1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Kosovo - Georgia. Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 12.10.2021

Kosovo - Georgia. Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 12.10.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-10-11 16:33:00

Preliminarii CAmpionatul Mondial 2022

12 Octombrie 2021, 21:45

Kosovo

Kosovo

versus
Georgia

Georgia

1.53

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Kosovo v Georgia

Marți cu începere de la ora 21:45 are loc partida dintre Kosovo și Georgia ce contează pentru etapa a 7-a din Grupa B a Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022. În acest moment cele două echipe ocupă ultimele două locuri din grupă cu 4, respectiv 1 punct, așa că șansele la locul de baraj sunt inexistente. Dar chiar și așa ne va aștepta o partidă interesantă între două formații de nivel similar. În cele ce urmează vom vorbi despre acest joc, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic pe echipa care credem că se va impune.

Kosovo: Forma echipei, știri și statistici

Kosovo a jucat sâmbătă un meci care avea să fie decisiv pentru păstrarea șanselor la locul secund în grupă. Aceasta a avut deplasare în Suedia, iar un eventual succes ar fi apropiat-o la doar două puncte de echipa scandinavă. Însă formația pregătită de Bernard Challandes nu a avut nici o șansă, pierzând la scor de neprezentare.

Dar să nu uităm că Kosovo este încă o națională tânără, aflată abia la a doua sa campanie de calificare pentru Cupa Mondială din istorie! Aceasta a onținut luna trecută primul punct din istoria preliminariilor WC pe teren propriu, acolo unde a remizat cu Grecia, scor 1:1. Obținerea unui nou rezultat pozitiv mâine pare să țină de modul în care echipa gazdă va începe partida, ea fiind condusă la pauză în șase din ultimele șapte partide disputate acasă.

Challandes ar putea merge la acest meci din nou pe un sistem 4-4-2, având în atac pe Milot Rashica și Vedat Muriqi. O posibilă schimbare în primul 11 ar putea fi titularizarea lui David Domgjoni în locul lui Mergim Vojvoda.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Georgia: Forma echipei, știri și statistici

Georgia a jucat sâmbătă acasă cu Grecia și a rezistat până în minutul 90, atunci când Bakasetas a deschis scorul pentru eleni. Descumpăniți, georgienii au mai încasat un gol în al cincilea minut de prelungire, Pelkas  dublând avantajul pentru oaspeți. Naționala pregătită de Willy Sagnol a dat bătăi de cap Greciei și în meciul tur, atunci când a remizat 1:1. De altfel acela a fost singurul punct obținut până acum de Georgia în preliminarii, care este lanterna roșie a grupei B. De altfel aceasta vine după cinci eșecuri consecutive, ultimul rezultat pozitiv fiind victoria cu 2:1 din amicalul cu România din luna iunie. Mai mult decât atât, aceea este singura lor victorie din ultimele 14 meciuri!

Cu siguranță Sagnol a fost mulțumit de evoluția elevilor săi în partida cu Grecia, motiv pentru care probabil va alinia un prim 11 aproape identic, mai ales că nu se confruntă cu nici o indisponibilitate nouă. Asta înseamnă că tânărul de 20 de ani Georges Mikautadze va fi din nou vârf de atac, în timp ce experimentatul mijlocaș de 35 de ani Jaba Kankava va bifa o nouă prezență în primul 11.

Echipe probabile

Kosovo Echipă probabilă Kosovo
Portar Muric
Fundași Hadergjonaj, Rrahmani, Aliti, Domgjoni
Mijlocaşi Rashani, Loshaj, Dresevic, Bytyqi
Atacanţi Rashica, Muriqi
Georgia Echipă probabilă Georgia
Portar Loria
Fundași Kakabadze, Khocholava, Dvali, Giorbelidze
Mijlocaşi Aburjania, Kankava; Kvaratskhelia, Chakvetadze, Lobzhanidze
Atacanţi Mikautadze

Statistica meciurilor directe Kosovo v Georgia

În tur Kosovo s-a impus greu cu 1:0, Georgia având o posesie superioară, dar și mai multe ocazii de poartă.

Cote pentru Kosovo v Georgia

Pe lângă pontul principal mergem și pe o victorie solistă a gazdelor la o cotă de 2.18 conform Betano pariuri sportive.

Kosovo vs Georgia Pont: Kosovo (0)

Georgia a câștigat un singur meci din ultimele 14, și acela într-un amical cu România. Așa că ne îndoim că aceasta va reuși să producă surpriza în Kosovo, mai ales că formația vizitatoare pare să aibă per total un lot superior din punct de vedere valoric. Ținând cont că Kosovo a reușit să o învingă în deplasare pe Georgia, avem încredere că va repeta acest rezultat și acasă. Totuși pentru siguranță mergem pe un pronostic cu miză returnată la egal, cota oferită fiind de 1.53 conform casei de pariuri Betano.

Preliminarii CAmpionatul Mondial 2022

Kosovo (0)

1.53
Kosovo vs Georgia

12 Oct 21, 21:45

Miza: 9/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici