1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Randers - CFR Cluj

Randers - CFR Cluj, Ponturi pariuri fotbal, Conference League, 25.11.2021. Domnu' "Bursuc", mai batem și noi pe cineva?

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-11-24 08:25:00

Conference League

25 Noiembrie 2021, 22:00

Randers

Randers

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Randers v CFR Cluj

Joi, de la ora 22.00, penultimul meci jucat de campioana României în prima ediție a Conference League: Randers - CFR Cluj, pe stadionul "Cepheus Park Randers". După 4 etape, situația este jenantă pentru echipa lui Dan Petrescu: ultimul loc în Grupa D, cu un singur punct, 1-1 acasă în partida-tur cu aceiași danezi de la Randers.

CFR Cluj este campioana României din ultimii 4 ani și liderul detașat din actuala ediție a Ligii 1 (după 16 etape), Randers a încheiat pe locul 5 în Danemarca și e pe 4 în prezent (tot după 16 etape).

În Conference League, Grupa D, înaintea ultimelor două etape, situația este gravă pentru ardeleni: 1. AZ Alkmaar - 10 p (6-2); 2. Jablonec - 5 p (5-5); 3. Randers - 4 p (7-7); 4. CFR Cluj - 1 p (1-5).

Prima clasată (probabil, Alkmaar) se califică în "optimile" Conference League, iar echipa de pe locul 2 va disputa un baraj cu o formație de pe locul 3 dintr-o grupă a Europa League.

Randers: Forma echipei, știri și statistici

Randers pare în formă bună, tocmai a învins cu 4-1 pe Vejle în prima ligă daneză. Antrenorul Thomas Thomasberg (47 de ani) are și câteva absențe în lot, cea mai importantă fiind cea a nigerianului Odey, golgheterul echipei, eliminat în meciul cu Jablonec (2-2).

Randers a remizat în toate cele 4 partide jucate în Grupa D până acum. Au fost remize de mare luptă, dovadă că s-a marcat în fiecare: de trei ori 2-2 și o dată 1-1.

Echipa daneză a avut un parcurs mult mai scurt decât cel al lui CFR Cluj până la intrarea în grupele Conference League. Randers a jucat direct în play-off-ul Ligii Europa, pierzând la mare luptă în fața lui Galatasaray Istanbul: 1-1 acasă și 1-2 în deplasare.

Per total, în actuala ediție a cupelor europene, Randers a jucat 6 meciuri. Bilanțul: 0 victorii, 5 egaluri și 1 înfrângere, golaveraj 9-10. Danezii au marcat în fiecare meci câte un gol sau două.

Marcatori în cupele europene (sezonul 2021-2022): Odey (2), Kamara (1), Lauenborg (1), Egho (1), Piesinger (1), Graves (1), Hammershoy-Mistrati (1) + autogol Kubista (Jablonec).

Ultimele 5 meciuri:

* 4-1 (a) cu Vejle

* 1-1 (d) cu Aalborg

* 2-2 (a) cu Jablonec

* 1-3 (a) cu Midtylland

* 4-0 (d) cu Middelfart (în Cupa Danemarcei)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj își face calcule de calificare, chiar dacă are un singur punct după 4 etape! Orice socoteli cu ochii pe locul 2 presupun însă trei condiții:

1. CFR Cluj să învingă pe Randers în Danemarca (în tur, 1-1);

2. CFR Cluj să câștige meciul de acasă cu Jablonec (în tur, 0-1);

3. Jablonec să nu câștige meciul cu Alkmaar, din această a 5-a etapă (în tur, 0-1).

Antrenorul Dan Petrescu: "Dacă avem șanse matematice, trebuie să încercăm. Iar șanse matematice există să prindem locul 2. Dacă câștigi ambele meciuri, norml, ești 90% calificat. Suntem conștienți că locul 3 din Danemarca este o echipă bună, pe teren propriu joacă excelent. O să mergem să ne jucăm șansa, nu mai avem nimic de pierdut".

La mijloc sunt și destul de mulți bani: două victorii ar aduce clubului ardelean un milion de euro, iar o calificare în faza următoare ar face rețeta și mai consistentă.

CFR Cluj n-a mai primit gol de patru etape în Liga 1, au fost doar victorii la zero. În schimb, în Conference League a încasat cel puțin un gol în fiecare meci. De marcat, a marcat o singură dată, chiar în poarta lui Randers. Un gol în 4 meciuri e însă extrem de puțin, de aici a plecat lipsa de rezultate pe frontul european.

Pentru CFR Cluj, meciul din Danemarca este cel de-al 13-lea în actuala ediție a cupelor euriopene: până acum, 6 au fost în Champions League, 2 în Europa League și 4 în Conference League (fiecare retrogradare, de la o competiție la alta, a venit în urma unei eliminări, de către campioanele Elveției și Serbiei, țări calificate la Campionatul Mondial din 2022.

În Liga 1, CFR Cluj are un parcurs aproape perfect: 14 victorii în 16 partide!

Parcursul lui CFR Cluj în cupele europene (ediția 2021-2022):

* 3-1 (a) și 1-2 (d), după prelungiri, cu Borac Banja Luka (Bosnia) - Liga Campionilor, turul 1 preliminar

* 2-1 (d) și 2-0 (a) cu Lincoln Red Imps (Gibraltar) - Liga Campionilor, turul 2 preliminar

* 1-1 (a) și 1-3 (d) cu Young Boys Berna (Elveția) - Liga Campionilor, turul 3 preliminar

* 0-4 (d) și 1-2 (a) cu Steaua Roșie Belgrad (Serbia) - Liga Europa, play-off

* 0-1 (a) și 0-2 (d) cu AZ Alkmaar (Olanda) - Conference League, grupă

* 0-1 (d) cu Jablonec (Cehia) - Conference League, grupă

* 1-1 (a) cu Randers (Danemarca) - Conference League, grupă.

Bilanțul celor 12 meciuri de până acum, în cupele europene: 3 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri, golaveraj 12-19. Un bilanț neobișnuit de prost pentru campioana României, care nu demult obținea o dublă victorie cu o echipă franceză (Rennes), o dublă remiză cu una spaniolă (FC Sevilla) și elimina una scoțiană (Celtic Glasgow).

Marcatori în cupele europene (sezonul 2021-2022): Debeljuh (3), Omrani (2), Sigurjonsson (2), Deac (1),  Chipciu (1), Manea (1), Petrila (1), Cestor (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 2-0 (d) cu U Craiova 1947

* 1-0 (a) cu Unirea Dej (amical)

* 3-0 (d) cu Dinamo

* 0-2 (d) cu Alkmaar

* 1-0 (a) cu Voluntari

Echipe probabile

Randers Echipă probabilă Randers
Portar Carlgren
Fundași Kopplin, Piesinger, Graves , Bundgaard
Mijlocaşi Ankersen, Johnsen, Hammershoy-Mistrati, Kehinde
Atacanţi Kamara, Brock-Madsen
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Manea, Graovac, Burcă, Camora
Mijlocaşi Deac, Adjei-Boateng, Bordeianu, Păun
Atacanţi Debeljuh, Omrani

Statistica meciurilor directe Randers v CFR Cluj

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, pe 30 septembrie, în etapa a doua a Conference League. A fost 1-1 la Cluj-Napoca: Alhaji Kamara (atacant din Sierra Leone) a deschis scorul în minutul 40, iar Claudiu Petrila a egalat în min. 68.

Cote pentru Randers v CFR Cluj

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: sub 2,5 / cota 1,80

* Primul gol: CFR Cluj / cota 2,45.

Randers vs CFR Cluj Pont: Șansă dublă: X2

CFR Cluj mai păstrează șanse teoretice de a prinde locul 2 și a rămâne astfel în competiție și după faza grupelor. Și totuși, are un avantaj: în ultimele două etape va întâlni echipele de pe locurile 2 și 3, cele pe care teoretic le-ar putea depăși. Dacă va câștiga ambele jocuri, campioana României ar reintra în cărțile calificării, depinzând însă și de rezultatul meciului Jablonec - Alkmaar. Bine-ar fi ca olandezi să nu piardă în Cehia... CFR și-a regăsit soliditatea în Liga 1, pe care o domină autoritar. În plus, a revenit la "rețeta" cu foarte puține goluri primite, grație unei bune organizări defensive. Liniștit pe plan intern, Dan Petrescu va încerca să revină la rezultate onorabile și pe plan european. Iar liderul din România chiar poate pleca neînvins de pe terenul echipei de pe locul 4 din Danemarca.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici