1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul Mondial »
  5. Austria vs. Moldova

Austria vs. Moldova, Ponturi pariuri, Fotbal preliminarii CM, 15.11.2021: Emoțiile calificării s-au spulberat

Dan Bara
Dan Bara

2021-11-15 12:13:00

Preliminarii CM

15 Noiembrie 2021, 21:45

Austria

Austria

versus
Moldova

Moldova

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Austria v Moldova

Grupa F se pregătește de final, iar în ultima etapă nu vor fi prea multe emoții. Calificarea este deja jucată, Danemarca fiind deja sigură de biletul pentru Mondial, în vreme ce Scoția va merge la baraj. Austria, care primește luni, de la ora 21:45 vizita Moldovei, mai are ca miză doar ocuparea locului 3, în detrimentul Israelului. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Austria: Forma echipei, știri și statistici

Cu o etapă înaintea finalului, Austria e pe locul 4, cu 13 puncte, la fel ca și Israelul, selecționată cu care se luptă pentru ultima poziție a podiumului. Până acum, elevii lui Franco Foda au dezamăgit crunt, pierzând ambele întâlniri cu Danemarca, liderul grupei, și luând un singur punct din „dubla” cu Scoția. Ba, mai mult, au pierdut și în Israel cu un categoric 2-5. 

Statistica ne arată că austriecii au primit gol în 7 dintre cele 9 partide ale campaniei, singurele excepții înregistrându-se contra Moldovei și Insulelor Feroe. De asemenea, au marcat în 6 meciuri, însă nu au reușit să puncteze contra Danemarcei, nici în tur, nici în retur, și împotriva Scoției, în jocul pierdut pe teren propriu, 0-1. 

Acasă, elevii lui Franco Foda au două victorii, cu Feroe și Israel, și două înfrângeri, cu Danemarca și Scoția, iar golaverajul e de 7-8. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Moldova: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe ultimul loc, cu un singur punct din 9 etape și un golaveraj de 4-26. Moldovenii au reușit doar un egal cu Insulele Feroe, 1-1 pe teren propriu. În ultimii ani, selecționata de peste Prut a înregistrat rezultate extrem de slabe, iar în grupa din Liga Națiunilor a terminat pe locul 4 și a retrogradat în Divizia D. În cele 6 jocuri a scos doar un egal, 1-1 contra celor din Kosovo, pe teren propriu, iar golaverajul a fost de 1-11. 

Statistica ne arată că Moldova vine după 16 deplasări (amicale și oficiale) consecutive pierdute, perioadă în care a marcat doar 3 goluri și a primit 39. Printre formațiile care au învins-o se numără Feroe, Kosovo sau Andorra. De altfel, nici acasă lucrurile nu stau mult mai bine. În ultimii doi ani a reușit o singură victorie pe teren propriu, 1-0 cu Azerbaijan, într-o confruntare amicală. Ultimul succes într-o partidă oficială datează din vara lui 2019, 1-0 cu Andorra. La partida cu Austria, oaspeții se prezintă după un șir de 6 înfrângeri, ultima dintre acestea fiind suferită vineri împotriva Scoției, 0-2 în fața propriilor fani. 

Echipe probabile

Austria Echipă probabilă Austria
Portar Bachmann
Fundași Trimmel, Lienhart, Dragovic, Alaba
Mijlocaşi Seiwald, Grillitsch - Schaub, Sabitzer, Grull
Atacanţi Arnautovic
Moldova Echipă probabilă Moldova
Portar Namasco
Fundași Jardan, Posmac, Bolohan
Mijlocaşi Revenco, Rata, Dros, Ionita, Marandici
Atacanţi Ginsari, Nicolaescu

Statistica meciurilor directe Austria v Moldova

Austria nu a avut probleme cu Moldova în perioada recentă. O singură întâlnire din istoricul meciurilor directe a fost pierdută, cea din 2003, iar toate celelalte au fost câștigate. Vecinii de peste Prut au marcat doar de două ori în aceste 7 confruntări, însă nu au pierdut niciodată la mai mult de două goluri diferență. 

01.09.21 WC Moldova - Austria 0 : 2
09.10.17 WC Moldova - Austria 0 : 1
24.03.17 WC Austria - Moldova 2 : 0
05.09.15 EUR Austria - Moldova 1 : 0
09.10.14 EUR Moldova - Austria 1 : 2
07.06.03 EUR Moldova - Austria 1 : 0
07.09.02 EUR Austria - Moldova 2 : 0

Cote pentru Austria v Moldova

Betano oferă o cotă de 1.75 atât pentru pariul 1 cu handicap asiatic (-1) în prima repriză, cât și pentru pariul Peste 3 goluri în meci, cu handicap asiatic. Dintre cele două, primul mi se pare că este mai puțin riscant, deoarece în cazul în care Austria conduce doar cu 1-0 la pauză, miza ne este returnată. Și la al doilea pariu primim banii înapoi dacă se marchează exact trei goluri, însă gazdele s-ar putea mulțumi să câștige și la un scor mai mic, dat fiind că întâlnirea nu mai are o miză oficială. 

Austria vs Moldova Pont: Austria HA(-1) la pauză

E clar care este echipa mai bună și, în același timp, e clar că meciul nu mai are nicio miză. Totuși, nu cred că selecționerul gazdelor ar vrea să termine campania cu un alt rezultat în afara victoriei, așa că mă aștept ca acesta să le ceară elevilor săi să fie concentrați la ora de start. Cât de mult vor reuși să rămână astfel, rămâne de văzut, însă e pozibil ca jucătorii să forțeze rezolvarea problemei încă din prima repriză și să o ia mai ușor după pauză, menajându-se pentru întoarcerea la echipele de club.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici