1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. PAOK Salonic - Marseille

PAOK Salonic - Marseille. Ponturi pariuri fotbal Conference League. 14.04.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-04-13 20:50:00

Conference League

14 Aprilie 2022, 22:00

PAOK Salonic

PAOK Salonic

versus
Marseille

Marseille

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PAOK Salonic v Marseille

În returul sferturilor de finală ale Conference League, PAOK Salonic joacă pe teren propriu cu Marseille, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. În tur, Marseille s-a impus cu 2-1.

PAOK Salonic: Forma echipei, știri și statistici

PAOK Salonic se pregătește să o primească pe Marseille, într-o partidă care se anunță incendiară la propriu. Înaintea meciului tur, fanii celor două echipe s-au bătut crunt pe străzile Marsiliei, iar Răzvan Lucescu a acuzat atmosfera irespirabilă de pe Velodrome, unde nu s-a simțit în siguranță pe banca de rezerve. Elevii lui Răzvan Lucescu nu au jucat în campionat în weekend, astfel că vor aborda partida cu forțele intacte. PAOK este neînvinsă de 14 partide oficiale pe teren propriu, de la eșecul cu rivala Aris. În Conference League, a cedat acasă cu COpenhaga, 1-2. În tur, grecii au fost dominați categoric, cu un raporta al șuturilor pe poartă de 10-1 pentru francezi și cu 10-1 la cornere. E nevoie de o îmbunătățire a jocului, altfel golul lui El Kaddouri nu va folosi la nimic. Răzvan Lucescu nu are probleme de lot și va începe cu Akpom în atac, sprijinit de El Kaddouri, Zivkovic și Kurtic. Zivkovic are trei goluri și patru pase decisive în acest sezon de Conference League, în timp ce Kurtic a marcat 18 goluri în toate competițiile pentru PAOK.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Marseille traversează o perioadă excelentă, cu șapte victorii consecutive în toate competițiile, dar are parte de o săptămână infernală. După deplasarea din Grecia, elevii lui Sampaoli vor juca la Paris cu PSG. În Conference League, Marseille a câștigat ambele deplasări, cu Qarabag și Basel, reușind să marccheze cel puțin două goluri. De altfel, în această serie de șapte victorii consecutive, elevii lui Sampaoli au marcat de cel puțin două ori. Sampaoli are mari probleme de lot, mai ales în compartimentul ofensiv.

 Fundașul Kamara, mijlocașul brazilian Gerson și atacantul Bamba Dieng sunt suspendați. Milik și De La Fuente sunt accidentați. Astfel, Sampaoli va trebui să joace cu Payet vârf, sprijinit de Under. Bakambu a fost scos la pauză cu Montpellier, dar va începe la Salonic. 

Echipe probabile

PAOK Salonic Echipă probabilă PAOK Salonic
Portar Paschalakis;
Fundași Lyratzis, Ingason, Crespo, Vierinha;
Mijlocaşi Kurtic, Tsiggaras; Zivkovic, El Kaddouri, Augusto
Atacanţi Akpom
Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda;
Fundași Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres;
Mijlocaşi Guendouzi, Gueye; Under, Rongier
Atacanţi Payet, Bakambu

Statistica meciurilor directe PAOK Salonic v Marseille

În tur, a fost 2-1 pentru Marseille.

Cote pentru PAOK Salonic v Marseille

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru cel puțin șase cartonașe galbene în meci și o cotă de 1,65 pentru 1X.

PAOK Salonic vs Marseille Pont: Peste 24,5 faulturi în meci

Se anunță o atmosferă infernală la Salonic, cum doar fanii lui PAOK o pot crea. Grecii au polițe de plătit după meciul din tur, iar Răzvan Lucescu își va încărca jucătorii pentru a da totul. În tur, au fost 34 de faulturi, iar linia este setată acum la 24. Cred că returul va fi la fel de încrâncenat și disputat, mai ales că grecii au încasat 28 de galbene în acest sezon european. Cota am ales-o din categoria Speciale din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici