1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Vitoria Guimaraes vs Hajduk Split

Vitoria Guimaraes - Hajduk Split Ponturi Pariuri Europa Conference League 10.08.2022. Gazdele încearcă imposibilul!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-08-09 12:07:00

Fotbal - Europa Conference League

10 August 2022, 19:00

Vitoria Guimaraes

Vitoria Guimaraes

versus
Hajduk Split

Hajduk Split

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Vitoria Guimaraes v Hajduk Split

Singurul meci al zilei din Europa Conference League va avea loc în Portugalia, pe stadionul Dom Afonso Henriques, unde Vitoria Guimaraes va primi vizita celor de la Hajduk Split. În prima manșă croații au construit un avantaj de două goluri, care poate fi suficient pentru calificarea în play-off, unde sunt așteptați de Villarreal. Turcul Ali Palabiyik a fost delegat să conducă această confruntare, cel care n-a mai arbitrat un meci european din toamna anului trecut.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Pariază la Winner pe meciul dintre Guimaraes vs Hajduk Split cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Vitoria Guimaraes: Forma echipei, știri și statistici

Vitoria Guimaraes a revenit într-o competiție europeană, după trei ani de absență. În turul secund a trecut fără mari probleme de Puskas Akademia. După ce s-a impus pe teren propriu cu 3-0, în Ungaria a practicat un fotbal precaut, scor final 0-0. Acum are de recuperat un handicap de două lungimi, în fața unei formații mai bine cotate. Deși a condus cu 1-0 pe stadionul Poljud din Split, defensiva a cedat de trei ori în ultima jumătate de oră. Ce-i drept, în cele 90 de minute a avut doar un singur șut pe spațiul porții lui Lovre Kalinic, în timp ce gazdele au ratat pe bandă rulantă.

În cei 100 de ani de existentă, Vitoria n-a cucerit niciodată titlul în intrecerea internă. Ceea ce era de așteptat, având în vedere forța celor trei giganți: Sporting, Porto și Benfica. În urmă cu o lună, pe banca tehnică a fost promovat Morena, cel care în ultimul a pregătit echipa secundă. A primit întăriri pentru actualul sezon, iar în aceste condiții nu poate rata cupele europene. Andre Silva a fost cea mai scumpă achiziție. Brazilianul a fost cumpărat de la Arouca, în schimbul sumei de un milion de euro.

Debutul în campionat a fost cel dorit. În prima etapă s-a deplasat pe terenul nou-promovatei Chaves, unde a obținut o victorie muncită, scor 0-1.

Tomas Handel este singurul jucători indisponibil.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Andre Almeida (22 de ani) - 5 milioane de euro;
2. Bruno Varela (27 de ani) - 4 milioane de euro;
3. Abdul Mumin (24 de ani) - 3 milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Estoril (14 August, 22:30 - Estadio D. Afonso Henriques, Guimaraes) | Liga Portugal
*vs Portimonense (21 August, 22:30 - Estadio Municipal de Portimao, Portimao) | Liga Portugal
*vs Casa Pia (29 August, 21:00 - Estadio D. Afonso Henriques, Guimaraes) | Liga Portugal

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hajduk Split: Forma echipei, știri și statistici

Hajduk Split n-a mai ajuns într-o grupă europeană din sezonul 2010-2011, când în preliminarii a trecut de Dinamo București și Unirea Urziceni. În ultimii ani a ajuns de mai multe ori în play-off, dar n-a reușit să facă pasul către grupe. Șansele nu sunt ridicate nici acum, chiar dacă cu Vitoria Guimaraes n-ar trebui să aibă emoții în privința calificării. Următorul adversar va fi Villarreal, formație care în urmă cu câteva luni a jucat în semifinalele Ligii Campionilor.

Jocul echipei nu arată deloc rău sub comanda lui Valdas Dambrauskas. După cupa cucerită în sezonul precedent, cel actualul l-a început cu trofeul pe masă. În Supercupă a pierdut la loviturile de departajare, unde Dinamo Zagreb a fost mai inspirată. În campionat a disputat deja două partide și în ambele s-au impus cu 2-0. Cu cele șase puncte se află pe locul secund, dar are cu două partide mai puține jucate, din cauza Europa Conference League.

În ultimele două luni, directorul sportive, Mindaugas Nikolicius, a avut o perioadă aglomerată. Majoritatea jucători care au sosit au fost aduși sub formă de împrumut. Portarul Lovre Kalinic a fost singurul care a semnat un contract pe trei ani, după ce în ultimele șase luni a jucat tot sub forma de împrumut la Hajduk Split. Foarte mulți tineri au fost promovați la echipe mare, unde mijlocașul de bandă, Stipe Biuk, a și confirmat. În vară a fost dorit de Atalanta, dar transferul nu s-a realizat.

Tot lotul este valid.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Marko Livaja (28 de ani) - 7.5 milioane de euro;
2. Filip Krovinovic (26 de ani) - 5 milioane de euro;
3. Stipe Biuk (19 de ani) - 4.5 milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Dinamo Zagreb (13 August, 22:05 - Stadion Maksimir, Zagreb) | HNL
*vs Lokomotiv Zagreb (20 August, 19:00 - Stadion Poljud, Split) | HNL
*vs Osijek (27 August, 19:00 - Stadion Gradski vrt, Osijek) | HNL

Echipe probabile

Vitoria Guimaraes Echipă probabilă Vitoria Guimaraes
Portar Varela
Fundași Maga, Aamro, Villanueva, Sa
Mijlocaşi Almeida, Bamba, Silva
Atacanţi Lameiras, Silva, Silva
Hajduk Split Echipă probabilă Hajduk Split
Portar Kalinic
Fundași Mikanovic, Simic, Elez, Melnjak
Mijlocaşi Grgic, Vukovic, Sahiti, Krovinovic, Biuk
Atacanţi Livaja

Statistica meciurilor directe Vitoria Guimaraes v Hajduk Split

Până acum cele două formații s-au întâlnit doar o singură dată, în urmă cu o săptămână, la Split, unde Hajduk s-a impus cu 3-1 în fața a 32 de mii de suporteri.

  • 4 August 2022 | Hajduk Split - Vitoria Guimaraes 3-1 | Europa Conference League

Cote pentru Vitoria Guimaraes v Hajduk Split

Ambele echipe au puterea să marcheze cel puțin un gol în cele 90 de minute. La Betano pariuri sportive, pronosticul "ambele marchează" este cotat la 1.83.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Guimaraes vs Hajduk Split cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Vitoria Guimaraes vs Hajduk Split Pont: X2

Chiar dacă are un avantaj de două goluri, Hajduk Split trebuie să trateze această deplasare cu maximă seriozitate. Valdas Dambrauskas are experiență la acest nivel, dobândit în perioada când a stat pe banca celor de la Ludogorets Razgrad. Guimaraes nu prea își poate emita pretenții de la acest joc. Șansele să întoarcă rezultatul sunt extrem de mici și cel mai probabil nici gustul victoriei nu-l va simți. Există o diferență de valoare între cele două echipe, acest lucru s-a văzut și la Split. Mă aștept din nou la un meci dezechilibrat, în care oaspeții vor obține un rezultat pozitiv.

Fotbal - Europa Conference League

X2

1.62
Miza: 6/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici