1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Brazilia vs Coreea de Sud

Brazilia vs Coreea de Sud - Ponturi pariuri Cupa Mondială, 05.12.2022. Reintră Neymar

Caramavrov
Caramavrov

2022-12-05 21:00:00

Fotbal - Cupa Mondială

05 Decembrie 2022, 21:00

Brazilia

Brazilia

versus
Coreea de Sud

Coreea de Sud

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Brazilia v Coreea de Sud

Ponturi pentru meciul Brazilia vs Coreea de Sud, care se joacă pe 5 decembrie, de la ora 21:00, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Informații despre Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 AICI

Brazilienii au câștigat grupa G, în timp ce coreenii au terminat surprinzător pe locul 2 în grupa H, în detrimentul Uruguayului și al Ghanei.

Câștigătoarea acestei confruntări va întâlni în „sferturi” învingătoarea din partida Japonia - Croația.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Brazilia: Forma echipei, știri și statistici

De cinci ori campioană mondială, Brazilia a debutat la această ediție a turneului final cu o victorie contra Serbiei (2-0). A urmat succesul din meciul cu Elveția (1-0), apoi un surprinzător 0-1 cu naționala Camerunului, dar selecționerul Tite a odihnit mai mulți titulari, precum Richarlison, Alisson, Casemiro și Thiago Silva. Aceștia vor juca împotriva Coreei de Sud.

Brazilia a trecut de optimile de finală la ultimele șapte ediții ale Cupei Mondiale. Ultima dată a fost eliminată din această fază în 1990, la Coppa del Mondo, de rivala Argentina. „Trebuie să fim atenți, am văzut ce s-a întâmplat în meciul precedent. Nu am subestimat-o pe Camerun, am fost foarte atenți, dar orice joc de la Cupa Mondială este foarte dificil”, a declarat Tite.

Mai mulți jucători sunt incerți, potrivit declarațiilor oficialilor brazilieni, în frunte cu Neymar și continuând cu Gabriel Jesus, Alex Telles, Danilo și Alex Sandro. Neymar are șanse foarte mari să fie titular, ca și Sandro și Danilo. Jesus și Telles vor fi probabil rezerve.

Analiștii sunt de părere că acesta ar trebui să fie meciul în care să strălucească Raphinha, în situația în care Neymar nu este la capacitate maximă. El și Vinicius jr. oferă un suport important pentru Richarlison, dar apar și la finalizare, astfel că fundașii adverși pot fi deutați. Pericolul vine din toate părțile atunci când joci contra Braziliei.

Brazilienii vor juca și pentru legenda Pele, cu 3 cupe mondiale câștigate, aflat într-o stare gravă la spital, plasat pe paliative pentru a-i alina durerea.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Coreea de Sud: Forma echipei, știri și statistici

Coreea de Sud a debutat cu un egal dătător de speranțe la CM 2022, 0-0 cu Uruguay. Se părea că lucrurile „intră în normal” după 2-3 cu Ghana, în runda secundă a fazei grupelor, însă asiaticii i-au lăsat pe toți cu gura căscată în ultima partidă, câștigând cu 2-1 contra Portugaliei. Misiunea părea imposibilă după ce Ricardo Horta deschisese scorul în minutul 5, însă Kim Young-Gwon a egalat în minutul 27, iar Hwang Hee-Chan a dat lovitura în minutul 90+1, confirmând că sud-coreenii nu renunță niciodată la luptă.

„Tigrii Asiei” au ajuns în optimile de finală ale Cupei Mondiale o singură dată, în 2002, ediție pe care au organizat-o împreună cu Japonia. Ei îi pot întâlni pe japonezi în sferturile de finală, dacă niponii vor trece de Croația.

„Pentru că jucăm contra Braziliei, nu înseamnă că suntem fericiți doar pentru că am ajuns până aici. Obiectivul nostru este să câștigăm și să le dăm celor din țara noastră un motiv de bucurie. Vrem să trecem mai departe”, a spus Hwang Hee-Chan, autorul golului care a adus calificarea.

Kim Min-Jae este anunțat din nou titular în centrul defensivei, după ce a lipsit în meciul precedent, din cauza unor probleme medicale. Lee Kang-in și Kim Young-gwon sunt incerți pentru confruntarea cu Brazilia, dar staff-ul medical speră să îi recupereze. 

Fundașul Kim Jun-su este văzut drept unul dintre jucătorii cheie pentru Coreea de Sud, întrucât cele mai multe atacuri ale acestei echipe sunt dezvoltate pe partea lui, iar fundașul lateral are capacitate mare de efort, creând superioritate. El va trebui blocat de Raphinha într-o primă fază.

Mai multe informații despre echipă și lotul complet AICI

 

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Brazilia Echipă probabilă Brazilia
Portar Alisson
Fundași Danilo, Marquinos, Silva, Sandro
Mijlocaşi Casemiro - Raphinha, Paqueta, Neymar, Junior
Atacanţi Richarlison
Coreea de Sud Echipă probabilă Coreea de Sud
Portar Seung-Gyu
Fundași Moon-Hwan, Min-Jae, Young-Gwon, Jin-Su
Mijlocaşi Jung Woo-Yeong, In-Beom - Hee-Chan, Jeung Woo-Yeong, Heung-Min
Atacanţi Gue-Sung

Statistica meciurilor directe Brazilia v Coreea de Sud

Brazilia și Coreea de Sud s-au mai întâlnit de șase ori până acum, numai în meciuri cu caracter amical. Sud-americanii s-au impus de cinci ori, iar asiaticii o dată.

Ultima partidă a avut loc pe 2 iunie 2022, când Brazilia a învins cu 5-1. La pauză a fost 1-2. Pentru echipa câștigătoare au marcat Neymar (2), Richarlison, Coutinho și Gabriel Jesus.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Brazilia v Coreea de Sud

Brazilienii au înscris multe goluri în partidele amicale jucate în compania sud-coreenilor. În 3 din ultimele 4 întâlniri directe, selecționata „cariocas” a marcat minim trei goluri. Betano bet oferă cota 4.30 pentru selecția „Brazilia peste 3.5 goluri”.

Brazilia ar trebui să învingă la o diferență confortabilă, iar operatorul amintit oferă cota 1.85 pentru selecția „Brazilia -1.5 handicap asiatic”.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Brazilia vs Coreea de Sud Pont: Brazilia peste 1.5 goluri

Neymar putea evolua și contra Camerunului, dar a fost menajat pentru meciul din optimile de finală. Brazilia întâlnește o echipă tenace și bine organizată, dar care nu are forța ofensivă a Serbiei sau a Elveția. Formația antrenată de Tite nu a primit gol în partidele care au contat din faza grupelor și și-a creat mai multe oportunități de a marca. Probabil nu îi va fi ușor să desfacă defensiva sud-coreeană, dar, după ce o va face, va putea să înscrie măcar încă o dată, întrucât asiaticii vor fi nevoiți să atace. Așa cum spunea Hwang Hee-Chan, nu se pot mulțumi doar cu faptul că au ajuns să joace cu Brazilia în „optimi”. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Brazilia vs Coreea de Sud Pont: Brazilia - Peste 17,5 șuturi

Brazilia a câștigat grupa însă a cedat în ultimul meci în fața celor din Camerun și vor tura din nou motoarele, mai ales ca Neymar revine și el pe teren. Mă aștept ca sud-americanii să trimită peste 17.5 șuturi spre poarta asiaticilor și să domine autoritar partida, de la început până la final. Dacă golul pică greu, cu atât mai bine și chiar dacă Brazilia marchează repede ei vor continua să atace mai mult ca sigur. Brazilia a depășit acest prag atât cu Serbia cât și cu Camerun iar în amicalul jucat în vară cu Coreea de Sud, câștigat 5-1, au trimis 25 de șuturi spre poarta lui Seung-Gyu Kim, același portar titular și acum. Cota vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Brazilia vs Coreea de Sud Pont: Interval goluri: 2-4

Brazilia are de recuperat deficitul de imagine de după acel 0-1 cu Camerun. Sigur că e în grafic, și-a câștigat grupa și e mare favorită să intre în "sferturi", dar golul lui Aboubakar, din minutul 90+2, i-a șifonat blazonul. E drept că pe teren a fost Brazilia 2, dar rezervele sud-americanilor sunt jucători de clasă. În fine, reintră titularii, iar golurile vor pica și ele. Un 2-0 ar fi liniștitor pentru Brazilia, dar pofta de gol poate aduce chiar mai multe reușite. Nu prea multe însă, pentru că nici Coreea de Sud nu va face figurație!

Miza: 9/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici