1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Riga FS vs Hearts

Riga FS – Hearts. Ponturi Pariuri Europa Conference League 15.09.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-09-14 14:59:00

Europa Conference League

15 Septembrie 2022, 22:00

Riga FS

Riga FS

versus
Hearts

Hearts

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Riga FS v Hearts

Stadion Skonto din Riga va găzdui joi cu începere de la ora 22:00 partida din etapa a doua Conference League dintre Riga FS și Hearts. În paragrafele următoare vom vorbi despre acest joc, iar la finalul avancronicii vom veni cu un pont ce considerăm că merită jucat.

Riga FS: Forma echipei, știri și statistici

Riga FS a reușit poate cea mai mare surpriză a primei etape de Conference League, reușind să scape neînvinsă de pe terenul lui Fiorentina, scor 1:1. Italienii au deschis scorul în minutul 56, dar letonii au egalat în minutul 78 prin I. Ilic. De remarcat că Fiorentina avea la acest meci o cotă la victorie de doar 1.08! Este drept că elevii lui Vincenzo Italiano au dominat partida, dar nu au reușit să spargă apărarea letonilor.

În weekend RFS a jucat în campionatul intern, învingând la scor de neprezentare pe Spartaks Jūrmala. Ilic a fost din nou pe lista marcatorilor. De remarcat că formația letonă are un singur eșec în ultimele 15 meciuri oficiale!

Antrenorul Viktors Morozs are tot lotul apt la dispoziție și probabil va alinia un prim 11 similar cu cel din meciul cu Fiorentina. Totuși acesta ar putea opta să îl includă în formula de start și pe Deniss Rakels, jucător cu 8 goluri în 15 meciuri de campionat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hearts: Forma echipei, știri și statistici

Hearts nu a avut nici o șansă în primul meci din grupele Conference League, fiind zdrobită pe teren propriu de Istanbul BB cu un neverosimil 0:4. Aceasta este cea de-a șasea înfrângere în ultimele șapte meciuri pentru elevii lui R. Neilson.

Hearts nu a jucat în weekend în Scoția, meciurile fiind amânate din cauza morții reginei Elisabeta. În campionatul intern echipa este pe locul al 4-lea cu zece puncte după șase etape.

Vă reamintim că Hearts nu a mai evoluat în grupele unei cupe europene din sezonul 2004 / 2005. În actuala stagiune ea a jucat în play-off-ul de Europa League, acolo unde a fost învinsă în dublă manșă de FC Zurich, scor 1:2 și 0:1.

Știind că elevii săi nu stau prea bine cu moralul după rezultatele recente, Neilson ar putea trata acest meci destul de precaut, începând cu o formulă 4-4-1-1, așa cum a făcut și în jocul cu Fiorentina.

Jorge Grant revine după o suspendare și ar putea evolua mâine. Toby Sibbick și Gary Mackay-Steven au și ei șanse de a reveni în primul 11.

Echipe probabile

Riga FS Echipă probabilă Riga FS
Portar Steinbors
Fundași Jagodinskis, Lipuscek, Stuglis
Mijlocaşi Sorokins, Saric, Panic, Mares
Atacanţi Simkovic, Ilic, Deocleciano
Hearts Echipă probabilă Hearts
Portar Gordon
Fundași Atkinson, Sibbick, Kingsley, Cochrane
Mijlocaşi Forrest, Haring, Devlin, Mackay-Steven
Atacanţi Grant; Shankland

Statistica meciurilor directe Riga FS v Hearts

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Riga FS v Hearts

Pe lângă pontul principal mergem și pe sub 2.5 goluri la o cotă de 1.75 conform casei de pariuri Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Riga FS vs Hearts cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Riga FS vs Hearts Pont: Riga FS +0.5

Casele de pariuri îi dau pe oaspeți ca ușor favoriți, însă noi credem că echipa gazdă va termina neînvinsă această partidă. Ea este într-o formă foarte bună, cu un singur eșec în ultimele 15 meciuri oficiale, iar în prima etapă din Conference League a reușit un remarcabil 1:1 pe terenul lui Fiorentina. De partea cealaltă scoțienii nu o duc deloc bine cu șase înfrângeri în ultimele șapte meciuri oficiale, fiind cu moralul la pământ. Mergem astfel pe pronosticul Riga FS +0.5 la o cotă de 1.70 conform Betano pariuri sportive, ceea ce înseamnă că meciul trebuie să se termine cu un pronostic de 1x.

Europa Conference League

Riga FS +0.5

1.70
Riga FS vs Hearts

15 Sep 22, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici