipieri ai Voluntariului, dar și pe Danu Spătaru și Nicolae Milinceanu, rezerve ale rezervelor, într-o vreme,  la Astra, respectiv Rapid. Poate doar Artur Ioniță (de la Bennevento, liga secundă italiană, dar fost câțiva ani în Serie A) să aducă o rază de lumină. Ilustrativ pentru nivelul reprezentativei Moldovei e inclusiv ultimul ei rezultat. Înfrângere 1-2 în Feroe, pe 7 septembrie.

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

V V V E V

Aproape nimic nu i se poate reproșa actualei reprezentative daneze. A trecut cu demnitate peste episodul care putea deveni tragic cu Ericksen, a fost la un pas de finala CE, zburdă prin grupa preliminară și e pe cale să obțină, poate chiar sâmbătă seara la Chișinău, calificarea matematică pentru Qatar. Are fotbaliști de mare valoare, titulari incontestabili la echipe de club de primă mână, Chelsea, Milan, Atalanta, Leipzig, Tottenham. Leicester. Această echipă națională în plin avânt, pe cale de a păși pe urmele aceleia care a devenit campioană continentală în 1992, e rezultatul unui fotbal sănătos, cu principii solide, și a unei societăți în care eficiența și seriozitatea se reflectă în nivelul ridicat de viață.

Echipe probabile

Moldova

Echipă probabilă Moldova
Portar Namașco
Fundași Jardan, Posmac, V. Bolohan, Armaș, Reabciuk
Mijlocaşi A. Ioniță, V. Rață, D. Spătaru
Atacanţi Milinceanu, Nicolăescu

Danemarca

Echipă probabilă Danemarca
Portar K. Schmeichel
Fundași Andersen, Kjaer, Christensen
Mijlocaşi Wass, Delaney, Hojbjerg, Maehle
Atacanţi Poulsen, Cornelius, Damsgaard

Statistica meciurilor directe Moldova v Danemarca

Întâlnirea din primăvară, din martie, de la Honning (singura confruntare directă de altfel) s-a încheiat cu un categoric 8-0 pentru danezi, ceea ce înseamnă cea mai severă înfrângere din întreaga istorie a reprezentativei Republicii Moldova.

Cote pentru Moldova v Danemarca

Pentru cei curajoși se poate risca o victorie la cel puțin 3 goluri diferență a danezilor cotată de Betano pariuri sportive la 2,00.

Moldova vs Danemarca Pont: Danemarca HA-2

Aproape că nu planează niciun fel de îndoială asupra învingătoarei din partida de la Chișinău. În drumul ei spre Campionatul Mondial, Danemarca n-are cum să se împiedice de un adversar de care o despart ani lumină în ierarhia valorilor. Chiar dacă miercuri vor întâlni Austria, într-un meci mult mai greu, danezii probabil că nu se vor menaja dincolo de Prut, nu vor face nicio concesie, mai ales că într-o anumită conjunctură a celorlalte rezultate din grupă, ei se pot califica matematic pentru Qatar încă de sâmbătă seara. Dincolo, moldovenilor nu le rămâne altceva de făcut decât să spere într-un rezultat ceva mai strâns decât acel 0-8 din martie. Probabil că vor reuși să nu mai ia atâtea goluri, un 0-8 nu e atât de lesne repetabil, dar de luat, tot vor lua câteva. E de anticipat o victorie clară a Danemarcei.

Pont pariuri: Danemarca HA-2

Miza: 5/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Castigat

Moldova vs Danemarca Pont: Mai multe goluri: în Repriza 2 (decât în Repriza 1)

Danemarca e mare favorită la Chișinău, probabil că nu va avea probleme în a obține victoria. Totuși, dacă moldovenii vor opune ceva rezistență, o vor face în prima repriză. După pauză, diferența de valoare, de organizare și de inteligență tactică se va vedea tot mai clar. Dacă nu-și vor asigura din prima repriză o diferență liniștitoare pe tabela de marcaj, danezii vor forța în partea a doua. Îi ajută inclusiv rezervele, mult mai valoroase chiar și decât titularii gazdelor.

Pont pariuri: Mai multe goluri: în Repriza 2 (decât în Repriza 1)

Miza: 5/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Pierdut

Alin Buzărin

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

2

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici