1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Zorya Lugansk vs CS Universitatea Craiova

Zorya Lugansk vs CS Universitatea Craiova - Ponturi pariuri preliminarii Conference League, 05.08.2022. Echipa lui Laszlo Balint are o singură victorie în 5 meciuri!

Caramavrov
Caramavrov

2022-08-03 21:27:00

Conferece League

04 August 2022, 20:30

Zorya

Zorya

versus
CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Zorya v CS Universitatea Craiova

Ponturi pentru partida Zorya Lugansk (Ucraina) vs CS Univesitatea Craiova, din turul III preliminar al Conference League, care se dispută pe 4 august, de la ora 20.30.

Meciul se va disputala Lublin, în Polonia, din cauza războiului ruso-ucrainean, și va fi transmis de DigiSport și de Prima Sport.

Cine se califică în play-off va întâlni învingătoare din „dubla” Lugano (Elveția) vs Hapoel Beer Sheva (Israel).

Zorya a disputat ultimul joc oficial pe 12 decembrie 2021, 1-1 în campionatul intern la Dinamo Kiev.

CS Univesitatea Craiova a trecut în turul II preliminar al Conference League de Vllaznia Skodra, din Albania: 0-1 în deplasare și 3-0 acasă.

Pariază la Winner pe meciul dintre Zorya vs Craiova cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Zorya: Forma echipei, știri și statistici

Zorya a jucat nu mai puțin de 13 partide amicale în 2022. În ultimele patru, disputate în iulie, a învins trei echipe poloneze, 4-1 cu Legionowo (Liga a 3-a), 4-1 cu Korona Kielce (Liga 1) și 3-2 cu Wisla Plock (Liga 1), fiind învinsă de Legia Varșovia (Liga 1 poloneză) cu 2-1.

Când Ucraina a fost invadată de Rusia, campionatul ucrainean a fost suspendat, iar jucătorii străini au fost lăsați să joace pentru echipe din afara Ucrainei, cum a fost și cazul mijlocașului croat Cvek, ajuns la CFR Cluj. Așa că, în momentul actual, Zorya are în componență numai fotbaliști localnici.

De pe 28 iunie 2022, antrenorul echipei este olandezul Patrick van Leeuwen (52 de ani), ultima oară principal la Maccabi Tel Aviv (Israel).

Clubul este cotat la 13,80 milioane de euro pe transfermarkt.com, față de 19,1 milioane cât valoează CS Universitatea.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CS Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

După acel 3-0 din returul cu Vllaznia, CS Universitatea a jucat în campionat, pe teren propriu, pierzând cu 1-0 în fața Rapidului.

Fundașul central Valerică Găman s-a accidentat în această partidă și e foarte probabil să nu prindă „dubla” cu ucrainenii. În locul lui ar putea intra brazilianul Raul Silva, cel care l-a și înlocuit în minutul 59 al confruntării sus-amintite, în care au debutat nou-veniții Hanca și Rivaldinho, ambii făă realizări deosebite.

Vor intra în primul 11 Bancu și Mateiu, ambii suspendați cu giuleștenii.

Față de partida retur cu Vllaznia, lipsește brazilianul Gustavo, transferat între timp, pentru 200.000 de euro, la Tractor FC, în Iran!

În cele 5 partide jucate de la începutul acestui sezon, CS Universitatea a obținut o singură victorie, aceea cu albanezii. În rest, trei remize și o înfrângere.

Ionuț Vînă și Dan Nistor sunt în continuare excluși din lot din cauza atitudinii de la antrenamente și jocuri.

Echipe probabile

Zorya Echipă probabilă Zorya
Portar Matsapura
Fundași Snumitsyn, Dancenko, Imerekov, Vantuch
Mijlocaşi Myhaylenko, Mishnov, Nazaryna, Alibekov
Atacanţi Bezborodko, Lunev
CS Universitatea Craiova Echipă probabilă CS Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Căpățînă, Papp, R. Silva, Bancu
Mijlocaşi Al. Crețu, Mateiu – Roguljic, Baiaram, Ivan
Atacanţi Koljic

Statistica meciurilor directe Zorya v CS Universitatea Craiova

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Zorya v CS Universitatea Craiova

Under 2.75 total asiatic are cota 1.53 la agenția de paiuri Betano. Avantajul față de Under 2,5 este acela că, în cazul în care se marchează fix trei goluri, pierdem doar jumătate din suma pe care o mizăm.

Echipa antrenată de Laszlo Balint nu se simte prea bine pe terenuri străine, așa că aș miza pe varianta +0.5 handicap asiatic Zorya (echivalent cu 1x), cotă 1.60 la același operator.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Zorya vs Craiova cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE



Zorya vs CS Universitatea Craiova Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

În trei dintre cele cinci partide din acest debut de sezon, CS Universitatea a marcat maxim un gol, două dintre jocuri fiind în deplasare. Se pare că reglajele fine nu au fost încă realizate de noul antrenor, Laszlo Balint. Nu mă aștept nici acum ca Ivan și Compania să zburde pe teren în fața unei echipe care își va vinde scump pielea. Ucrainenii vor evolua cu mare ambiție la primul lor meci oficial din acest an. Și în precedenta deplasare a oltenilor din Conference League s-au dat doar două goluri, 1-1 la Vllaznia Skodra.

Miza: 6/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Zorya vs CS Universitatea Craiova Pont: Sub 3 goluri handicap asiatic

Zorya Luhansk nu a mai disputat un meci oficial din februarie, așadar nu avem multe puncte de reper. Jucătorii importanți au plecat de la echipă, lotul fiind acum unul tânăr. Totuși, nu o putem considera victima sigură. Universitatea Craiova arată foarte rău. Nu are nicio victorie în Superliga, singurul succes venind în Conference League, 3-0 cu modesta Vllaznia. Atacul Craiovei a părut inexistent în ultima perioadă. Zero goluri cu Rapid, zero în deplasarea din Albania și unul singur cu Universitatea Cluj. Toate acestea înscrise de mijlocași sau fundași. Este greu de crezut că vom vedea un festival ofensiv. Consider astfel că vom vedea un meci închis, pariul mergând pe sub 3 goluri handicap asiatic (miză returnată în cazul în care se marchează fix 3 goluri), la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.38
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici