1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Vaduz - Alkmaar

Vaduz - Alkmaar. Ponturi pariuri fotbal Conference League. 27.10.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-10-27 09:06:00

Conference League

27 Octombrie 2022, 19:45

Vaduz

Vaduz

versus
AZ Alkmaar

AZ Alkmaar

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vaduz v AZ Alkmaar

În grupa E a Conference League, Vaduz joacă pe teren propriu cu Alkmaar, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Vaduz este pe ultimul loc, cu două puncte, în timp ce Alkmaar este prima, cu nouă puncte. 

Vaduz: Forma echipei, știri și statistici

Vaduz este ultima în această grupă de Conference, cu doar două  puncte, după 0-0 acasă cu Apollon și 2-2 în deplasare cu Dnipro.

În ultima etapă de Conference, Vaduz a egalat la unu pe Dnipro, dar a primit gol în minutul 90 și a suferit cea de a a doua înfrângere în competiție.

Au urmat două victorii și o remiză în liga a doua elvețiană, unde este pe locul 12, la șase puncte deasupra zonei retrogradării.

Nu sunt probleme de lot înaintea confruntării cu Alkmaar, dar, pentru a putea spera la o ieșire din grupe, Vaduz trebuie să joace mai mult și cartea atacului.

Dejan Djokic a fost cel mai influent jucător al ofensivei lui Vaduz în ultimele meciuri de campionat, cu un gol și trei pase decisive.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 9 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AZ Alkmaar: Forma echipei, știri și statistici

AZ Alkmaar vine după trei înfrângeri consecutive în toate competițiile și va încerca să pună capăt acestei serii negative cu un succes care să-i asigure primăvara europeană.

Antrenorul Jansen a catalogat prima repriză din înfrângerea cu Excelsior drept rușinoasă și a tras un semnal de alarmă, deoarece AZ a căzut pe patru în campionat.

În Conference League, olandezii s-au descurcat excelent și au un bilanț de opt victorii și două înfrângeri, cu o medie de peste 3 goluri marcate în cele opt victorii obținute.

Înaintea înfrângerilor recente din deplasre cu Apollon și Excelsior, AZ avea șapte victorii consecutive pe teren străin.

Sunt ceva probleme de lot. Martins-Indi, Vanheusdec, Pavlidis și Esvjen sunt indisponibili pentru acest meci. 

 

 

Echipe probabile

Vaduz Echipă probabilă Vaduz
Portar Buchel;
Fundași Ulrich, Isik, Xhemajli, Fehr;
Mijlocaşi Pepsi; Cicek, Hasler, Dobras, Djokic
Atacanţi Rastoder
AZ Alkmaar Echipă probabilă AZ Alkmaar
Portar Verhulst;
Fundași Chatzidiakos, Beukema, Dekker, Kerkez;
Mijlocaşi Reijnders, De Wit, Clasie;
Atacanţi Sugawara, Odgaard, Karlsson

Statistica meciurilor directe Vaduz v AZ Alkmaar

În tur, a fost 4-1 pentru AZ Alkmaar.

Cote pentru Vaduz v AZ Alkmaar

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,47 pentru ca Alkmaar să marcheze de cel puțin două ori și o cotă de 1,47 pentru o victorie a lui AZ.

Vaduz vs AZ Alkmaar Pont: AZ Alkmaar peste 5,5 cornere

Alkmaar este motivată să pună capăt seriei de trei înfrîngeri consecutive cu o victorie care să-i asigure un loc în primăvara Conference League. În partida tur, AZ a avut 11 șuturi pe poartă, opt cornere și și-a creat 23 de ocazii. Cred că olandezii vor fi mai eficienți de această dată și nu vor mai risipi ocaziile pe care și le vor crea. Merg pe o dominare categorică a lui Alkmaar, însă Vaduz, neînvinsă de trei partide în campionat, va opune o rezistență destul de bună. Am ales acest pariu pe cornere, deoarece AZ nu cred că va cuceri ușor reduta echipei care reprezintă Lichtenstein. Cota oferită de Superbet pariuri este foarte bună

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici