Andorra – Polonia – Ponturi pariuri preliminarii CM zona UEFA, 12.11.2021. Doar problema scorului

Campionatul Mondial

Cota: 1.62

Adaugat de: Răzvan Toma

12 Noi 2021 03:56 859 0
Logo Andorra Andorra
Logo Polonia Polonia
VS
21:45 12 Noiembrie 2021
Fotbal - Preliminarii Campionatul Mondial de fotbal 2022

Analiză și informații pentru Andorra v Polonia

Acest meci din penultima etapă a grupei I, zona UEFA, este unul complet dezechilibrat. Echipa Poloniei este clar favorită, mai ales că o foarte posibilă victorie coroborată cu o foarte posibilă înfrângere a Albaniei în Anglia concură la asigurarea locului 2 pentru alb-roșii, căci locul 1 este foarte greu de crezut că mai poate fi pierdut de echipa Albionului (care în ultima rundă joacă și ea în Andorra). Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul acestei analize.

Andorra: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Norocul Andorrei că a avut-o în aceeași grupă pe San Marino, ca să aibă ceva puncte și să nu fie ca de obicei ultima. Cele 6 puncte pe care le-a agonisit au fost, ați ghicit, chiar împotriva lui San Marino. Chiar dacă s-a constatat un sensibil progres la echipa pregătită de Koldo, este departe de a-i putea face figuri unei echipe de talia Poloniei.

Rezultatele sale din aceste preliminarii, în ordine cronologică: 0-1 (a) cu Albania, 0-3 (d) cu Polonia, 1-4 (a) cu Ungaria, 2-0 (a) cu San Marino, 0-4 (d) cu Anglia, 1-2 (d) cu Ungaria, 0-5 (a) cu Anglia și 3-0 (d) cu San Marino.

Meciurile amicale jucate în acest an, tot în ordine conologică: 1-4 (a) cu Irlanda și 0-0 (a) cu Gibraltar.

Veteranul Ildefons Lima va lipsi, la fel și fundașul central Christian Garcia, ambii fiind accidentați.

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

V V E V V

Polonia a dezamăgit crunt la turneul final al CE, însă în preliminariile CM s-a descurcat, în contextul în care nu putea emite pretenții de a fi peste Anglia. Iar în disputele cu aceasta nu s-a făcut deloc de râs, punându-i destule probleme. Acum, o victorie foarte probabilă în Andorra o ajută să își atingă obiectivul, de a ocupa locul 2 și a ajunge la baraje.

Rezultatele sale din aceste preliminarii, în ordine cronologică: 3-3 (d) cu Ungaria, 3-0 (a) cu Andorra, 1-2 (d) cu Anglia, 4-1 (a) cu Albania, 7-1 (d) cu San Marino, 1-1 (a) cu Anglia, 5-0 (a) cu San Marino și 1-0 (d) cu Albania.

Rezultatele de la turneul final al CE: 1-2 cu Slovacia, 1-1 cu Spania și 2-3 cu Suedia.

Meciurile amicale jucate în acest an, tot în ordine conologică: 1-1 (a) cu Rusia și 2-2 (a) cu Islanda.

Vor lipsi fundașii Bednarek și Puchacz, din cauza cumulului de cartonașe galbene. Victoria fiind necesară, selecționerul Paulo Sousa va lua meciul în glumă, introducând pe teren o echipă puternică. Probabil că va debuta și mijlocașul de bandă dreapta Matty Cash de la Aston Villa, un englez care având origini poloneze dinspre mama sa, a acceptat oferta federației de la Varșovia de a juca alături de Lewandowski & Co.

Echipe probabile

Andorra

Echipă probabilă Andorra
Portar Iker Álvarez
Fundași San Nicolás, Llovera, Alavedra, Cervós
Mijlocaşi Jordi Aláez, Sergi Moreno, Marc Vales, Álex Martinez
Atacanţi Pujol, Cucu

Polonia

Echipă probabilă Polonia
Portar Skorupski
Fundași Helik, Glik, Dawidowicz
Mijlocaşi Cash, Linetty, Moder, Zieliński, Frankowski
Atacanţi Lewandowski, Milik

Statistica meciurilor directe Andorra v Polonia

2 victorii din 2 meciuri până acum pentru Polonia în meciurile directe cu Andorra. Prima a fost într-un meci amical din 2012, 4-0 pe teren propriu. Iar a doua, în aceste preliminarii, tot pe teren propriu, 3-0 (Lewandowski 30, 55, Świderski 88).

Cote pentru Andorra v Polonia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,93 pentru peste 3,5.

Andorra vs Polonia Pont: Polonia câștigă ambele reprize

Așadar nu se pune problema învingătoarei, ci doar a scorului. Oricum, Polonia este obligată să câștige pentru ca ultimul său meci, cel cu Ungaria acasă, să devină un... amical. De aceea, suntem convinși că Paulo Sousa și ai lui vor aborda cu multă seriozitate partida, încercând să o țină sub control încă de la început și să încerce să o transforme într-un antrenament reușit. La această oră, polonezii sunt pe locul 2, acumulând 17 puncte, trei mai puține decât liderul Anglia, două mai multe decât Albania, care e pe locul 3. Cum există toată probabilitatea ca albanezii să nu ia vreun punct în Anglia, victoria în Andorra ar detașa Polonia la 5 puncte distanță. Așa că în mod normal s-ar impune pe Estadi Nacional încă din prima repriză. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Polonia câștigă ambele reprize

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

7

Pierdute:

5

Anulate:

2

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici