1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Coreea de Sud vs Portugalia

Coreea de Sud - Portugalia. Ponturi pariuri Cupa Mondială – Grupa H, 2.12.2022. Asiaticii vor juca totul pe o singură carte cu niște adversari deja calificați

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-12-02 17:00:00

Fotbal - Cupa Mondială

02 Decembrie 2022, 17:00

Coreea de Sud

Coreea de Sud

versus
Portugalia

Portugalia

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Coreea de Sud v Portugalia

Coreea de Sud - Portugalia, partidă programată vineri, pe stadionul „Education City”, din Al Rayyan (Qatar), în a treia etapă din Grupa H a Cupei Mondiale la fotbal, începe la ora 17.00 și contează doar pentru formația asiatică.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Portughezii sunt deja calificați, cu șanse extrem de mici să mai fie detronați de pe primul loc, în timp ce sudcoreenii au nevoie de o victorie corelată cu un rezultat convenabil în celălalt joc al grupei (Ghana – Uruguay).
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Coreea de Sud: Forma echipei, știri și statistici

Coreea de Sud (locul 3, 1 punct, golaveraj 2-3) are, realist vorbind, șanse mici să mai prindă locul doi în grupă și să se califice în optimile de finală. Formația antrenată de portughezul Paulo Bento are nevoie, în primul rând, de o victorie – dacă se poate, chiar la două sau mai multe goluri diferență – cu Portugalia. Apoi trebuie să se îndeplinească o a doua condiție, Ghana să nu câștige cu Uruguay în cealaltă partidă a grupei. Mai mult decât atât, ideală ar fi o victorie a sud-americanilor la un singur gol diferență, astfel încât Coreea de Sud să îi depășească la golaveraj în clasamentul final.
Singura parte bună pare a veni dinspre acest detaliu, Portugalia e deja calificată și fără îndoială că va juca relaxată, menajându-și mai mulți titulari. Pe de altă parte, Coreea de Sud nu a demonstrat, până acum, că are suficientă valoare. În primul joc a scăpat cu un punct contra Uruguayului după ce adversarii au trimis mingea de două ori în bară. Apoi a pierdut dramatic contra Ghanei, dar africanii au fost tot timpul la cârma ostilităților, având 2-0 în minutul 58 și apoi înscriind imediat după ce sudcoreenii au egalat la doi.
Ultimele 5 partide: Coreea de Sud – Costa Rica 2-2 (amical), Coreea de Sud – Camerun 1-0 (amical), Coreea de Sud – Islanda 1-0 (amical), Uruguay – Coreea de Sud 0-0 (Cupa Mondială), Coreea de Sud – Ghana 2-3 (Cupa Mondială).

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Portugalia (locul 1, 6 puncte, golaveraj 5-2) și-a câștigat en-fanfare, pe deplin meritat, biletele pentru optimile de finală ale Mondialelor, demonstrând că este una dintre cele mai mature și mai valoroase naționale de la turneul din Qatar. 
Ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo își dorește o ultimă prezență la Cupa Mondială pe măsura carierei sale, intrând deja în istorie prin faptul că a devenit primul om care a marcat la 5 ediții consecutive. Mai bine de atât ar fi doar dacă Portugalia ar reuși cel puțin egalarea performanțelor din 1966 și 2006, când a cucerit medaliile de bronz. 
Rămâne de văzut dacă selecționerul Fernando Santos își va menaja titularii în meciul fără miză cu sudcoreenii. Știm deja că Nuno Mendes, accidentat cu Uruguay, nu va juca. De asemenea, Danilo s-a accidentat la antrenament și e indisponibil, iar Otavio este incert. 
Ultimele 5 partide: Cehia – Portugalia 0-4 (Liga Națiunilor), Portugalia – Spania 0-1 (Liga Națiunilor), Portugalia – Nigeria 4-0 (amical), Portugalia – Ghana 3-2 (Cupa Mondială), Portugalia – Uruguay 2-0 (Cupa Mondială).

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Coreea de Sud Echipă probabilă Coreea de Sud
Portar Seung-gyu
Fundași Moon-hwan, Min-jae, Young-gwon, Jin-su
Mijlocaşi Woo-young, In-beom – Chang-hoon, Woo-yeong, Heung-min
Atacanţi Gue-sung
Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Costa
Fundași Cancelo, Dias, Pepe, Guerreiro
Mijlocaşi Bernardo, Neves, Carvalho
Atacanţi Fernandes – Cr. Ronaldo, Felix

Statistica meciurilor directe Coreea de Sud v Portugalia

A fost până acum un singur meci între cele două formații, la Mondialele din 2002. Coreea de Sud, care era atunci gazda competiției, a câștigat în grupă cu 1-0, eliminând Portugalia după un mare scandal legat de arbitraj.

Cote pentru Coreea de Sud v Portugalia

Portughezii vor intra relaxați, dacă nu chiar mai mult decât atât, preocupați în primul rând să evite cartonașele sau accidentările. Sudcoreenii vor încerca să câștige victoria cu orice preț. Totuși, valoarea jucătorilor europeni ar putea fi suficientă ca aceștia să speculeze riscurile pe care și le vor asuma adversarii, iar Cristiano Ronaldo nu va refuza niciodată înscrierea unui nou gol. Putem miza pe GG – cota 1,8 în oferta Betano pariuri.
Dacă e să înscrie cineva pentru Portugalia la meciul de vineri, acesta trebuie să fie Cristiano Ronaldo. Atacantul are cota 2,12 în oferta Betano pariuri pentru gol marcat în orice moment al partidei.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Coreea de Sud vs Portugalia Pont: Total asiatic +2 goluri

Coreea de Sud se va arunca în atac și va încerca să obțină victoria, altfel n-are nicio șansă la calificare. Portughezii au pe deplin capacitatea să speculeze riscurile pe care și le vor asuma asiaticii. Probabil că vom vedea goluri de ambele părți. Mizăm pe totalul asiatic +2, cu cota 1,50 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici