1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Lituania vs Italia. Ponturi Pariuri Preliminarii CM, 31.03.2021

Lituania vs Italia. Ponturi Pariuri Preliminarii CM, 31.03.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-03-30 23:28:00

Preliminarii CM 2022

31 Martie 2021, 21:45

Lituania

Lituania

versus
Italia

Italia

3.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lituania v Italia

În grupa C din preliminariile CM, Italia merge în Lituania pentru a confirma forma bună prin care trece. Italienii au 6 puncte după primele două meciuri, în vreme ce balticii  au pierdut la limită în Elveția, în singurul meci jucat până acum. Pontul recomandat, în cele ce urmează. 

Lituania: Forma echipei, știri și statistici

Lituania este una dintre cele mai slabe echipe naționale din Europa. Nu s-a calificat niciodată, la un campionat mondial sau european și mai trăiește și acum din victoriile pe care le-a obținut împotriva României și Austriei în toamna lui 2008. Lituania are 3 eșecuri în ultimele 4 meciuri, iar singurele echipe pe care le învinge sunt cele din aceeași categorie - Insulele Feroe, Kazahstan sau Estonia. În primul meci din grupa C, Lituania a luat gol în minutul 2 în Elveția, dar a reușit să scape fără gol primit în restul meciului, ceea ce poate fi considerată o performanță. 

Selecționerul Valda Urbonas nu are cine știe ce variante pentru primul 11, deși n-are probleme de lot. Va încerca să se închidă cât mai bine în fața Italiei, așa cum a încercat să o facă și cu Elveția. Va juca 4-5-1 și este posibil ca doar Dapkus, care a greșit la golul elvețienilor, să nu se mai regăsească printre titulari.

În 7 dintre ultimele 8 meciuri din preliminariile CM, Lituania a fost condusă atât la pauză, cât și la final. Balticii nu au marcat în 6 dintre ultimele 8 meciuri jucate în preliminariile CM.

Italia: Forma echipei, știri și statistici

Italia este marea favorită a grupei C, iar obiectivul naționalei lui Mancini este să câștige toate meciurile, așa cum a făcut în preliminariile CE 2020. Elveția poate reprezenta un obstacol, dar nu imposibil de trecut. Italia a câștigat ambele meciuri din grupă și a făcut-o destul de lejer, deși Irlanda de Nord i-a pus câteva probleme în meciul de la Parma. La finalul săptămânii trecute, Italia a învins Bulgaria, la Sofia, dar nu a convins. Chiar și așa, echipa lui Mancini vine după 5 victorii consecutive, meciuri în care nu a luat gol. Au trecut mai bine de 500 de minute de la ultimul gol primit, în meciul cu Olanda, din Liga Națiunilor, la mijlocul lui octombrie.

Totuși, Mancini se confruntă cu probleme de lot. A pierdut mulți jucători, între care și Verratti și Florenzi, trimiși acasă după meciul de la Sofia. Cristante, Caputo, Berardi, Kean, Grifo și Chiellini sunt ceilalți indisponibili. Immobile va fi titular în ofensivă, alături de Bernardeschi și Insigne. Bastoni și Acerbi vor alcătui cuplul de fundași centrali.

În 8 dintre ultimele 9 meciuri Italia nu a luat gol, dar Lituania poate spera, dat fiind că Mancini va folosi un cuplu inedit în centrul defensivei. 

Echipe probabile

Lituania Echipă probabilă Lituania
Portar Svedkauskas
Fundași Mikoliunas, Gaspuitis, Beneta, Vaitkunis
Mijlocaşi Novikovas, Sirgedas, Simkus, Slivka, Lasickas
Atacanţi Chernyckh
Italia Echipă probabilă Italia
Portar Donnarumma
Fundași Di Lorenzo, Bastoni, Acerbi, Emerson
Mijlocaşi Pellegrini, Locatelli, Barella
Atacanţi Bernardeschi, Immobile, Insigne

Statistica meciurilor directe Lituania v Italia

Lituania și Italia nu s-au mai întâlnit până acum. 

Cote pentru Lituania v Italia

Italia are cotă 2 pentru un HA (-2). 2.55 este cota pentru GG.

Lituania vs Italia Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Lituania este una dintre cele mai slabe echipe din preliminarii, chiar dacă a pierdut la limită cu Elveția, singurul meci de până acum. Cred că italienii, și fără să fie într-o formă senzațională, au toate atuurile pentru a se impune lejer în deplasare. Pentru că Italia este mare favorită, iar cotele sunt foarte mici, forțez un Over 2 în prima repriză, la o cotă excelentă oferită de Betano Pariuri. Nu ne interesează cine marchează, important este să vedem goluri.

Miza: 5/10
Cota: 3.80
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici