1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Bosnia&Herțegovina vs Franța – Ponturi pariuri preliminarii CM Qatar, 31.03.2021. Campioana mondială are un atac letal

Bosnia&Herțegovina vs Franța – Ponturi pariuri preliminarii CM Qatar, 31.03.2021. Campioana mondială are un atac letal

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-30 23:07:00

Preliminarii Campionatul Mondial 2022

31 Martie 2021, 21:45

Bosnia-Herzegovina

Bosnia-Herzegovina

versus
Franța

Franța

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bosnia-Herzegovina v Franța

Oferim pont pentru Bosnia&Herțegovina vs Franța, în preliminariile Campionatului Mondial 2022, meci care se dispută pe 31 martie, de la ora 21:45.

Bosniacii sunt pe locul 4 în grupa D, cu un punct acumulat în singurul meci jucat, în timp ce francezii s-au instalat deja pe locul 1, cu 4 puncte după două partide.

Din această grupă mai fac parte Finlanda, Ucraina și Kazahstan.

Bosnia-Herzegovina: Forma echipei, știri și statistici

Bosniacii au jucat primul meci în actualele preliminarii pe 24 martie, 2-2 în Finlanda, egalând în minutul 84. După 3 zile, au disputat un amical în compania selecționatei Costa Rica, încheiat 0-0.

Unul dintre cei mai buni jucători din lot este mijlocașul Pjanici, care a și marcat primul gol în Finlanda (a reluat în plasă după ce ratase un penalty) și care joacă pentru Barcelona! E drept că el nu prea a evoluat în ultimul timp pentru echipa de club. Pjanic va juca împotriva Franței meciul 100 pentru naționala țării sale!

Mai mult, Bosnia are un atac excepțional, în care se regăsesc Dzeko, de la AS Roma, și Krunic, de la AC Milan! Cu toate acestea, bosniacii nu au câștigat nicio partidă din ultimele 10 (6 înfrângeri și 4 remize), de pe 18 noiembrie 2019, 0-3 în Liechtenstein. În plus, au marcat doar 3 goluri în ultimele 7 confruntări!

Obiectivul este, fără discuție, locul 2 și prezența în barajul pentru Mondiale.

Selecționerul Ivaylo Petev a fost depistat pozitiv la Coronavirus, nu a stat pe bancă nici în amicalul cu Costa Rica și nu va sta nici acum. În locul lui, indicațiile vor fi date de fostul antrenor al naționalei U19, Slaven Musa.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța a început prost actualele preliminarii, 1-1 acasă cu Ucraina, și s-a reabilitat în Kazahstan, unde a câștigat cu 2-0, a 7-a victorie consecutivă din ultimele 7 deplasări!

Francezii se bazează pe atacanții lor letali, Dembele, Mbappe și Griezmann. Primul a marcat golul de 1-0 în Kazahstan. Al doilea a intrat înminutul 59 și a ratat un penalty în minutul 75, la 2-0 pentru naționala sa.

Naționala „cocoșului galic” a pierdut un singur meci din ultimele 17 jucate, un 0-2 cu Finlanda, într-un amical, pe 12 noiembrie 2020!

Martial s-a accidentat la genunchi în Kazahstan și e posibil să nu mai intre în primul 11, dar în locul lui va juca Mbappe, deci nu ar fi o mare pierdere.

Posibil ca selecționerul Didier Dechamps să opereze mai multe modificări în echipa de start față de primul 11 introdus în precedentul joc. 

Echipe probabile

Bosnia-Herzegovina Echipă probabilă Bosnia-Herzegovina
Portar Sehic
Fundași Todorovic, Sanicanin, Hadzikadunic, Civic
Mijlocaşi Gojak, Pjanic, Cimirot
Atacanţi Stevanovic, Dzeko, Krunic
Franța Echipă probabilă Franța
Portar Lloris
Fundași Dubois, Varane, Kimpembe, Digne
Mijlocaşi Ndombele, Rabiot - Coman, Griezmann, Mbappe
Atacanţi Giroud

Statistica meciurilor directe Bosnia-Herzegovina v Franța

Au fost 4 partide între cele două reprezentative, între 2004 și 2011, două oficiale și două amicale: două victorii Franța și două remize.

Jocurile oficiale s-au disputat în preliminariile CE 2012. Francezii au bătut în Bosnia cu 2-0, iar în retur s-a consemnat o surpriză: 1-1.

Cote pentru Bosnia-Herzegovina v Franța

La Publicwin oferta este generoasă la mai multe opțiuni. Am găsit aici și cea mai bună cotă pentru victoria Franței, 1.40.

Pentru două goluri marcate de Franța, avem o cotă de 1.57 pe Betano.

Bosnia-Herzegovina vs Franța Pont: -1 handicap asiatic Franța

Bosnia trece de ceva timp printr-o perioadă foarte dificilă, deși are în echipă câțiva jucători de mare clasă, care nu reușesc, iată, să obțină o victorie pentru naționala lor. E greu de crezut că lucrurile vor merge mai bine în fața campioanei mondiale, care beneficiază de un atac-dinamită și care a reușit să învingă lejer în Kazahstan, ratând și un penalty. O victorie la două goluri diferență le este la îndemână francezilor, caz în care câștigăm acest pariu. Pentru un succes la un gol al oaspeților, miza ne este returnată. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Preliminarii Campionatul Mondial 2022

-1 handicap asiatic Franța

1.60
Miza: 6/10
Cota: 1.60
Status: Anulat

Bosnia-Herzegovina vs Franța Pont: Victorie Franța

După pasul greșit din prima etapă (1-1 acasă cu Ucraina), Franța a reintrat pe orbita normală a unei campioane mondiale: 2-0 în Kazahstan. La Sarajevo îi va fi mai greu, Bosnia are destui jucători de valoare, dar Franța e o superputere a fotbalului. Echipa lui Didier Deschamps știe și să atace pozițional, și să lovească pe contraatac. Presiunea pe care o pot pune Ucraina și chiar Bosnia, în bătălia pentru primul loc, este un motiv pentru francezi să forțeze victoria.

Preliminarii Campionatul Mondial 2022

Victorie Franța

1.45
Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici