1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Croația vs Belgia

Croația – Belgia, Ponturi pariuri fotbal, Campionatul Mondial, 01.12.2022.

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-11-30 03:11:00

Turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal

01 Decembrie 2022, 17:00

Croatia

Croatia

versus
Belgia

Belgia

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Croatia v Belgia

Grupa F a fost una dintre cele mai echilibrate, neexistând vreo echipă care să se fi detașat decisiv. Înaintea ultimei etape, trei dintre componentele sale au șanse de calificare, doar Canada este eliminată, neavând vreun punct adunat. Croația cu Maroc au câte 4 puncte, iar Belgia 3. Așadar, în cazul de față, ca să se califice, Belgia trebuie să câștige. În cazul în care face egal, ca să treacă mai departe ar trebui doar un scenariu de science fiction, și anume ca Marocul să piardă la scor cu Canada. Așadar, pe stadionul Ahmad bin Ali se poate spune că se joacă cu calificarea pe masă. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Croatia: Forma echipei, știri și statistici

Croația face ce face și până la urmă o scoate la capăt. Jucătorii săi au o putere de mobilizare în momentele critice, reușind să pună lucrurile la punct. După primul joc deloc convingător cu Maroc, în startul meciului cu Canada a fost serios înghesuită, și ca joc, și ca scor. Încet dar sigur a echilibrat partida, pentru ca apoi să pună stăpânire pe ea, astfel încât nu numai că a întors rezultatul, ci a izbutit o victorie confortabilă, cu 4-1, prin care a eliminat formația nord-americană, iar ea este destul de aproape de a trece de faza grupelor.

Participă la al 6-lea său turneu final de CM. Cea mai bună performanță a înregistrat-o la ultima ediție, când a ajuns în finala competiției, pierzând, 2-4, în fața Franței. Rezultatele cu care s-a calificat la acest turneu final: 0-1 (d) și 3-0 (a) cu Slovenia, 1-0 (a) și 3-0 (d) cu Cipru, 3-0 (a) și 7-1 (d) cu Malta, 0-0 (d) și 1-0 (a) cu Rusia, 1-0 (d) și 2-2 (a) cu Slovacia. Golgeterii din preliminarii: 3 – Modrić, Pašalić, Perišić; 2 – Kramarić, Livaja, Majer; 1 – Brekalo, Brozović, Ćaleta-Car, Gvardiol, Vlašić. 1 autogol – Kudriașov (Rusia).

A ieșit bine și în Liga Națiunilor, calificându-se pentru turneul final, după ce s-a clasat prima în clasamentul grupei sale. Rezultatele din acest an, în ordine cronologică: 1-1 (n) cu Slovenia (amical), 2-1 (n) cu Bulgaria (amical), 0-3 (a) cu Austria (CN UEFA), 1-1 (a) cu Franța (CN UEFA), 1-0 (d) cu Danemarca (CN UEFA) și Franța (CN UEFA), 2-1 (a) cu Danemarca (CN UEFA), 3-1 (d) cu Austria (CN UEFA), 1-0 (d) cu Arabia Saudită (amical), 0-0 (n) cu Maroc (tf.CM) și 4-1 (n) cu Canada (tf.CM).

Campionatele în care joacă fotbaliștii convocați din lot: 6 – Croația; 5 – Germania; 4 – Italia; 3 – Spania; 2 – Anglia, Scoția; 1 – Austria, Franța, Grecia, Rusia.

Cluburile de la care provin cei mai mulți jucători: 4 – Dinamo Zagreb

Vedeta echipei: Luka Modrić (37 de ani) – mijlocaș, Real Madrid CF

Antrenor: Zlatko Dalić (56 de ani) – croat / în funcție din 2017

Nu sunt probleme de efectiv.

Dacă la început acestei ediții a turneului final al CM de Belgia afirmam că rămânea aceeași promisiune ca mai mereu în ultimii ani, care și acum spera să obțină un trofeu, când generația de fotbaliști de excepție pe care a avut-o se află spre apus, acum putem să o caracterizăm ca o decepție a competiției. Dacă la meciul cu Canada i-a mers, având noroc și câștigând cu 1-0, cu toate că nu merita, nu s-a mai întâmplat la fel și cu Maroc, pierzând fără drept de apel, 0-2, fiind acum foarte aproape de a fi eliminată prematur. Aș că se pare că va rămâne doar cu bronzul de la precedenta ediție a turneului final

Pentru acest turneu final se calificase destul de lejer, cu o medie de peste 3 goluri pe meci. Însă s-a simțit un recul în parcursul ei din acest an, în care a ratat calificarea la turneul final al Ligii Națiunilor.

Rezultatele din acest an, în ordine cronologică: 2-2 (d) cu Irlanda (amical), 3-0 (a) cu Burkina Faso (amical), 1-4 (a) cu Olanda (CN UEFA), 6-1 (a) cu Polonia (CN UEFA), 1-1 (d) cu Țara Galilor (CN UEFA), 1-0 (d) cu Polonia (CN UEFA), 2-1 (a) cu Țara Galilor (CN UEFA), 0-1 (d) cu Olanda (CN UEFA), 1-2 (n) cu Egipt (amical), 1-0 (n) cu Canada (tf.CM) și 0-2 (n) cu Maroc (tf.CM).

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Belgia: Forma echipei, știri și statistici

Dacă la început acestei ediții a turneului final al CM, despre Belgia afirmam că rămânea aceeași promisiune ca mai mereu în ultimii ani, care tot spera să obțină un trofeu, când generația de fotbaliști de excepție pe care a avut-o se află spre apus, acum putem să o caracterizăm ca pe o decepție a competiției. Dacă la meciul cu Canada i-a mers, având noroc și câștigând cu 1-0, cu toate că nu merita, nu s-a mai întâmplat la fel și cu Maroc, pierzând fără drept de apel, 0-2, fiind acum foarte aproape de a fi eliminată prematur. Așa că se pare că va rămâne doar cu bronzul de la precedenta ediție a turneului final

Pentru acest turneu final se calificase destul de lejer, cu o medie de peste 3 goluri pe meci. Însă s-a simțit un recul în parcursul ei din acest an, în care a ratat calificarea la turneul final al Ligii Națiunilor.

Rezultatele din acest an, în ordine cronologică: 2-2 (d) cu Irlanda (amical), 3-0 (a) cu Burkina Faso (amical), 1-4 (a) cu Olanda (CN UEFA), 6-1 (a) cu Polonia (CN UEFA), 1-1 (d) cu Țara Galilor (CN UEFA), 1-0 (d) cu Polonia (CN UEFA), 2-1 (a) cu Țara Galilor (CN UEFA), 0-1 (d) cu Olanda (CN UEFA), 1-2 (n) cu Egipt (amical), 1-0 (n) cu Canada (tf.CM) și 0-2 (n) cu Maroc (tf.CM).

Belgia participă la al 14-lea său turneu final de CM (precedentele: 1930, 1934, 1938, 1954, 1970, 1982, 1986, 1990, 1994, 1998, 2002, 2014, 2018), cea mai bună performanță fiind acel bronz cucerit în urmă cu patru ani.

Cum s-a calificat la turneul final al CM: 3-1 (a) și 1-1 (d) cu Țara Galilor, 1-1 (d) și 3-0 (a) cu Cehia, 8-0 (a) și 1-0 (d) cu Belarus, 5-2 (d) și 3-1 (a) cu Estonia. Așadar, neînvinsă cu goluri marcate în fiecare meci, o medie de peste 3 pe partidă. Golgeterii din preliminarii: 5 – Lukaku; 3 – Vanaken; 2 – Benteke, De Bruyne, T. Hazard, Praet, Trossard; 1 – Batshuayi, Doku, Ferreira Carrasco, Foket, E. Hazard, Saelemaekers, Witsel.

Campionatele în care joacă fotbaliștii convocați din lot: 7 – Anglia; 5 – Belgia; 4 – Spania; 3 – Franța, Germania; 2 – Italia, Turcia.

Cluburile de la care provin cei mai mulți jucători: 3 – Leicester City; 2 – Brugge, Anderlecht, Real Madrid CF, Atlético Madrid, Rennes, Borussia Dortmund

Vedeta echipei: Kevin De Bruyne (31 de ani) – mijlocaș, Manchester City

Antrenor: Roberto Martinez (49 ani) – spaniol / în funcție din 2016

Onana este suspendat. Lukaku nu este complet refăcut, dar este posibil ca și în meciul cu Maroc să apară în partea secundă, fiind nevoie de el în ofensivă.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Croatia Echipă probabilă Croatia
Portar Livaković
Fundași Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa
Mijlocaşi Modrić, Brozović, Kovačić
Atacanţi Kramarić, Livaja, Perišić
Belgia Echipă probabilă Belgia
Portar Courtois
Fundași Castagne, Alderweireld, Vertonghen
Mijlocaşi Meunier, Tielemans, Witsel, Ferreira Carrasco
Atacanţi De Bruyne, E. Hazard – Batshuayi

Statistica meciurilor directe Croatia v Belgia

Cele două s-au confruntat de 8 ori până acum. Bilanțul este unul egal, câte 3 victorii de fiecare parte și 2 egaluri. Uștima oară s-au confruntat anul trecut, în iunie, într-un amical, la Bruxelles,Belgia câștigând cu 1-0.

Cote pentru Croatia v Belgia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,50 pentru 1X.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Croatia vs Belgia Pont: Peste 2 goluri asiatic

Calculul acestui meci este simplu. Croația s-ar califica pentru optimile de finală și cu un egal, în timp ce Belgia are neapărată nevoie de victorie pentru a nu părăsi prematur competiția. Calculul hârtiei îi mai dă șanse, nu însă și jocul prestat până acum. Dacă nu vor schimba nimic, acum în al 12-lea ceas, misiunea împotriva Croației va fi una imposibilă pentru De Bruyne, Hazard & Co, așa încât vor lua primul avion spre Bruxelles. Pe croați i-am văzut, o echipă pragmatică, având jucători care știu și cu mingea, și cu tactica, izbutind să iasă la liman în momentele dificile. Am ales acest pronostic din oferta Betano pariuri sportive.

Turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal

Peste 2 goluri asiatic

1.60
Croatia vs Belgia

01 Dec 22, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici