1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Universitatea Craiova vs Zorya

Universitatea Craiova vs Zorya. Ponturi Pariuri Conference League, 11.08.2022. Rădoi debutează pe banca oltenilor

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-08-10 15:12:00

Conference League

11 August 2022, 20:30

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

versus
Zorya

Zorya

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Zorya

Universitatea Craiova o întâlnește pe Zorya Luhansk, în returul dublei din turul 3 preliminar al Conference League. Meciul de pe Ion Oblemenco va reprezenta și debutul lui Mirel Rădoi pe banca oltenilor. În Bănie sunt așteptați peste 20.000 de spectatori, care să o ajute pe Universitatea să răstoarne eșecul din tur (0-1). Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Craiova vs Zorya cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova încearcă să-și dea restart cu Mirel Rădoi, după ce Laszlo Balint a rezistat pe banca oltenilor doar 56 de zile. Rezultatele modeste și, mai ales, jocul neconvingător i-au fost ”fatale” fostului antrenor de la UTA, care a devenit istorie și în Bănie. Balint a fost demis la două zile după ce a obținut prima victorie în campionat, 2-1 cu FCU Craiova, iar în locul său a fost numit Mirel Rădoi. Fostul selecționer refuzase în vară propunerea venită de la Craiova, dar a acceptat-o acum, deși are doar două zile la dispoziție să pregătească returul cu Zorya. Universitatea Craiova nu a ajuns niciodată în play-off-ul unei competiții europene, iar în acest sezon încearcă aceeași rețetă care a dat greș în stagiunea precedentă, când Ouzounidis a fost înlocuit după 0-1 cu Laci, dar Reghecampf n-a putut să-i califice pe olteni (0-0). Craiova speră să joace măcar la fel de bine ca în returul cu Vllaznia, câștigat cu 3-0.

Rădoi i-a readus imediat în lot pe Nistor și Vînă, excluși de Laszlo Balint, dar este puțin probabil ca ambii să fie titulari. Poate Nistor să joace în această partidă, dar nu ca titular. Foarte probabil, Rădoi va abandona sistemul 4-2-3-1 și va trece la 4-3-3, cu Ivan, Koljic și Baiaram. Roguljic va intra în linia mediană, alături de Mateiu și Crețu, iar Hanca va fi retras în banda dreaptă a apărării, cel mai probabil. Găman se confruntă cu probleme medicale. 

Universitatea Craiova a câștigat doar două dintre cele 7 meciuri jucate în acest sezon. Pe Ion Oblemenco, oltenii au avut 3 meciuri din 4 cu cel puțin 3 goluri. Excepția a fost eșecul cu Rapid (0-1), singurul suferit pe teren propriu, în acest sezon. Din cele 16 meciuri europene jucate de la promovarea în Superliga, oltenii au câștigat doar 3 - returul cu Vllaznia și cele două manșe cu Sabail, din turul 1 preliminar Europa League, în 2019. Craiova are două victorii în 7 meciuri europene, pe Ion Oblemenco.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Zorya: Forma echipei, știri și statistici

Zorya vine la Craiova cu un moral foarte bun, după victoria din urmă cu o săptămână. Ucrainenii au jucat foarte bine și au dominat meciul de la cap la coadă. În plus, prospețimea fizică a fost foarte importantă, într-un meci în care Universitatea Craiova se aștepta ca Zorya să nu mai arate la fel de bine după pauză. Ucrainenii au dominat toate capitolele, începând cu posesia, șuturile și cornerele, doar evoluția foarte bună a lui Lazar împiedicându-i să câștige la o diferență mai mare. Pentru Zorya, meciul tur a fost primul oficial din 2022. Până la partida disputată în Polonia, echipa olandezului Patrick van Leeuwen jucase doar 4 meciuri amicale, încheiate cu 3 victorii și un eșec, 1-2 cu Legia Varșovia.

În mod normal, antrenorul ucrainenilor nu va schimba nimic în primul 11, pentru că echipa s-a exprimat foarte bine și, în plus, a avut timp suficient să se refacă după efortul din tur. Poate doar în zona ofensivă să apară Bezborodko în locul autorului golului, Nagnoyniy, deși, fiind vorba de un meci în deplasare, mobilitatea celui de-al doilea ar putea fi mai importantă decât forța primului. Zorya nu a mai jucat niciun amical de săptămâna trecută.  

Zorya este la a 9-a campanie europeană consecutivă, iar în grupe a ajuns de 4 ori. De 3 ori în grupele Europa League, iar în sezonul precedent, în grupele Conference League. 

Echipe probabile

Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Hanca, Papp, Raul Silva, Bancu
Mijlocaşi Roguljic, Crețu, Mateiu
Atacanţi Baiaram, Koljic, Ivan
Zorya Echipă probabilă Zorya
Portar Matsapura
Fundași Danchenko, Batagov, Imerekov, Vantukh
Mijlocaşi Churko, Nazaryna, Buletsa
Atacanţi Cristian, Nagnoyniy, Kabaev

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v Zorya

Meciul tur, încheiat 1-0, a fost singurul dintre cele două echipe. 

Cote pentru Universitatea Craiova v Zorya

Zorya are 1.62 la calificare. GG-ul este cotat la 1.90. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Craiova vs Zorya cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Universitatea Craiova vs Zorya Pont: Peste 2 goluri asiatic

Meciul tur a fost cel mai slab al oltenilor, în acest sezon, și i-a pecetluit soarta lui Laszlo Balint. Returul se anunță mai echilibrat și, în ciuda caselor de pariuri care o dau favorită pe Craiova, nu cred că diferența mare pe care am văzut-o în urmă cu o săptămână va putea fi refăcută atât de ușor. Sigur că un stadion plin îți dă o altfel de energie și tocmai pe asta mizează și oltenii, care vor fi nevoiți să atace mai mult decât au făcut-o în turul din Polonia. Cred că vom vedea o partidă spectaculoasă, pentru că ucrainenii au multă calitate. Din oferta de pariuri sportive Betano, am ales varianta unui Over 2, cu miza returnată dacă se marchează doar de două ori.

Miza: 9/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici