1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Canada vs Maroc

Canada vs Maroc - Ponturi pariuri Cupa Mondială, 01.12.2022. La un pas de o mare performanță

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-30 13:55:00

Fotbal - Cupa Mondială

01 Decembrie 2022, 17:00

Canada

Canada

versus
Maroc

Maroc

1.70

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Canada v Maroc

Naționala Marocului joacă meciul decisiv pentru calificarea în „optimile” Cupei Mondiale contra reprezentativei Canadei, pe 1 decembrie, de la ora 17:00. Africanii sunt pe locul 2 în grupa F, cu 4 puncte, tot atâtea câte are și Croația, iar nord-americanii sunt deja eliminați, după două înfrângeri în primele două etape.

În concluzia acestei analize poate fi citită predicția mea pentru meciul Canada vs Maroc.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Canada: Forma echipei, știri și statistici

Canada a pierdut ambele meciuri jucate în Qatar, 0-1 cu Belgia, iar apoi 1-4 cu Croația. Nu se poate spune că echipa antrenată de John Herdman și-a dezamăgit suporterii, pentru că nici nu existau așteptări foarte mari de la ea. Totuși, după înfrângerea la limită în fața belgienilor, poate că lumea se aștepta la o evoluție puțin mai legată contra croaților, mai ales că Alphonso Davies deschisese scorul în minutul 2. 

Naționala canadiană are ceva calitate în atac, cu David de la Lille, Buchanan de la FC Bruges și cu Hoillet de la Reading. În plus, Davies, unul dintre jucătorii importanți de la Bayern Munchen, apare foarte des în fața porții adverse. În schimb, defensiva nord-americanilor are multe momente în care nu se sincronizează, fiind depășită cu ușurință de adversari tehnici, care combină bine, așa cum sunt și marocanii.

„Este un meci uriaș pentru noi. Am venit aici ca să scriem istorie și putem câștiga această ultimă partidă de la Cupa Mondială. Cred că suntem pe drumul cel bun în perspectiva turneului din 2026”, a declarat Herdman.

Selecționerul Canadei poate reveni la sistemul cu trei fundași centrali, care a funcționat bine contra Belgiei. Împotriva Croației, canadienii au folosit numai doi apărători centrali și au încasat patru goluri.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Maroc: Forma echipei, știri și statistici

Marocul este la un pas de o mare performanță și stă doar la mâna ei. Cu o victorie logică, elevii lui Walid Regragui merg în optimile de finală în detrimentul Croației sau Belgiei, echipe care au meci direct în această ultimă rundă a fazei grupelor. Ei au început competiția cu un rezultat bun, 0-0 contra croaților, apoi au dat lovitura învingându-i cu 2-0 pe belgieni. La ultimul meci nu a impresionat doar rezultatul, ci felul în care a decurs jocul, Marocul părând o formație mult mai bine organizată, mai puternică și mai tehnică.

Regragui are la dispoziție vedete care evoluează sau au evoluat la cel mai înalt nivel în Europa. Fundașul dreapta Hakimi joacă la PSG, fundașul dreapta Mazraoui, la Bayern Munchen, mijlocașul defensiv Ambrabat este la Fiorentina, mijlocașul ofensiv Ziyech, la Chelsea, iar atacantul En-Nesyri este vedeta celor de la FC Sevilia.

„Jucătorii mei sunt gata să moară pentru calificare. Aceasta este atitudinea pe care mi-o doresc. Încă nu am realizat nimic și suntem conștienți de acest lucru. Nu întâlnim o echipă slabă. Respectăm Canada, pentru că niciun meci de la Cupa Mondială nu este ușor”, a declarat selecționerul Marocului. 

Mijlocașul ofensiv Abdessamad Ezzalzouli este accidentat. Chiar dacă au marcat golurile victoriei în partida precedentă, Aboukhlal Zakaria și Romain Saiss aer putea fi rezerve și contra Canadei.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Canada Echipă probabilă Canada
Portar Borjan
Fundași Johnston, Vitoria, Miller
Mijlocaşi Laryea, Hutchinson, Eustaquio, Davies
Atacanţi Buchanan, David, Hoillet
Maroc Echipă probabilă Maroc
Portar Bounou
Fundași Hakimi, Saiss, Aguerd, Mazraoui
Mijlocaşi Amrabat - Ziyech, Ouani, Amallah, Boufal
Atacanţi En-Nesyri

Statistica meciurilor directe Canada v Maroc

Maroc și Canada s-au mai întâlnit o singură dată, într-o partidă amicală. Pe 11 octombrie 2016, Marocul a învins-o pe Canada cu 4-0. Ziyech a semnat o dublă atunci, completată de reușitele lui Carcela-Gonzalez și Alioui.

Cote pentru Canada v Maroc

În ultimul meci al Canadei la CM 2022 s-au marcat cinci goluri, canadienii fiind învinși categoric de Croația, cu 4-1. Betano bet oferă cota 1.87 pentru selecția „Peste 2.25 goluri total asiatic”.

În mod normal, marocanii ar trebui să câștige acest meci, care nu prezintă nicio miză pentru canadieni. Același operator oferă cota 2.15 pentru victoria reprezentanților Africii.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Canada vs Maroc Pont: Peste 2 goluri total asiatic

Marocul se califică în optimile de finală cu o victorie, indiferent de rezultatul partidei dintre Croația și Belgia. Echipa antrenată de Walid Regragui trebuie să atace și are jucători ofensivi de calitate, căliți în meciurile tari din cele mai importante campionate europene. Marocanii sunt iuți și tehnici. E greu de crezut că nu va putea marca minim un gol contra Canadei care, la rândul ei, are obiectivul de a câștiga pentru a părăsi competiția cu fruntea sus. Apărarea canadiană a arătat multe slăbiciuni în meciul precedent, dar în atac sunt fotbaliști care pot crea situații de gol. Dacă vor fi exact două reușite, miza va fi returnată. Am ales acest pronostic din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici