Japonia – Costa Rica, Ponturi pariuri fotbal, Campionatul Mondial, 27.11.2022

Campionatul Mondial

Cota: 1.47

Adaugat de: Răzvan Toma

26 Noi 2022 04:02 8,9k 0
Logo Japonia Japonia
Logo Costa Rica Costa Rica
VS
12:00 27 Noiembrie 2022
Turneul final al Campionatului Mondial

Analiză și informații pentru Japonia v Costa Rica

În etapa a 2-a din grupa E, la Al-Rayyan, se întâlnesc două echipe care în primele lor meciuri au avut comportări diametral opuse. Dacă Japonia a izbutit una dintre cele mai mari suprize ale competiției, învingând favorita Germania, și nu oricum, ci recuperând un handicap de un gol, Costa Rica a fost dezintegrată de Spania, suferind cea mai severă înfrângere de la acest turneu. Ne punem întrebarea dacă cele două vor continua pe aceleași traiectorii. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Japonia: Forma echipei, știri și statistici

V Î E V V

Japonia a impresionat la primul său joc de la acest turneu, când a învins Germania într-un mod entuziasmant. Iar acum va încerca să-și asigure calificarea înaintea ultimei etape, printr-o victorie care îie este la îndemână cu destul de modesta Costa Rica, într-o grupă ce se arăta a fi imposibilă, părând că primele două locuri erau blocate încă din momentul tragerii la sorți de Spania și Germania. Ne amintim că ehcipa niponă a trecut de faza grupelor și la precedentul turneu final, deci are experiență.

Belgia participă la al 7-lea său turneu final de CM (precedentele: 1998, 2002, 2006, 2010, 2014, 2018), cea mai bună peerformanță fiind atingerea 16-imilor de trei ori (2002, 2010 și 2018).

Cum s-a calificat la turneul final al CM: 14-0 (a) cu Mongolia, 10-0 (a) cu Myanmar, 4-1 (a) cu Tadjikistan, 5-1 (a) cu Kîrgîzstan, 0-1 (a) cu Oman, 1-0 (d) cu China, 0-1 (d) cu Arabia Saudită, 2-1 (a) cu Australia, 1-0 (d) cu Vietnam, 1-0 (d) cu Oman, 2-0 (a) cu China, 2-0 (a) cu Arabia Saudită, 2-0 (d) cu Australia, 1-1 (a) cu Vietnam. Așadar, calificare confortabilă, cu doar două înfrângeri, una putând fi considerată un accident, acel eșec cu Oman acasă. Golgeterii din preliminarii: 10 – Osako; 6 – Ito; 5 – Minamino; 3 – Furuhashi, Onaiwu; 2 – Asano, Inagaki, Kamada, Mitoma, Morita; 1 – Hashimoto, Itakura, Kawabe, Sasaki, Tanaka, Yoshida. 2 autogoluri: Tuyaa (Mongolia), Behich (Australia).

Celelalte meciuri jucate în acest an: 4-1 (a) cu Paraguay (amical), 0-1 (a) cu Brazilia (amical), 4-1 (a) cu Ghana (amical), 0-3 (a) cu Tunisia (amical), 6-0 (a) cu Hong Kong (C Asiei de Est), 0-0 (a) cu China (C Asiei de Est), 3-0 (a) cu Coreea de Sud (C Asiei de Est), 2-0 (n) cu SUA (amical), 0-0 (n) cu Ecuador (amical), 1-2 (n) cu Canada (amical) și bineînțeles, 2-1 (n) cu Germania (t.f.CM).

Campionatele în care joacă fotbaliștii convocați din lot: 8 – Germania; 7 – Japonia; 3 – Franța; 2 – Belgia, Anglia, Spania; 1 – Scoția, Portugalia

Cluburile de la care provin cei mai mulți jucători: 2 – VfB Stuttgart, Kawasaki Frontale

Vedeta echipei: Wataru Endo (29 ani) – mijlocaș, VfB Stuttgart

Antrenor: Hajime Moriyasu (54 ani) – japonez / în funcție din 2018

Fundașul H. Sakai este incert pentru acest meci, după accidentarea suferită contra Germaniei.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Costa Rica: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E V

După prima etapă a fazei grupelor, se poate spune despre reprezentativa Costa Ricăi că este rușinea competiției, după 0-7 suferit în fața Spaniei. Evident, că pornea cu șansa adoua în fața reprezentativei iberice, dar nu se aștepta mai nimeni să încaseze acest scor de maidan. Este departe de echipa care uimea în 2014, întâmplare de de care pomenim puțin mai jos. Teorectic mai are șanse să se califice, dar la ce prestație a arătat cu Spaniei, cine se mai poate gândi că le va învinge pe Japonia și pe Germania?

Los Ticos participă la al 6-lea turneu final de CM (precedentele: 1990, 2002, 2006, 2014, 2018). Cea mai bună participare au înregistrat-o în ediția din Brazilia, în 2014, când mai întâi s-au clasat primii într-o grupă imposibilă, înaintea Uruguayului, Italiei și Angliei! Iar apoi, în fazele eliminatorii, au trecut de Grecia, oprindu-se apoi în optimile de finală în fața Olandei, ambele aceste meciuri fiind decise la loviturile de departajare.

Costa Rica a fost ultima echipă calificată, prinzând acest turneu final la mijlocul anului curent, în urma unui baraj intercontinental, în care a învins pe teren neutru Noua Zeelandă, cu 1-0. Începutul preliminariilor în zona sa, CONCACAF, a fost foarte slab, astfel încât nu mai părea capabilă să se califice. Însă și-a revenit din mers, izbutind un final de excepție, cu ajutorul căruia a prins barajul intercontinental.

Cum s-a calificat la turneul final al CM: 0-0 (d) și 1-0 cu Panama, 0-1 (a) și 0-0 (d) cu Mexic, 1-1 (a) și 1-0 (d) cu Jamaica, 0-0 (d) și 2-1 (a) cu Honduras, 2-1 (a) și 2-1 (d) cu El Salvador, 1-2 (d) și 2-0 (a) cu SUA, 0-1 (d) și 1-0 (a) cu Canada și amintitul meci de la Al-Rayyan cu Noua Zeelandă. Golgeterii din preliminarii: 3 – Campbell; 2 – Borges, Contreras, Ruiz; 1 – Duarte, Fuller, Marin, Torres, Vargas

Alte meciuri din acest an: 0-2 (d) cu Panama (LN CONCACAF), 2-0 (a) cu Martinica (LN CONCACAF), 2-2 (d) cu Coreea de Sud, 2-1 (n) cu Uzbekistan și 2-0 (a) cu Nigeria.

Campionatele în care joacă fotbaliștii convocați în lot: 17 – Costa Rica; 2 – SUA; 1 – Anglia, Arabia Saudită, Columbia, Franța, Mexic, Spania, Turcia

Cluburile de la care provin cei mai mulți jucători: 6 – Herediano; 3 – Alajuelense, Saprissa

Vedeta echipei: Keylor Navas (35 de ani) – portar, PSG

Selecționer: Luis Fernando Suárez (62 de ani) – columbian / în funcție din 2021. A mai participat la alte două turnee finale de CM, cu Ecuador și cu Honduras.

În mod normal, selecționerul Suárez va face schimbări în echipă, după dezastrul din meciul cu Spania. Malițioșii ar spune că ar trebui să purceadă la vreo... 11. Altfel, nu are probleme de accidentări, tot lotul fiind valid.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

Japonia

Echipă probabilă Japonia
Portar Gonda
Fundași Tomiyasu, Itakura, Yoshida, Nagatomo
Mijlocaşi Endo, Tanaka – Ito, Kamada, Kubo
Atacanţi Asano

Costa Rica

Echipă probabilă Costa Rica
Portar Navas
Fundași Waston, Calvo, Duarte, Oviedo
Mijlocaşi Benette, Tejeda, Borges, Fuller
Atacanţi Campbell, Contreras

Statistica meciurilor directe Japonia v Costa Rica

Cele două s-au confruntat până acum de 5 ori, toate fiind meciuri amicale. Japonia a câștigat de 4 ori, o dată fiind egal. Deci costaricanii nu au vreun succes. Ultima lor întâlnire a avut loc în 2018, în Japonia, unde gazdele s-au impus cu 3-0.

Cote pentru Japonia v Costa Rica

Betano pariuri oferă o cotă de 1,85 pentru sub 2,5.

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Japonia vs Costa Rica Pont: Japonia victorie

După cele arătate în prima etapă, reprezentativa Japoniei este favorita clară a acestui meci. Iar japonezii, ca popor, nu sunt genul de oameni care să se culce pe o ureche și să ia jocul în șagă, după ce au învins marea Germanie, în timp ce actuala lor adversară, Costa Rica, a fost făcută KO de Spania. Cu atât mai mult, cu cât o victorie i-ar califica deja în turul următor, dintr-o grupă din care numai ei și suporterii lor au crezut că o vor dovedi. Însă în cazul în care nu vor trece de latino-americani, atunci lucrurile se pot complica pentru niponi, căci nu se știe facă împotriva Spaniei, în ultima partidă din grupă, vor mai reuși o minune similară cu cea din meciul cu Germania. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Japonia victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Japonia vs Costa Rica Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Costa Rica a suferit o umilință rar întâlnită la acest nivel, Spania le-a dat 7 goluri în jocul inaugural însă surpriza nu e de proporții. Japonia în schimb a produs o surpriză mare învingând Germania cu 2-1 și are șanse bune de calificare. Merg pe minim 3 reușite în acest duel, Costa Rica nu are de ales și trebuie să încerce să marcheze, nu are motive să se alere iar Japonia are nevoie de victorie însă și de golaveraj, mai ales dacă Germania învinge Spania. Sunt premise pentru un meci cu multe reușite, circumstanțele îndeamnă ambele echipe să joace la victorie.

Pont pariuri: Peste 2.5 goluri asiatic

Miza: 9/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Japonia vs Costa Rica Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Japonia este o echipă disciplinată și experimentată, cu mulți jucători în campionatele tari ale Europei, și ar fi de așteptat să-și valorifice cu seriozitate șansa de a obține biletele pentru optimile de finală încă de duminică. Costaricanii vor încerca să șteargă proasta reputație pe care și-au făcut-o după înfrângerea-record cu Spania și vor încerca, în mod sigur, să înscrie măcar un gol la acest Mondial. Vom miza pe totalul asiatic +1 la pauză – cota 2,1 în oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Miza: 7/10

Cota: 2.22

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Japonia vs Costa Rica Pont: Japonia 1-2 goluri

Va fi, fără îndoială, un meci cu goluri. Dar unul care nu se va dezvolta pe formula Spania - Costa Rica 7-0, acela va rămâne o excepție. De astă-dată, centro-americanii vor evit o nouă umilință, încercând să nu mai primească "o căruță de goluri". Japonezii își vor urmări însă cu îndârjire obiectivul calificării, iar pentru asta vor avea nevoie să marcheze. E de așteptat o victorie a lor, dar la un scor strâns, ceva de genul unui 2-1 de mare luptă.

Pont pariuri: Japonia 1-2 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

5

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

2

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici