1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. West Ham - AEK Larnaca

West Ham - AEK Larnaca. Ponturi pariuri fotbal Conference League. 16.03.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-03-16 08:43:00

Conference League

16 Martie 2023, 22:00

West Ham United

West Ham United

versus
AEK Larnaca

AEK Larnaca

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru West Ham United v AEK Larnaca

În returul optimilor de finală ale Conference League, West Ham joacă pe teren propriu cu AEK Larnaca, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. În tur, West Ham s-a impus cu 2-0.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

West Ham United nu o duce prea bine în Premier League, dar în Conference League a strălucit. Echpa pregătită de David Moyes a câștigat toate cele nouă meciuri jucate în actualul sezon european, iar pe teren propriu a reușit să marcheze în prima jumătate de oră. Ciocănarii încearcă să-și refacă moralul și să folosească o victorie europeană pentru a-și consolida încrederea. În 2023, West Ham are două victorii și două remize pe teren propriu, iar Moyes va încerca să alinieze cel mai bun 11, deoarece în weekend nu este etapă în Premier League. Atacantul italian Scamacca va conduce ofensiva, sprijinit de Lanzini, Benrahma și Fornals, iar Soucek și Rice vor păzi zona din fața apărării. Ogbona și Aguerd vor fi cei doi fundași centrali, cu Johnson și Cresswell pe benzi. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

AEK Larnaca: Forma echipei, știri și statistici

AEK Larnaca are șanse foarte mici să o încurce pe West Ham la Londra. Ciprioții au dat o replică solidă în tur, în ciuda înfrângerii suferite la două goluri diferență. Posesi a fost egală, la fel numărul de șuturi pe poartă, iar la capitolul cornere a fost 14-0 pentru AEK. Însă, în ultimele șase meciuri oficiale, AEK a câștigat doar o dată. În campionat, a căzut pe locul al doilea, la trei puncte de primul loc, astfel că ar putea da prioritate campionatului, mai ales că în weekend are loc ultima etapă înainte de playoff. Față de meciul tur, AEK primește întăriri. Fundașul stânga Angel Garcia și mijlocașul Pere pons sunt disponibili, după ce au ispășit o etapă de suspendare. AEK nu a mai câștigat în deplasare în Europa din 2019. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Areola;
Fundași Johnson, Ogbonna, Aguerd, Cresswell;
Mijlocaşi Rice, Soucek; Fornals, Lanzini, Benrahma;
Atacanţi Scamacca
AEK Larnaca Echipă probabilă AEK Larnaca
Portar Piric;
Fundași Casas, Milicevic, Tomovic, Garcia;
Mijlocaşi Ledes, Pons; Rosales, Sanjurjo, Jakolis;
Atacanţi Lopes

Statistica meciurilor directe West Ham United v AEK Larnaca

În tur, West Ham s-a impus cu 2-0.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru West Ham United v AEK Larnaca

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,65 pentru ca AEK Larnaca să nu marcheze.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

West Ham United vs AEK Larnaca Pont: West Ham câștigă cu h (-1,5)

West Ham va încerca să intre în pauza internațională cu o victorie convingătoare împotriva ciprioților de la AEK Larnaca. Chiar dacă pornește cu un avantaj de două goluri, West Ham joacă acasă, acolo unde este neînvinsă în 2023 și unde vin 60 000 de spectatori să o susțină. AEK se gândește mai mult la campionat și va fi mulțumită dacă va pierde la o diferență onorabilă. Merg pe un succes clar al gazdelor, deoarece diferența de valoare este mare, iar West ham are nevoie de încredere. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici