1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Molde – Kisvarda

Molde – Kisvarda – ponturi pariuri fotbal Europa Conference League – 4.8.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-08-03 21:39:00

Europa Conference League

04 August 2022, 20:00

Molde

Molde

versus
Kisvarda

Kisvarda

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Molde v Kisvarda

Molde – Kisvarda va fi una dintre „dublele” programate în semifinalele preliminariilor Europa Conference League. Norvegienii sunt în plin campionat și se află în plină formă. La prima vedere, Kisvarda pare un adversar la îndemână pentru scandinavi. Manșa tur este programată în Norvegia, joi seară, de la ora 20. Pontul îl găsiți la finalul analizei.

Pariază la Winner pe meciul dintre Molde vs Kisvarda cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Molde: Forma echipei, știri și statistici

Molde se află în plin sezon, ceea ce poate fi un avantaj față de cei mai mulți adversari. Norvegienii au un lot experimentat, omogen, cu o medie de vârstă de 32 de ani. Sunt toate motivele de optimism înaintea celor două meciuri cu Kisvarda, întrucât Molde este pe prima poziție în campionatul Norvegiei și are șase victorii consecutive. Molde nu a mai pierdut vreun meci din 7 mai 2022, în condițiile în care de atunci a mai jucat în 17 meciuri oficiale.

În turul anterior, norvegienii au trecut de suedezii de la Elfsborg. Cu dublă victorie, după un 4-1 acasă, meci pe care l-au dominat, însă în care, paradoxal, erau conduși la pauză. După ieșirea de la cabine au marcat patru mijlocași – Kaasa, Mannsverk, Breivik și Haugen. Retur în Suedia câștigat cu 2-1, chiar dacă nu ar mai fi fost nevoie – goluri Breivik și atacantul Fofana.

Înainte de turul cu maghiarii de la Kisvarda, Molde a repurtat o victorie la scor de „masa verde” pe teren propriu. 3-0 cu Stromsgodset, meci în care gazdele au avut 12 șuturi pe spațiul porții adverse.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kisvarda: Forma echipei, știri și statistici

Kisvarda a fost a doua echipă clasată în Ungaria, sezonul trecut, după campioana Ferencsvaros, la 12 puncte în spatele acesteia. În pauza competițională a jucat mai multe meciuri amicale, unul dintre ele contra celor de la U Craiova 1948, victorie cu scorul de 2-1.

Debutul în noul sezon a fost făcut în Europa Conference League, contra lui Almaty din Kazahstan. Maghiarii au jucat în deplasare, în tur, meci pe care l-au dominat și în care au găsit drumul spre gol în minutul 82, când a marcat Asani, introdus pe parcursul jocului. Retur la Kisvarda, în nord-estul Ungariei, aproape de granița cu Ungaria, același rezultat, 1-0. Atacantul Mesanovic și-a făcut treaba și a înscris în prima repriză, securizând calificarea. Trebuie să spunem că este echipa a cărei poartă este apărată de Otto Hindrich, fost goalkeeper la Politehnica Timișoara, apoi la CFR Cluj, de unde a fost transferat în Ungaria. 

Între timp, până la meciul de la Molde, Kisvarda a debutat în noul sezon din Ungaria. Un meci pe teren propriu care s-a încheiat 2-2 în compania lui Debrecen. Șeptarul Camaj a deschis scorul de la punctul cu var în repriza a doua, ca în ultimele cinci minute să se marcheze celelalte trei goluri. În minutul 87, Kisvarda reintra în avantaj, însă avea să fie egalată în al treilea minut de prelungire. Meciul a avut loc duminică, 31 iulie.

Echipe probabile

Molde Echipă probabilă Molde
Portar Hindrich
Fundași Gey, Vranjanin, Kovacic, Matheus
Mijlocaşi Melnyk, Lucas - Asani, Otvos, Camaj
Atacanţi Mesanovic
Kisvarda Echipă probabilă Kisvarda
Portar Karlstrom
Fundași Hansen, Haugen, Risa
Mijlocaşi Linnes, Lovik, Kaasa, Mannsverk, Breivik
Atacanţi Grodem, Fofana

Statistica meciurilor directe Molde v Kisvarda

Este primul meci direct din istoria celor două echipe.

Cote pentru Molde v Kisvarda

Ca un pont alternativ, puteți miza pe victoria gazdelor, într-un meci cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 2,15 pe care o oferă Superbet.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Molde vs Kisvarda cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Molde vs Kisvarda Pont: Peste 2,5 goluri

Cu o linie de cinci jucători la mijlocul terenului, Molde își face cu ușurință multe șanse de gol, mai ales în fața echipelor inferioare din punct de vedere valoric. Iar Kisvarda se încadrează în aceeași categorie, echipă care în prima etapă din Ungaria a arătat vulnerabilă pe teren propriu, încasând două goluri. Norvegienii trec printr-o perioadă excelentă, cu victorii pe linie, iar cinci din ultimele șase meciuri în care s-a impus au oferit cel puțin trei goluri. Mizăm pe un meci în care se vor marca cel puțin trei goluri, la o cotă de 1,90 pe care o oferă Superbet.

Europa Conference League

Peste 2,5 goluri

1.90
Molde vs Kisvarda

04 Aug 22, 20:00

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici