1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Croația vs. Maroc.

Croația vs. Maroc. Ponturi pariuri Campionatul Mondial. Finala mică. 17.12.2022. Un atractiv meci „de consolare”

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-12-17 17:00:00

Fotbal - Campionatul Mondial Qatar 2022

17 Decembrie 2022, 17:00

Croatia

Croatia

versus
Maroc

Maroc

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Croatia v Maroc

De regulă finalele „mici” ale Mondialelor sunt niște meciuri de consolare, care oferă o miză mai degrabă simbolică, ocuparea locului 3, situarea pe podium, medaliile de bronz.

Sunt însă niște distincții mai degrabă paliative pentru niște echipe naționale care cu puține zile în urmă au ratat marele vis, acela de a ajunge în finala pentru trofeu.

În cazul nostru însă, atât pentru croați, cât și pentru marocani, ajungerea la acest nivel, să joace „cu bronzul pe masă” reprezintă o mare performanță, mult peste ceea ce se aștepta de la cele două reprezentative la startul competiției.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Dacă ne-ar fi spus cineva, pe 23 noiembrie, când Croația și Marocul remizau în grupă absolut nesărat, 0-0, că aceasta va fi finala mică a competiției, sigur n-am fi crezut. Dar de-atunci s-au întâmplat multe și iată-le pe Croația și pe Maroc disputându-și locul 3 pe stadionul Khalifa Internațional din Al-Rayyan, suburbia capitalei Doha.

Meciul va fi transmis de TVR 1, iar noi am ales un pariu.

110 FREEPSINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Croatia: Forma echipei, știri și statistici

Ajungerea croaților în semifinale, după ce în 2018, în Rusia, au disputat finala Campionatului Mondial, înseamnă un indubitabil certificat de valoare al acestei generații.

Numai că pentru mulți dintre purtătorii tricourilor cu pătrățele roșii, în frunte cu Modric,  acesta va fi sigur ultimul Mondial, vârsta spunându-și cuvântul.

Modric se poate alătura unei companii celebre formate din Peter Shilton și Dino Zoff, ca fiind doar al treilea jucător de peste 37 ani care va juca 7 meciuri la mondial. Cu precizarea că predecesorii lui au fost portari, care au o carieră mai îndelungată.

De aceea probabil că vor încerca să încheie concertul cu o melodie de gală, echivalentă cu victoria și cu ocuparea locului 3.

Au avut și o zi în plus a dispoziție pentru pregătirea finalei mici.

Croații nu au primit gol în meciurile cu echipele africane la Mondial, 4-0 cu Camerun în 2014, 2-0 cu Nigeria în 2018 și acel 0-0 cu Maroc în grupele din 2022.

În semifinala cu Franța au primit 3 goluri, tot atâtea cât au încasat în precedentele 5 meciuri la acest turneu, fiind și echipa care a primit cele mai multe șuturi, 75.

Perisic are șansa de a deveni golgheter all-time pentru Croația la Mondiale, un gol l-ar pune în fața lui Davor Suker.

Portarul Livakovic a fost depășit doar de Szczesny în ceea ce privește intervențiile reușite.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Maroc: Forma echipei, știri și statistici

Pe lângă amărăciunea pierderii semifinalei cu Franța (0-2), selecționerul Regragui se confruntă și cu destule probleme de lot, mai ales în compartimentul defensiv.

Aguerd, Saiss și Mazraoui au capotat înainte de meciul cu Franța sau în timpul lui și probabil că nu vor putea juca nici în meciul pentru medaliile de bronz.

Pentru marocani însă, și pentru numeroșii lor suporteri, ajungerea la acest nivel este o mare mândrie.

Strict pentru jucători, finala mică este un excelent prilej pentru a arăta ce pot, mulți dintre ei urmând probabil să semneze contracte importante, cu cluburi mari.

Au jucat foarte bine cu Franța, au dominat-o în multe momente, așa că este de așteptat ca și de această dată să dea tot ce au mai bun.

Indiferent de rezultatul acestui meci, Maroc a devenit echipa africană cu cel mai îndelungat parcurs la un Campionat Mondial, o performanță greu de imaginat acum câțiva ani.

Dacă ne raportăm la goluri, înfrângerea cu 0-2 în fața Franței din semifinale au adus abia primele goluri primite de marocani de la adversari.

Precedentul gol a fost, de fapt, un autogol. Deci poarta lor a rămas intactă timp de 5 partide, doar un coechipier reușind, până la Franța, să perforeze buturile marocane.

Ca fapt divers, poate este surprinzătoare informația, dar în afară de ghanezul Kudus (67% reușită), marocanul Boufal este jucătorul cu cel mai mare procentaj de driblinguri reușite (59%) dintre cei care au încercat măcar 15 driblinguri.

De asemenea, Hakimi a avut de trei ori mai multe tacklinguri (23) și de trei ori mai multe recuperări defensive (28) decât orice alt jucător de la Mondial.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

Croatia Echipă probabilă Croatia
Portar Livakovic
Fundași Juranovic, Lovren, Gvardiol, Barisic
Mijlocaşi Modric, Brozovic, Kovacic
Atacanţi Pasalic, Petkovic, Perisic
Maroc Echipă probabilă Maroc
Portar Bounou
Fundași Hakimi, Dari, El Hamiq, Attiah-Allah
Mijlocaşi Ziyech, Amrabat, Ounahi, Boufal
Atacanţi En-Nesyri, Hamdallah

Statistica meciurilor directe Croatia v Maroc

Doar 2 confruntări directe de-a lungul anilor. O remiză, 2-2, în 1996, plus remiza albă înregistrată pe 23 noiembrie, în grupă.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Croatia v Maroc

Putem merge pe varianta mai puțin riscantă, peste 2 goluri asiatic @1,43 sau, de ce nu, peste 1 gol asiatic la pauză @1,88, ambele cote preluate din oferta eFortuna pariuri sportive.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Croatia vs Maroc Pont: Peste 2.5 goluri

În istoria Cupei Mondiale, finalele mici au fost de regulă meciuri spectaculoase. Descătușate de presiune, echipele au ținut mai mereu să demonstreze că au un nivel bun, mai de fiecare dată s-a jucat puțin mai relaxat în finala mică decât în sferturi sau în semifinale. La fel s-ar putea întâmpla și acum, nu e exclus ca cei doi selecționeri să introducă și jucători care au evoluat mai puțin, pentru a le da și acestora prilejul să simtă gustul unui Campionat Mondial. Rezultatul final este greu de anticipat, Croația fiind ușor favorită, dar, dacă tot au trecut de Belgia, Spania și Portugalia, este de așteptat ca marocanii să facă încă un meci bun. Jucându-se, probabil ceva mai deschis, este posibil să se și marcheze destul de multe goluri. De aceea un ”peste 2,5” asiatic, cotat de Superbet Pariuri Sportive la 1,90, pare opțiunea cea mai plauzibilă dintre toate.

Fotbal - Campionatul Mondial Qatar 2022

Peste 2.5 goluri

1.90
Croatia vs Maroc

17 Dec 22, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Croatia vs Maroc Pont: Croația sau egal

Croația și-a atins limitele prin eliminarea Braziliei și calificarea în semifinale (a treia prezență în "careul de ași" la ultimele 7 ediții, în ultimii 24 de ani, 1998-2022!), a doua ciocnire cu o SuperPutere a Americii de Sud a fost prea mult. Dar acum, ex-iugoslavii vor căuta să fructifice la maximum șansa celei de-a treia prezențe pe podium, după locul 3 în 1998 și locul 2 în 2018. Balcanicii sunt experți în a scoate performanță maximă atunci când conjunctura le-o permite, iar adversarul nu e un "balaur" al fotbalului planetar. Or, Marocul chiar nu e o sperietoare pentru alde Modric, Perisic, Brozovic, Kovacic sau Livakovic! Pentru Luka Modric, un succes în acastă "finală mică" este obligatoriu șoâi din altă perspectivă: va fi ultima lui prezență în naționala Croației și vrea să iasă din scenă victorios, în aplauzele generale, nu învins, cu capul în pământ.

Fotbal - Campionatul Mondial Qatar 2022

Croația sau egal

1.45
Croatia vs Maroc

17 Dec 22, 17:00

Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici